Garan Temmuz vade bu sabah tavan görmüş.
Şu haberin gazına atladılar heralde
BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına 1 Temmuz'da başlıyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alımı yapmış olacak.
Hayat hoş gerisi boş
ben sabah gelir yazarım çizerim hepsi orada , sen yaparsın sabah akşam aynı muhabbet 100 kişinin olduğu yerde 2-3 kişi seni muhatap alıyor cvp veriyor .Ben ilk önce muhatap almadım sende biliyorsun laf soktuğunu sanıyorsun ya milletelaf sokarsam yara verir şuanda takılıyorum sadece o kıvama geldiğimde sokar lafaımı geçereim sende rahat o.
Diğer konu sana daha önce dediğim gibi okuduğunu anlamamaya başlamışın bu yüzdende ben unutmam diyip herşeye atlıyorsun , memedi seviyorsan pankart aç veya ona yaz bana ne yazıyorsun.Ben ona neden laf söylediğimi o biliyor sen okuduğunu anlamadıysan ben ne yapayım git ona sor.Bu saatten sonra işine bak buradan herşey yazılıyor biraz ayardan çıktığında yönetim uyarıyor senin öyle bir misyonun yok , uyraıcaksa yönetim uyaracak RAHAT OLMA işine bak bundan sonra.
Yer İmleri