Sorun değil. Laptop şekline dönüştürürüz. Önce öğrenelim. Pi3 zaten alacaktık. Düşündüğümüz ayrıca masternode mining var.(VPS de yaptığımız)
Printable View
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...ead4322657.png
Ayın 10 u gece 03.00 önemi devam ediyor. Düşüş tahminim aynen geçerli.
Çalıştık; kısmen öğrendik; adım atamıyoruz iyi mi? özellikle altcoin tade etmek için üye olabileceğimiz exchange borsası yok ortada ..
Binance, Bittrex ve Bitfinex ki işlem hacminde ilk 5'deler; üye kaydı yok!! diğer 2 borsa ise biri Kore ; diğeri ise Çin-mahreçli...üye olunup-olunmadığı ya da olursam ne yaşayacağım hiç malum değil!!
Bu ne yaaw! Partiyi kaçırdık herhal
localbitcoins.com da kullanılabilir alış için. Exchange'ler aradan çıkıyor direk kişiden alıyorsunuz. Kendim kullanmadım ve güvenliği hakkında bilgim yok ama uzun zamandır piyasadalar. İyice çaresiz kalınırsa denenebilir.
Btc alındıktan sonra seçenekler sınırsız zaten 10larca exchange var. Mesele kağıdı dijitale çevirebilmek önce.
Ethereum altyapısı sıçışlarda yine. Tüm sistemi kitlediler resmen, ne transfer yapılabiliyor, ne de al-sat. Ve bu ethereum maalesef 1000 dolar fiyata sahip. :vk:
Binance sınırlı sayıda olmak üzere üyeliği tekrar açmış. Hergün belirli bir miktar alım yapılacakmış.
https://www.binance.com/?ref=10320190
Sizin paylaşımlarınızı yakınen takip ediyorum , son günlerde bu iki coinden sürekli bahsetmenize istinaden hazır bugün bir miktar paribudan btc alıp exc e atmışken haydi bir bakayım dedim..
şaşırdım açıkçası. Fiyatları bir haylü yükselmiş her ikisinin de.. Mevcut halinden çok daha yüksek bir ivme kazanacağına sizi iten fikir nedir Sn.enfarktus ?
özellikle neblio son 24 saat içerisinde %66 artış kaydetmiş insan düşünmeden edemiyor 1 günde %66 prim yapan ürün daha ne kadar prim yapar diye
https://www.rutheneum.com/register?referral=seref yılmaz
Bir bakın derim üye olana 50 RTH bedavadan veriyor...
Bana göre Komodo, Ethereum'dan kat kat iyi bir sistem. Ethereum altyapısından bugün bende kafama göre bir sözleşme yapıp ico düzenleyebilirim. Hiçbir denetim yok. Ama Komodo'nun ortaya koyacağı sistem, altında ico yapmak isteyenleri ilk önce bir süzgeçten geçiriyor, bu durumla ilgili bir araştırma firmasıyla anlaşma yapıldı. İco için başvuranları ayrıntıl incelemeye tabi tutacaklar. Bu aşamadan sonra da insanlar scam coinlere yatırım yapma riskiyle karşılaşmayacak. Diğer yandan da Komodo'nun %5 gibi bir faiz avantajı söz konusu.
Neblio'ya gelince, şu son hareket birazda Binance'ye girmesiyle oluştu ama o da çok sağlam bir proje. Aynı kulvardaki altyapılar yalnızca belirli bir program altyapısı sunarken Neblio, c#, phyton, go, js, ruby, net, java, node.js gibi uygulamaları tek platforma sunuyor. Ben elimdeki Neblio'yu bu hareket nedeniyle satıp Komodo'ya geçmeyi düşünüyorum, düşerse tekrar yerine koyarım. Şu anda Komodo'dan beklenen haberler var. Gerçekleşmesi durumunda "to moon" durumu olaşacak diye düşünüyorum. Tabi ki benim bakış açımdan. :)
Kripto paralarla ilgili olarak çok fazla soru geldiği için bir açıklama yapmak isterim. Üç yıl iktisat eğitimi almama rağmen asıl alanım psikoloji; hobim ise bilgisayar. Kripto paralarla geçen yıl şubat ayında tanıştım, o zamandan bugüne okuyup araştırarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu nedenle yaptığım tüm yorumlar benim kişisel düşünceme dayandığı için kimseyi yanlış yönlendirip, benim yüzümden zarar etmelerini istemem. Gerçi buradaki kişilerin, tanımadığı birinin tavsiyesiyle yatırım yapmayacak kadar olgun olduklarını düşünüyorum ama ahlaki olarak bu açıklamayı da yapmayı görev bilirim. Bol kazançlar.
Arkadaşlar xrp meşhur ripple aldık paso düşüyor ☹️ gelecek için birkaç kelime yazarmisiniz
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğiniz gibi her koyun kendi bacağından asılır amaç burada sadece bilgi alışverişi. .
Hazır sizi musait yakalamisken. .
Daha önce bir sohbetimizde anlık al-sat lar için % 4-5 gibi kar marjlarinin yetersiz olduğunu uzun vade beklemede çok daha ciddi kar edileceğini ve ufak marjlarla kazanilan paranin yine ayni sekilde komisyonla eriyecegini söylemiştiniz.
Ancak bu konuda hala ayni fikirde değilim.
Sizinde bildiginiz gibi binancede Komisyonları BNB ile odeyince alım satım 0.05 e düşüyor.
Çok ufak bir meblağ ile örneğin 100 usd ile %5-10 alım satimlar mümkün.
Ufak birsey gibi görünüyor ancak bu sayede elde ettiğim kar ile ufak ufak kenara koymalik coinler alıp 100 usd yi sabit tutarak birsürü coin biriktirmek mümkün.
Bu konuda denemeniz oldu mu yoksa sizin için manasiz bir uğraş mi ?
Şuan ise amacım % 10 ve üzeri kar marji beklemeden gün içerisinde daha fazla al-sat yapabilmek . Yani günde bir yada iki defa % 10 yerine, % 4 olsun ama 4-5 defa olsun.
Ama bunun için sağlam bir strateji belirlryemedim henüz. .
Tavsiyeniz olursa dinlemek isterim
Sürekli ekran başındaysanız bu tabiki mümkün ama benim anlatmak istediğim çok başka aslında. Örneğin ilk yatırım yapmaya başladığımda 3 dolara litecoin, 2 dolara neo alıp, litecoini 4 dolar, neoyu ise 8 doları görünce satmıştım. O an ne güzel kar yaptığımı düşünürken ertesi gün neo 20 dolara; lite ise 12 dolara çıkmıştı. Yani sattığınız bir coini ucuzdan yerine koyabileceğinizden eminseniz al-sat karlıdır; diğer türlü arkasından baktırır. Kripto paraları o nedenle emekleyen bir çocuk gibi düşünün, zamanı gelince o çocuk yürüyecek bu kesin, bunun için ona zaman tanıyın. Elimdeki neblioları 2-3 dolardan aldım, geçmişte yaptığım hatalar olmasaydı yine 8 doları gördüğümde satardım, bugün X20 yaptı. Kriptolarda sabreden mükafatını alır.
https://www.rutheneum.com/register?referral=ek.63
Sonuç nasıl olur.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pinkcoin'de sayısının az ve geleceğinin parlak oluşu ile dikkatimi çekti.ayrıca yaklaşık 4 yıldır piyasada ve özellikle geçtiğimiz yıl performansı harika.yani görece köklü bir alt coin.doge'nin yanına pinkcoin'i de artı bir değer olarak ekledim.
Sabah saat 05:30:)
Bu kripto borsaları günlük hayatımı altüst etmeye başladı bu aralar. Onu araştır,bunu incele. Borsaya bak, alayım mı satayım mı derken gecem gündüzüm kalmadı şu ara. Borsaya bakmak için telefondan alarm kurulur mu arkadaş...:Sad::Sad:
Günlük al-sat kısa bir süre sonra yormaya başladı beni. Biraz daha yukarıdan bakmak lazım olaya, yapabilirsek tabii ki. 7/24 hareket olan bir ortamda bunu yapmak kolay değil. Ama 10 günde yordu beni. Ara ara geri çekilmek, yatırım yaptığınız kriptoyu şöyle bir hafta on gün kadar görmek, beklemek lazım en azından.
Günlük al-sat bazen büyük resmi görmeyi engelliyor. Günlükte %5 iyi rakam, hele aynı gün %10-15 yukarı atış yaparsa gayet güzel ama nereye kadar. Hele bir de ters harekette yakalanırsanız, %20-25 aşağıya düşerse ciddi moral bozukluğu olabiliyor. 2-3 günde yaptığınız %5-10'lar 1 saat içinde elinizde patlıyor. Bazen dinlenmek ve biraz daha sakin takipte kalmakta fayda var.
Yorulunca bekleyin, kendi cüzdanınıza çekin kriptoyu bekleyin 10 gün.
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir:)
Bu arada Lamden TAU nihayet market listesine girdi. 1127 nci sıradan:)
Sn. Enfarktus'e bu token keşfi için teşekkürler. Ümit vaadediyor, bu sene güzel yerlere gidebilir. YTD.
https://coinmarketcap.com/currencies/lamden/#markets
Tabi bu konuda tamamen size katılıyorum. Eğer içerideki paramızın tamamı ile al-sat yaparsak kesinlikle anlık kazanırız ancak uzun vadede kaybeden tarafta oluruz.
Ancak ufak bir meblağ al-sat için ayırır ve elde ettiğimiz kar ile sürekli güvendiğimiz coinlerden alırsak (satmamak üzere) inanın çok karlı bir iş
ICO'suna katılmıştım. Ether hesabı gönderdiler, oraya ether yatırdım hemen TAU token'ları gönderdiler.
Şu an ICO'su bitti, ether yatırıp kendilerinden direkt alamazsınız artık.
etherdelta ve idex borsalarında var. Oralardan alınabilir. Ama bu borsaları hiç kullanmadım. Dedğiniz gibi yavaşlar.
Ben fiyat takibi yapmak için arada bir giriyorum.
BURST ile yeni gelişme.
Disk geldi. 8tb disk'i plot etmek benim i5 CPU ile 5-6 gün sürüyor. Netbook işlemcisini (atom) direk kabul etmedi qbundle uyumlu değil diye.
Raspberry'ye falan sıra gelmedi zaten qbundle intel'in koskoca atom işlemcisini ezdikten sonra. Bir de i5 ile 1 hafta süren, atom ile hiç başlamayan plotting işlemi raspberry'nin arm işlemcisinin uyumlu olduğunu varsaysak bile bir kaç seneyi bulur.
Yani PC özellikleri önemli. Hatta sağlam GPU varsa işlem daha da hızlanıyor. Plotting işlemi en can sıkıcı kısım şu an için.
Hocam bu RTH alım için ne yapmamız gerekiyor. O siteye etheryum mu göndermemiz gerekiyor. Ne kadar mikltarda göndereceğiz peki. Diyelim ki gönderdik bu bize verdikleri RTH borsalarda işlem görecek mi. % kaç garantisi var bu işlerin.
Kusura bakmayın biraz fazla sordum ama yeni giriyoruz bu piyasaya öğrenmeye çalışıyoruz.
Tam bende bilmiyorum.. uye olunca 50 rth veriyor. Sayfadan da alabiliyorsun..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
binance su an yeni uye alimi yapiyor, ben kayit oldum. acele edin.
Binance için referanslı kayıt linkim :
https://www.binance.com/?ref=16261996
Verilen rth şimdilik borsalarda işlem görmeyecek sanırım öyle degil mi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.