Sayfa 191/1049 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Deminden beri bakıyorum Pi3 ile mümkün olmayacak sanırım. İşlemcinin mimarisi falan da uygun değil. Birisi bir şeyler yazmış aylar önce (miner software olarak) ama güncelliği yok gibi.

Yine de başarıya ulaşırsanız haberimiz olsun. Ben kendimi laptop+hdd şekline hazırlıyorum şu an açıkçası. Stabil bir sistem oluşursa ölçek genişletebilirim.
    Sorun değil. Laptop şekline dönüştürürüz. Önce öğrenelim. Pi3 zaten alacaktık. Düşündüğümüz ayrıca masternode mining var.(VPS de yaptığımız)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    işlem hacmi limiti yok arkadaşlar; yanlış mı okuyorum sizi.. Sizin kastetiğiniz Paranızı iade alırken yani hesaptan çekerken firmanın size iade yapabileceği günlük-aylık max. seviyeelr var; bunu kasdediyorsunuz?!
    İşlem hacmi limitleri değil; günlük ve aylık banka hesabınıza para çekme limitleridir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1

Ayın 10 u gece 03.00 önemi devam ediyor. Düşüş tahminim aynen geçerli.

Psikolojik YAS süreci

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

Ayın 10 u gece 03.00 önemi devam ediyor. Düşüş tahminim aynen geçerli.
    bu tarihte etkilemesi beklenen bir olay var mi? sizin beklentiniz dususun o tarihte baslayabilecegi seklinde mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by inci Yazıyı Oku
    bu tarihte etkilemesi beklenen bir olay var mi? sizin beklentiniz dususun o tarihte baslayabilecegi seklinde mi?
    Tam tersi bence düşüş başlamıştır bile. Sadece o günlerde bakalım bir şey olacakmı düşüncesindeyim.

Psikolojik YAS süreci

6. Çalıştık; kısmen öğrendik; adım atamıyoruz iyi mi? özellikle altcoin tade etmek için üye olabileceğimiz exchange borsası yok ortada ..

Binance, Bittrex ve Bitfinex ki işlem hacminde ilk 5'deler; üye kaydı yok!! diğer 2 borsa ise biri Kore ; diğeri ise Çin-mahreçli...üye olunup-olunmadığı ya da olursam ne yaşayacağım hiç malum değil!!

Bu ne yaaw! Partiyi kaçırdık herhal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    Çalıştık; kısmen öğrendik; adım atamıyoruz iyi mi? özellikle altcoin tade etmek için üye olabileceğimiz exchange borsası yok ortada ..

Binance, Bittrex ve Bitfinex ki işlem hacminde ilk 5'deler; üye kaydı yok!! diğer 2 borsa ise biri Kore ; diğeri ise Çin-mahreçli...üye olunup-olunmadığı ya da olursam ne yaşayacağım hiç malum değil!!

Bu ne yaaw! Partiyi kaçırdık herhal
    Aksine çok fazla EXC sitesi var.

Mesela birisi benim imzamdaki.

Psikolojik YAS süreci

8. localbitcoins.com da kullanılabilir alış için. Exchange'ler aradan çıkıyor direk kişiden alıyorsunuz. Kendim kullanmadım ve güvenliği hakkında bilgim yok ama uzun zamandır piyasadalar. İyice çaresiz kalınırsa denenebilir.

Btc alındıktan sonra seçenekler sınırsız zaten 10larca exchange var. Mesele kağıdı dijitale çevirebilmek önce.

Sayfa 191/1049 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •