Garan Temmuz vade bu sabah tavan görmüþ.
Þu haberin gazýna atladýlar heralde
BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alým programýnýn azami 1 milyar euroluk son aþamasýna 1 Temmuz'da baþlýyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alýmý yapmýþ olacak.
Hayat hoþ gerisi boþ
ben sabah gelir yazarým çizerim hepsi orada , sen yaparsýn sabah akþam ayný muhabbet 100 kiþinin olduðu yerde 2-3 kiþi seni muhatap alýyor cvp veriyor .Ben ilk önce muhatap almadým sende biliyorsun laf soktuðunu sanýyorsun ya milletelaf sokarsam yara verir þuanda takýlýyorum sadece o kývama geldiðimde sokar lafaýmý geçereim sende rahat o.
Diðer konu sana daha önce dediðim gibi okuduðunu anlamamaya baþlamýþýn bu yüzdende ben unutmam diyip herþeye atlýyorsun , memedi seviyorsan pankart aç veya ona yaz bana ne yazýyorsun.Ben ona neden laf söylediðimi o biliyor sen okuduðunu anlamadýysan ben ne yapayým git ona sor.Bu saatten sonra iþine bak buradan herþey yazýlýyor biraz ayardan çýktýðýnda yönetim uyarýyor senin öyle bir misyonun yok , uyraýcaksa yönetim uyaracak RAHAT OLMA iþine bak bundan sonra.
Yer Ýmleri