Originally Posted by
Karanuras2
Ege endustriye ambalaj veren firmanýn pazarlama iþini gördüm oda emekli olmuþ benim gibi ondada Ege end hisse vardý birgün görüþmeye gittiðinde babada pinarbasina gelmiþ kapýda karþýlaþmýþlar elini öpmüþ sermaye artýrýmý yapmiyacakmisiniz diye sordum çok kýzdý sende çorbaya su katanlardanmisin biz Özkaynagi artýrmak için uðraþýyoruz sizde anlamsýz iþlere uðraþýyorsunuz bak Ege freni ekledik çoðunluk hissesi Ege endustride demiþ bunu Yedi sekiz sene evel anlatmisti bende yazmýþtým.Arkadasa dedimki þu an gidip gelmiyormusun gitmiyorum içerde birkaç arkadaþ kaldý onlara sormuyormusun dedim Mustafa beye kalsa çoktan semaye artýrmýþ ama baba hala asla sermaye artýrýmý artýrmak yok kafa bulandirmayi asýl olan ozkayna diyormuþ kýsaca baba ölmeden tezyit yok.
28.08.2025te sevgili Karanuras2 paylasmisti o gün not almistim.14 Ekim ve 15 Ekimde elimdeki egeenleri peyderpey vermistim kismet buraya kadarmis diye!Ýleriki günlerde ne gibi bir yol haritasi cizeceklerini herkes merak ediyor þimdiden.2Temmuz 2025 Carsamba gunu vefat eden sayin Recep GENCERin Bagfasta yüzde 38.22 Eggubrede 13.12 oraninda hissesi bulunuyordu.Acaba Hüseyin Bayraktarin payi sirkette oransal olarak ne kadar ne o paylar ne olacak?Dönüsüm için konulan hisseler ne olacak?
En son bu pay satýþý olmuþtu hatýrlarsanýz ve Bu satýþla birlikte Mustafa Bayraktarýn ortaklýk oraný %0,04 seviyesine gerilemiþ olup þirketteki oy haklarýnda da ayný orana denk gelen bir düþüþ yaþanmýþtý.
EGEEN Hisse Satýþ Haberi
Ege Endüstri (EGEEN) Pay Satýþý Detaylarý
Bayraktar tarafýndan iletilen bildirime göre, 30 Haziran 2025 tarihinde Borsa Ýstanbul'da EGEEN paylarý 7.025 TL ile 7.350 TL fiyat aralýðýnda toplamda 15.881 adet olarak satýldý.
bu da 16 Mayýs 202t tarihindeki pay satýþý
16 Mayýs 2024, 16:14
Açýklamada 16/05/2024 16/05/2024 tarihinde EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 14.020 14.450 TL fiyat aralýðýndan 4.840 adet hisse satýþý yapýldýðý belirtildi.
16/05/2024 16/05/2024 tarihinde EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 14.020 -14.450 TL fiyat aralýðýndan 0 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 4.840 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 16/05/2024 tarihi itibariyle %0,04 sýnýrýna ulaþmýþtýr /aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Bu %0,04 sýnýrý ne demek ellerinde bu kadar hisse kaldýysa geriye kalan hisseler kimin?
Son düzenleme : Filozof; 09-11-2025 saat: 09:50.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri