Sayfa 195/493 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3942 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    ... 12k alti yok diyoruz..o kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    kesin bilgi yayalımmı hocam,kesin yargı ifadeleriyle fiyat tanımlama suçtur hocam,siz aldınız diye her fiyat dip olacak yargısı en hafifinden koşun çocuklar dibi gördüm algısı kandırmacası olur hocam,yapmayın 38 mil pd anlık 35 e inse kimse şaşırmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan

2.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    kesin bilgi yayalımmı hocam,kesin yargı ifadeleriyle fiyat tanımlama suçtur hocam,siz aldınız diye her fiyat dip olacak yargısı en hafifinden koşun çocuklar dibi gördüm algısı kandırmacası olur hocam,yapmayın 38 mil pd anlık 35 e inse kimse şaşırmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan
    Ytd..bu hissenin kendi ozel durumundan oturu son yillarda her zaman yuksek fk ile trade etmistir..pahali bulan satar çikar veya asagidan alir..burada yapilan tum yorumlar spekulasyondur, iceriden bilgi alip manipule edersek suc olur..herkes beklenti ve ongoruyle yatirim yapar veya yapmaz kendisinden sorumludur..ben ne sirketin yonetimindeyim ne de icindeyim..sizden farkin yok yatirimci olarak..o zaman bu forumlara da gerek yok zaten suç olacaksa..hemen kotu niyetli algilamalarda bulunmayin..yatirim tavsiyesi degildir..oldu mu..

3. [QUOTE=Hopefeded;6841367]
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Ilk ceyrek bilancolar yeni geldi..trailing hesaplanir fk son 4 ceyrek baz alinir

Sİzin söylediğinizi biliyorum ve o değişiklik 3 aylık gelince gerçekleşti.Benim söylediğim ise dün ve bugün arasında üçünde de 10 puana yakın olan değişimin sebebi?
    yazılım mafyası var hocam,veriyosun bedeli neyse 10 puan indiriyor fk yı,,,şaka bir yana,fk ya bakacaksanız prospektif olanı tercih edin yani geleceğe yönelik öngörü ve hesaplamalar içeren fk,,,misal yıl sonu egeen net karı sana göre 1 milyar tl olacaksa fk 38 olur
    basit hesap ( tahmini yıllık kar/piyasa değeri) 2 milyar olursa 15 olur fk gibi,,,,

geçmişin karıyla hesaplanan fk anlamsızdır nesnel değildir,geçmiş fiyatlanmış bir şekilde ama manipüle edilmiş ama temel rasyolarla olsun çöptür artık

4. [QUOTE=rogliç;6841444]
     Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku

yazılım mafyası var hocam,veriyosun bedeli neyse 10 puan indiriyor fk yı,,,şaka bir yana,fk ya bakacaksanız prospektif olanı tercih edin yani geleceğe yönelik öngörü ve hesaplamalar içeren fk,,,misal yıl sonu egeen net karı sana göre 1 milyar tl olacaksa fk 38 olur
    basit hesap ( tahmini yıllık kar/piyasa değeri) 2 milyar olursa 15 olur fk gibi,,,,

geçmişin karıyla hesaplanan fk anlamsızdır nesnel değildir,geçmiş fiyatlanmış bir şekilde ama manipüle edilmiş ama temel rasyolarla olsun çöptür artık
    Fk hersey degildir borsamizda..ne dusuk fk li hisseler yillarca surunmustur ne yuksek fk li hisseler ciddi getiriler saglamistir..patron ,yonetim anlayisi ,yatirimci uyumu ,beklentiler ,hikayeler, sektor, sermaye yapisi..bircok dinamik var isin icinde..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,623
    Bu kap niye hala gelmediKamuya açıklanmalıydı şimdiye
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bu kap niye hala gelmediKamuya açıklanmalıydı şimdiye
    Bedelsiz sermaye artış kap'ı mı üstad.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,623
     Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Bedelsiz sermaye artış kap'ı mı üstad.
    yok konka ve kontrolmatike atılan var ya yatırımcının doymadım doyamadım sevmelere seni ben kapı!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Özel değilse neden önemli hocam.?
    Tamamen inançla ilgili. 1800 maliyetli eggen'lerimi geçen yıl ekim ayı başı itibariyle katılım endeksinden çıkması nedeniyle 9 binlerden sattım ve dört gözle tekrar girmesini bekliyordum, olmadı. Girseydi fiyatına bakmadan girecektim. Karton'un bedelsizini kaçırdıktan sonra burada sonuna kadar bekleyecektim olmadı. Kasım ayını bekliycez artık. Şimdi Çelebi'de takılıyoruz.

Sayfa 195/493 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •