Kaynagimiz hangi haber sitesi?
Printable View
Acilis gûnû arabesk'e bagladi.
Babalar gene at kosturur tahtada...
Bu hafta cok renkli olacak gibi gozukuyor.. yarin bi silkeleme daha yaparlarmiki bilemedim...
Ama bu ay hayirlisiyla bizim ayimiz olacak
Sevgili dostum. Bilirsin bu şeytani piyasada şapılmadık yerimiz kalmadı:( Şirketin son gelen mali tablolarında bir mahalle bakkalı kadar dahi faaliyeti görünmüyor. Otel açılsa ne olur? açılmasa ne olur? içinde kalan olmadıktan sonra. Turist olsa bile, çalışanın masrafını dahi karşılamadığından, esas faaliyette dahi zarar görünüyor. Ben işe temel açısından yaklaşıyorum. Tekniğe aklım ermez. Bu defa da okkalı gömerse, ky (kör yatırımcı) ne yapar bilemem. Pek göstere göstere adama ekmek yedirmez ya, içinde sen varsın hayırlı tavanlar dilerim... :)))
92 ye 62
Sabah ola, hayrola....
Bakalim Sn. Pazarci'nin belirttigi gibi, otel ve villalar ilk ceyrekte gozukeceklermi ?
Çağrıbey kardeş her nedense 65 e çekemedin bir türlü Tektu yu..70 altında alamamanın üzüntüsümü var yoksa ..70 altına gelse yağı satıp önce sen geçersin tektuya bence :)))..Bu kadar çok şirketle ilgilendiğine göre onu anladım.. Bizde yağ yok şirket hakkında kötümser konuşmuyoruz ....anlatabiliyormuyum.
Martı nın çok mu iyi bilançosu da 40 dan 71 e gitti..
Okkalı şekilde de yukarı patlarsa sen ne yazarsın buralarda merak ediyorum..
Tamam şuan bilançoya yansımamış bazı şeyler ama 65 villa ve otel de az değil yani ..
Herkes elindeki karta göre konuşuyor, bu piyasa böyle ..
hiakkaya kardeş, emin olki kötü bir niyet taşımıyorum. Beni bir tek Gentleman dostum anlıyor :) hayırlı tavanlar diliyorum, siz elestiriyorsunuz, Gentleman dostum teşekkür ediyor. Var bu işte bir yanlışlık :) elbette 60 hissesi 60 tan alınır. Neden 80 den alınsınki? Yağ da 1 olunca ederinin üstünde diye onu da yazacağım. Yağ tez zamanda 95 üstüne atmalı.tektu aşkı elbette devam ediyor :) ))
Kısaca; yarın tavan açılmasını canı gönülden istiyor ve diliyorum...Sizde benimkine dua edin artık :)
Günaydın tektucu kardeşlerim... Hayırlı ve bol kazançlar:)
Günaydın dostlar,tavan lafını duyunca hiç uyumadım sabahı zor ettim,inşallah bugün ve bu hafta hatta bu yıl centilmenlerin olsun.:plc::bravo::halay::party:
Piyasa guzel acti, bizimki gene tiri$ !!!
76 - 77
900 e 600
hayırlı işler :)
Dikkatimi cekti, piyasa kapaliyken, Tektu hakkinda destanlar yazilip, ciziliyor!!!
Piyasa acildiginda, islemler basladiginda ise pembe ruyadan uyanmis gibi olunuyor !!
1 lerden, 3 lerden, 5 lerden mevzu ediliyor ve hisse 76 kurus.
Tektu yatirimcisi ve hissedari cok ama cok hayalperest :)
Boş hayaller kurdum inandım sana,
Mutluluk yerine dert verdin bana. Herhalde tektu için söylenmiş..
Tektu
928.607-0,76/0,77-551.947
703.242-0,75/0,78-352.711
Asrin hissesinde 16 dakikadir tek lot islem olmadi :)))
Piyasa sahlandi gene.
Ünlü yapım şirketi Paramount, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da açıyor. Açılışa ise Oscar'lı Hollywood yıldızı Nicole Kidman katılacak.
Bu yaz Bodrum’a yıldız yağıyor… Dünyanın en köklü film yapım şirketlerinden olan Paramount Pictures, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da hizmete sokuyor. sinema ve eğlence konseptinin bir arada sunulacağı The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, dünya jet sosyetesinin yanı sıra Hollywood yıldızlarının da gözdesi olacak.
GELİBOLU'YU MERAK EDİYORDU
Otelin bu ay içerisindeki açılış kokteyline ise Avustralyalı dünyaca ünlü Oscar'lı sinema oyuncusu Nicole Kidman katılacak. Röportajlarında Türkiye'ye olan sevgisini dile getirmekten kaçınmayan oyuncu, en çok Gelibolu’ya gitmek istediğini ifade etmişti. (Akşam)
BİZİM AÇILIŞA KİM KATILACAK ACABA :)
Bugün dikkatimi çeken birşey var. Kademelerde 31~69 lu rakamlar yok.