Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XXXIX

Seans devam ediyor konu haricine çıkmayalım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Masayı sallamaya başladılar +/- 1000 lik bir hareket oldu. Yukarı hareket için shortcu topladı. Yemezler

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Seans devam ediyor konu haricine çıkmayalım ..

Bu topicte Siyaset, Küfür ve hakaret edenlere de ceza verseniz iyi olacak. Bilgilendire basmıştım. Ama ceza falan yok maşallah.

Siyaseti bırakın! Herkesin bu konuda fikri var zaten. Kimse sizin yazdıklarınızla fikrini değiştirmez. Ancak kendinizi tatmin edersiniz.
    Dünya fani ölüm ani.
    Boş şeylerle uğraşmayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    15 yıl denemediği-yapmadığım sistem kalmadı.Ay takviminden tut (dolunay,yeni ay) ,burçlara kadar olan makaleleri bile okudum.Bunların sermaye piyasasına etkisi vs...Bunları sistemde test ettim. Fibonacci,EW,metasstock sistemler VS...

Belli zamanlarda güven verdiler ve onlara uyarak battım da.İfrat-tefrit gibi. bazıları sistemi inkar etti bazıları sadece sistem dedi.

Bence en güzeli HİBRİT model.Yani orta vadeli yönü analiz,konjoktur,teknik ile tahmin et...ama olası süprizler için alt periyot otomatik sistem kullan...mesela bir short-long yönü tahmin et...ve o zamanda sadece TEK YÖNLÜ LONG/FLAT VEYA short flat YAP..

Burada da yazdım.mesela 40 güne yakın sadece shortum gibi.o alanda trade sistem sat derse agresif short ol...ama sistem al derse flat ol...ama asla long yapma...

long alanındayız(kişisel düşüncemdir)..şubat sonuna kadar.eğer orta vadeli ALAN DEĞİŞİKLİĞİ OLURSA YAZARIM.

pala iblis gibidir.100 tane oyunu var...olur da beklenin tersine hareket ederse,5-15 daklılar filtre olur.erkenden poz. kapanırrr

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geleceği kimse bilemez ancak py. hareketlerini tahmin ederiz. 1.953 gördük

EĞER PULLBACK İSE kötü olur..

vob, 2185 üzeri kapanmadı.

yarın saat 9 bar kapanışı 2176 -77 üzeri olursa long lehine olur...ve poz. alırım.(geceyi önemsemiyorum)

zaten kapanış 2175.25 ama bar kapanışı önemli..saat 9:59 saniye 59

gap ile hem vob hem bıst100 koşulu olabilir mi?

poz. flat

iyi akşmlar.
    2181 kapatmıştı. saat 9:59 saniye 59

BIST100 1959 üzerine kalmalı.

ben kaçar...

6.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Cevaplar için teşekkür ederim hisse spot hesabım da Tacirler'deydi orada da katsayı varmış ne yazık ki ama konuşabiliriz dediler.

Ataonline, Sanko ve Meksa galiba katsayı uygulamayanlar bunlardan tavsiyeniz hangisi olur ya da başkası?

Saygılarımla.
    ataonline da zaman zaman ek teminat alıyor...ben ata ve yfas ile çalışıyorum...yfas almıyor, kurum olarak da sağlam,gayet memnunum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Kripto para düzenlemesinde, bireysel yatırımcıdan vergi alınmayacak-NTV

8. Shortçu topluyor pala, biraz daha mazot lazım 2255 e hareket eder birazdan

Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları