Aksam seansinda fiskirtma basladi 250 puan aldi yukari .
Printable View
Aksam seansinda fiskirtma basladi 250 puan aldi yukari .
viop topiğinde sana göremi hareket edecek millet ,
senmi değerlendir me yapacan ,
sen kimsin aracı kuru mu , yoksa çalıştığım banka mı.
bu yüzden durucağın yeri bil benim kazandığımı veya kaybettiği mi buradakiler bilse ne olur bilmese.
bu yüzden senin bu emojilerle yaptığın düzenek bende çalışmaz mert.:)
kendi topiğinde istediğin kadar yaz dur , ama burada duracağın yeri bil bizi gibi.
hadi yüz biraz :wave:
Normalde akşam VIOP kapanışın üzerine binde 1 koyması lazım.
Kaç kontrat onu da göster...HA, sakın 1 de 100 de birdir deme...
1 -3 kontrata fantezi olsun diye yaparsın...ama 100 kontrat için 100 kere düşünürsün ve wc gidemezsin..
Haydi beni yanılt..o açılan pozisyon -eminim- 10 kontrat bile değildir.
evet yapman gereken sadece biraz daha sağ tarafı göstermek..
Bura benim topiğim değil ama senin topğin de değil ,umuma açık ..ben hiç kimseye duracığın yeri bil demedim ..ama sen pervasızca diyorsun ..geçen bozkurt a da ters yaptın ..herkesin sevdiği memet abiye de hep yanlış yapıyorsun ..derdin ne anlamış değilim ..geçen kış kendini geliştiriyorsun dedim bana alındın ..sonra düzelttin ..devamlı böyle kendini ispatlama derdin var yok özelden yazıyorlar da yok falan da filan ..real time online net kazanan benim yeminle bir kişi bana özelden yazmadı ..bu nedir anlamış değilim ..senin abi dediklerin bana zamanında Dayı diyordu bak bu ispatlı haa ama benim derdim o değil ..haa sen ego tatmini istiyorsan sana abi diyim üstat diyim dayı diyim ne istiyorsan hitap edeyim bu benden bir şey eksiltmez ama herkes görüyor her şeyi ..burası viop topiği ve burda yazanlar averaj borsacının bir kaç tık üstü insanlar ..rahat ol :)
dow tutmayin beni derin dalisa gececem diyor
Garan Temmuz vade bu sabah tavan görmüş.
Şu haberin gazına atladılar heralde
BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına 1 Temmuz'da başlıyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alımı yapmış olacak.
Sen dün de benim hatrıma 278000 den bi şort açtıydın ama sonra sildin yazıyı :one: keşke tutsaydın ..1 kontratta bile yaklaşık 3bin ..kaç Doktor maaaşı :kahkah:
Çok renkliyim de mi ,neşeliyim de.. çok da çekiciyim haa ama :)
Krüpiye ile gelişecek hadiseleri sana annatırm sonra :dvr:
ben sabah gelir yazarım çizerim hepsi orada , sen yaparsın sabah akşam aynı muhabbet 100 kişinin olduğu yerde 2-3 kişi seni muhatap alıyor cvp veriyor .Ben ilk önce muhatap almadım sende biliyorsun laf soktuğunu sanıyorsun ya millete :)laf sokarsam yara verir şuanda takılıyorum sadece o kıvama geldiğimde sokar lafaımı geçereim sende rahat o.
Diğer konu sana daha önce dediğim gibi okuduğunu anlamamaya başlamışın bu yüzdende ben unutmam diyip herşeye atlıyorsun , memedi seviyorsan pankart aç veya ona yaz bana ne yazıyorsun.Ben ona neden laf söylediğimi o biliyor sen okuduğunu anlamadıysan ben ne yapayım git ona sor.Bu saatten sonra işine bak buradan herşey yazılıyor biraz ayardan çıktığında yönetim uyarıyor senin öyle bir misyonun yok , uyraıcaksa yönetim uyaracak RAHAT OLMA işine bak bundan sonra.
Çelik ihracatçıları Birliği yöneticisi Uğur Dalbeler, son zamanlarda daping yapıyorlar bizi etkilemeye başladı diyor (Rusya damping yapıyor muhtemelen)
Bu günki şhortçuların durumu. :)
https://mobile.twitter.com/YouTubeVi...92482878918657
Bu aksamki toplantinin sonunda bidon, dostum tayyip derse aksam seansinda 2630 ye kadar fiskirtma yarin da 2500 e basmasini bekliyorum. Iki gozumun cicegi tayyip derse fiskirtma 2650 ye kadar cikabilir , yarinki beklentim hala ayni
Burada graflardan , hisse yorumlamalarından rahatsız olan varsa beni engellesin.:)
çok basit onu anlarsın artık.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post5750929
Ben seni ne takip etceem ya ..ereğli aldım 2 kademeden verdim :kahkah:
Takip eden sensin :rules:
bunları yazan adam ne pozisyonda olur .
çıkmış bize memedi anlatıyor ,
teknik adama böyle kazandırıyor.
burada özl den konuştuğum nikini aşağıda gördüğüm ne tredarlar var ne anlatıyorsun bize.
daha bir tanesi burada paylaşımı yok VIOP oyunu bademlerle oynuyorsan SESSİZ FİLM oyunu gibidir.
şahne bi geri dönüş yapma ihtimali nedir acaba bu akşamdan itibaren.ne lazımsa bulayım.
Üsatat sindoma borsa yarın düşer mi yükselir mi? iki paralel çizgiyi birbirine değmeyecek şekilde çizen ender üstatlardan olduğunuz için soruyorum ..alttaki çizgiyi geçerse düşer üsttekine geçerse yükselir m diyorsunuz gene :rules::kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post5989977
Ben seni ne takip etceem ya ..ereğli aldım 2 kademeden verdim :kahkah:
Takip eden sensin :rules:[/QUOTE]
Senin burada 1 tane analizin oldumu topluma bak onu bile algılayamamışsın.
o alıntıladığın iadeyi ziyaret , bol bol itibar gönderdiğin için.
Garanti değil
Baba şirketi bbva Avrupada diyelim de
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurda fiyatları geçen yıl 4 bin TL civarından 10 bin lira seviyesine çıkmış şimdi 6 bin seviyesine gerilemiş.
Bu site büyük çelikhanelerin hurda alım fiyatlarını listelemiş.
https://kalkangeridonusum.com/diler-hurda-fiyatlari/
Uzun süredir takip ederim sizleri çoğunuzun yazısını da zevkle okurum özellikle Ariston...Bu bağlamda değerli katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ... Ben varantta işlem yapar ve çapımda iyi hacimler yaparım iyi de kazanclarım oldu çok sükür... Tabi arada sıkıntılı durumlarda olabiliyor.. Neden yazdım ozellikle düşüş dalgası başladığında ve saatliklerde küçük tuzaklar yapmaya basladığında bir arakadaş sürekli Long reklamı yaptı ve bu iriti edecek düzeyde idi .Üstelik short açanları ti ye alır derecedeydi bu, ben engelledim... bigshort mu ne nic ... Burası geniş düzeyde takip edildiği için etkilenen olmuştur(Umarım olmamıştır). Günah almak istemem ama varsa bir yanlış niyet vebal aldı o arkadaş... Şimdi ne yapıyor acaba.. Polomik asla istemiyorum sadece ozellike takip ettim ve geldigimiz günde 30k puan verdiler nerdeyse viop a...yazık etkilenip bu firsatı kacıranlar olmamıştır umarım...