Sayfa 192/1003 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    buradan yürüyorsan bu saatten sonra seninle borsa konuşma işi bitmiştir.
    vıop topiğine yüzmeye gittiğini yaz , kıbrısa gittiğini yaz endeks ağırlığı olan tahtalar.
    daha oyunun nasıl döndüğünü anlamamışsın çıkmışın bana vadeli opsiyon diyorsun.
    peh peh peh
    Ee tabii grafikler ve pozisyonları saymıyoss di mi
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    1 kontrat ... hadi sende rahatla bi
    o zaman ben de gerçek zamanlı olarak, şimdi 2605 ten short açtım..

tamamm mı emmi?

bazen diyon yatsı namazını kıldım, yatacağım...bazen diyon, kıbrısa gidiyorum...Çok renklisin dayı

3.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Aksam seansinda fiskirtma basladi 250 puan aldi yukari .
    Pala hepimize halüsinasyon göstermeye mi başladı

4. Garan Temmuz vade bu sabah tavan görmüş.

Şu haberin gazına atladılar heralde

BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına 1 Temmuz'da başlıyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alımı yapmış olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Türkiye’de işadamı Ali Ağaoğlu’nun yattığı ‘67 bin euroluk yatak’ olarak gündeme gelen Hastens’in özel Vividus modelini, dünyada da Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise ve sn.MERT45 gibi birçok ünlü kullanıyor
    Sn Mert abimi de bu yatağı kullanan ünlüler arasında onu da ekledim.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    o zaman ben de gerçek zamanlı olarak, şimdi 2605 ten short açtım..

tamamm mı emmi?

bazen diyon yatsı namazını kıldım, yatacağım...bazen diyon, kıbrısa gidiyorum...Çok renklisin dayı
    Sen dün de benim hatrıma 278000 den bi şort açtıydın ama sonra sildin yazıyı keşke tutsaydın ..1 kontratta bile yaklaşık 3bin ..kaç Doktor maaaşı

Çok renkliyim de mi ,neşeliyim de.. çok da çekiciyim haa ama

Krüpiye ile gelişecek hadiseleri sana annatırm sonra
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bura benim topiğim değil ama senin topğin de değil ,umuma açık ..ben hiç kimseye duracığın yeri bil demedim ..ama sen pervasızca diyorsun ..geçen bozkurt a da ters yaptın ..herkesin sevdiği memet abiye de hep yanlış yapıyorsun ..derdin ne anlamış değilim ..geçen kış kendini geliştiriyorsun dedim bana alındın ..sonra düzelttin ..devamlı böyle kendini ispatlama derdin var yok özelden yazıyorlar da yok falan da filan ..real time online net kazanan benim yeminle bir kişi bana özelden yazmadı ..bu nedir anlamış değilim ..senin abi dediklerin bana zamanında Dayı diyordu bak bu ispatlı haa ama benim derdim o değil ..haa sen ego tatmini istiyorsan sana abi diyim üstat diyim dayı diyim ne istiyorsan hitap edeyim bu benden bir şey eksiltmez ama herkes görüyor her şeyi ..burası viop topiği ve burda yazanlar averaj borsacının bir kaç tık üstü insanlar ..rahat ol
    ben sabah gelir yazarım çizerim hepsi orada , sen yaparsın sabah akşam aynı muhabbet 100 kişinin olduğu yerde 2-3 kişi seni muhatap alıyor cvp veriyor .Ben ilk önce muhatap almadım sende biliyorsun laf soktuğunu sanıyorsun ya millete laf sokarsam yara verir şuanda takılıyorum sadece o kıvama geldiğimde sokar lafaımı geçereim sende rahat o.
    Diğer konu sana daha önce dediğim gibi okuduğunu anlamamaya başlamışın bu yüzdende ben unutmam diyip herşeye atlıyorsun , memedi seviyorsan pankart aç veya ona yaz bana ne yazıyorsun.Ben ona neden laf söylediğimi o biliyor sen okuduğunu anlamadıysan ben ne yapayım git ona sor.Bu saatten sonra işine bak buradan herşey yazılıyor biraz ayardan çıktığında yönetim uyarıyor senin öyle bir misyonun yok , uyraıcaksa yönetim uyaracak RAHAT OLMA işine bak bundan sonra.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sn Mert abimi de bu yatağı kullanan ünlüler arasına onu da ekledim.

Ula daha krüpiyeye gelmedim ,niye erken yazdın
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 192/1003 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •