Bu iş kabak tadı verdi iğrenç hareketler yapiyor
Printable View
Bu iş kabak tadı verdi iğrenç hareketler yapiyor
Biz Temmuz-Ağustos sonrası hareket beklediğimize, hissenin çakalları "buralar dip, alın bekleyin" diyerek hisse kote ettiğine göre yine ters orantı yapıp 10.000 altına inecek anlaşılan 😒
hapis cezası getirilmeli acilen bu hareketi yapanlara ve yaptıranara göz yumanlara!Para kimseyi kesmiypr!Benim param gıymatlı oğlum senin viskinin buzuna veremem!
Herkes kağıdı terk ettiği sırada yani EylüL - Ekim arası Bedelsiz sermaye
arttırımı yaparsa ne eğlenceli olur. Han da çaycı bile kalmadı herkes tatilde yani faizde .
Kağıdı kucaktan kucağa gezdirip yükselip şöhret olmasını engelliyorlar. Hacim sürünüyor. Ciddi yeni alıcı yok. Meydan kalmış bunlara. Al ver ekonomiye can ver.
Yabancı gelecek bofa her gün çakıyor.
Birde Gri liste olayı var niye girdik.
Değişen ne var?
Nas var tecrübe hala kullağın bir yerinde.
Enflasyon gerçeği nedir biz burada uyuduk modundayız da yabancı değil.
Sıcak para ile garanti paraya gelişşleer bile azaldı.
Enflasyon tam gaz lakin borsa hala sürünüyor yalancı şirketler le gaz verdiler ve oralardan tam çıkamadılar.
Borsa da %10 yada daha fazlası çürük elma şirket var dikkatli olmalıyız.YTD.
12800'ü geçemediğine göre 12100'ü görmeden rahatlamaz.
Egeen sermaye artırırsa 3 gün sevineceğiz batarsa 1 ay!Artık yatırımcısını bu duruma getirdi!Şirketten bir kap atacak adam yok mu neler oluyor battınız da haberimiz mi yok?illa konka ve kontrdaki yatırımcılar gibi şirkete arayıp sövmemizi mi bekliyorlar kamuyu aydınlatma açıklaması yapmak için?:rtfm:
gönderiler yerinde dolar da yüksek 3 gün sonra aylık dolar kapanışı da var bu kadar baskı yapanın aklından zoru var!
AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE ENDUSTRI VE TICARET A.S. 2024-06-23 TURKEY 48687 KGS 36 PKG
Bu deda da dolar düşüyor diye düşüyor :)
Egeen sermaye artırımı yaparsa 3 gün sevineceğiz , egeen batarsa 1 ay sevineceğiz işte 2024 yılı süper cümlesi yaşa filozof 🇹🇷🇹🇷
Dolar fln dusmedi, hatta dusmez de artik cunku bu hiyarlar faiz indirmeye baskayacak yakindir..3.ceyrek itibariyla yoluna devam eder..bu aralar sabir..ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu arada teknik olarak 12 bin civari dibi gösterdi..simdi toplama zamani aglama degil
düşen bir hissede, şu şekilde yorumlar yapılıyorsa,
eyvah derim,
satmayın patron mal topluyor,
düşüyor ama hacimsiz düşüyor,
buralar artık dip,
kimse satmazsa düşmez, sakın satmayın,
neyse fazla can sıkmayalım, herkes burnundan soluyor,
kısa vadede egeenin tekrar 16000/17000/18000 görmesi imkansız yıllardır gelmeyen bedelsiz gelirse ancak kısa vadede 16000/17000/18000 olur.
Benim için önemliydi. Katılım endeksine alınmadı.
Trafikte ters yöne giden bir dingil hisse!
https://x.com/srkntnyldz/status/1805...880621295?s=46
Bence inanç ile alakası yoktur.:ok:
url=https[://hizliresim.com/nn9hlja]https://i.hizliresim.com/nn9hlja.jpg[/url]
Borsaya bak bankaya bak biste bak!!!
https://x.com/senolbabuscu/status/18...811545469?s=46
Gnydn.Ege nin,Konya nın,Cmbtn un FK ları yaklaşık 10 ar puan düşürülmüş. Niye acaba?ytd
Karanlıkda 240 lotla 11500 ü yaktılar ve sıkıntılı yerlerdeyiz.YTD.
Yazarken yine 11700 ler
Karanlıkta Konya +9 egeen - 7 yaptırdılar. Amaç nedir ki?
[QUOTE=pmngr;6841342]Ilk ceyrek bilancolar yeni geldi..trailing hesaplanir fk son 4 ceyrek baz alinir
Sİzin söylediğinizi biliyorum ve o değişiklik 3 aylık gelince gerçekleşti.Benim söylediğim ise dün ve bugün arasında üçünde de 10 puana yakın olan değişimin sebebi?
Bedelsiz gazı kaçtığından beri hepsinin hacmi dip yaptı.
300 liralık piston bile açılıştan beri 15 dk.da 2000 lot işlem yapamadı.
Gelen bedelsizlerin de piyasada eksi açtığını gören millet bu gazı artık yemiyor.
Babaların, milleti çekmek için yeni bir gaz-petrol bulması şart!
Kendimce gerekeni soyledim zaten surekli yorum yapip zaman öldürmeye degmez..Kagit dusus trendinin sonuna geldi, toplamak isteyen toplar, digerleri de sabretsin dedim..son donemlerde hic forumda degilim, zararini da görmedim öyle diyeyim:)..herkese bol kazançlar
kesin bilgi yayalımmı hocam,kesin yargı ifadeleriyle fiyat tanımlama suçtur hocam,siz aldınız diye her fiyat dip olacak yargısı en hafifinden koşun çocuklar dibi gördüm algısı kandırmacası olur hocam,yapmayın 38 mil pd anlık 35 e inse kimse şaşırmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan
Ytd..bu hissenin kendi ozel durumundan oturu son yillarda her zaman yuksek fk ile trade etmistir..pahali bulan satar çikar veya asagidan alir..burada yapilan tum yorumlar spekulasyondur, iceriden bilgi alip manipule edersek suc olur..herkes beklenti ve ongoruyle yatirim yapar veya yapmaz kendisinden sorumludur..ben ne sirketin yonetimindeyim ne de icindeyim..sizden farkin yok yatirimci olarak..o zaman bu forumlara da gerek yok zaten suç olacaksa:)..hemen kotu niyetli algilamalarda bulunmayin..yatirim tavsiyesi degildir..oldu mu:)..
[QUOTE=Hopefeded;6841367]yazılım mafyası var hocam,veriyosun bedeli neyse 10 puan indiriyor fk yı,,,şaka bir yana,fk ya bakacaksanız prospektif olanı tercih edin yani geleceğe yönelik öngörü ve hesaplamalar içeren fk,,,misal yıl sonu egeen net karı sana göre 1 milyar tl olacaksa fk 38 olur
basit hesap ( tahmini yıllık kar/piyasa değeri) 2 milyar olursa 15 olur fk gibi,,,,
geçmişin karıyla hesaplanan fk anlamsızdır nesnel değildir,geçmiş fiyatlanmış bir şekilde ama manipüle edilmiş ama temel rasyolarla olsun çöptür artık
[QUOTE=rogliç;6841444]Fk hersey degildir borsamizda..ne dusuk fk li hisseler yillarca surunmustur ne yuksek fk li hisseler ciddi getiriler saglamistir..patron ,yonetim anlayisi ,yatirimci uyumu ,beklentiler ,hikayeler, sektor, sermaye yapisi..bircok dinamik var isin icinde..
Bu kap niye hala gelmedi:kahkah:Kamuya açıklanmalıydı şimdiye:)
Tamamen inançla ilgili. 1800 maliyetli eggen'lerimi geçen yıl ekim ayı başı itibariyle katılım endeksinden çıkması nedeniyle 9 binlerden sattım ve dört gözle tekrar girmesini bekliyordum, olmadı. Girseydi fiyatına bakmadan girecektim. Karton'un bedelsizini kaçırdıktan sonra burada sonuna kadar bekleyecektim olmadı. Kasım ayını bekliycez artık. Şimdi Çelebi'de takılıyoruz.