Sayfa 189/549 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1. Bir tahmin de benden. turizm şirketlerinin çıkışa başlayacagını marmaris altınyunus tetikledi. ulaşlar ve Metur ile devam etti. şu anda da nettur için için devam ettiriyor bu gelenegi. kesinlikle eminim tektu da çıkacak .ancak benim görüşüm, borsada ki ana çıkış dalgasının sonlanması ile ,hem tektu hem de diğer turizm şirketleri tekrar çıkışa devam edecek. tarih mi.yaklaşık 2 aylık süresi var derim.

2. Sali gûnû bi gelmedi gitti

3.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Bence siz afaki konuşuyorsunuz! Bilanço dip notlarını okumadığınız belli! Otel Tektu ya ait.....
    Ustad sinirli dostum
    Piyasa 10 bin puan cikti, Ustad'in hissesi 71 den 68 e geldi
    Bizim hisseye catarak meditasyon yapiyor )

4.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Ustad sinirli dostum
    Piyasa 10 bin puan cikti, Ustad'in hissesi 71 den 68 e geldi
    Bizim hisseye catarak meditasyon yapiyor )
    Saygım sonsuz. Lakin olumsuz olan bir durum yok aksine yıllardır beklenen otel pazartesi açık..
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Saygım sonsuz. Lakin olumsuz olan bir durum yok aksine yıllardır beklenen otel pazartesi açık..
    Yarin tatil.
    KAP tan haberler gelmez yarin (her bir hisse icin)

6.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Yarin tatil.
    KAP tan haberler gelmez yarin (her bir hisse icin)
    Biliyorum Sn. gentelman. Haberler Alaçatı dan gelecek.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. 2005 mayısı 0.55 lerden 4.80 e ....

Nisan sonu itibari ile (2005 ile 2017 yıllarını kastediyorum.) indikatör ve bar konumları birebir aynı! Hazır otelde açılmışken acaba tarih tekerrür mü edecek?

8. Teknik göstergelere göre hareket etmemiş! 2005 nisanda da sat vermiş normalde... Aşağıdaki al sat lar popüler bir sinyal sitesinden! Çoğunlukla ters köşe yapmış...

Sayfa 189/549 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •