8650-şimdi 8850 :notr:
Printable View
Ereğli ve İsdemir bilançoları geldi 6 aya ek 1 milyar küsür ilave etmişler kara
Asıl dikkatimi çeken kısa vadali borçtan uzun vadeye geçmeleri ve İsdemir 35 milyarda 32 milyar TL ye düşerken Ereğli 91 milyar dan 120 milyar TL ye çıkmış 6 aylıktan 9 aylığa YTd.
En büyük terörist Can Atalay millet vekili olmasına rağmen meclise sokulmamalıdır.Bebek katilleri girebilir.Sende destekle.
Bunların en büyük marifeti anında çirkefleşmek. Seviyemiz izin vermediğimizden cevap verilmiyor.Zeka ben haklıyıma çıkıyor.
Sizlere yuh olsun.Aynayı alıp bir yüzleşin.
Can ATALAY'dan mecliste 301 tane MV olsa ülke cennet olmuştu, tersi olunca ne olduğunu canlı yaşıyoruz.
Bunlar hep böyleydi, sadece destekçileri görmek istemediler.
Nereden nereye, sen hayatın boyunca savunduğun ilkelerden bir anda çark et, tam tersini savun.
Yazılacak ve söylenecek o kadar şey var, ama son DEM de bu utanç yaşadıkları sürece yeter de artar...
Salağa yatıp PKK diyor. PKK mı kaldı.Hepsi oldu PYD.Sen uyu kardeşim. Milliyetciyim diyor isen altı okun biri milliyetcliktir.Yüzünü Atamızın milliyetciliğine dön.Taklitlerinden uzak dur.
Bak şu densize,meclise gelip konuşmalıymış.Yuh diyorum.Ne yazsam boş.
yeni doğan katilerinden gündem bebek katiline evrildi.
hastaneleri unutun bu arada.
Bugünkü açıklamadan sonra Millete kafayı yedirttiler.
Reis,Özel ve Bahçeli artık birlikte ittifak yapıp Anayasa değişikliğine gitseler.
Bir çok Kimse evet demez.
Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Şimdiden hayır benden.
Ne getirilerse getirsinler.
günaydınlar
Borsa kim,kime gorsa,bundan öteye gidemeyen borsa.
Boşunamı yargıyı ele geçirdiler salakların yüzünden,salaklar destek versin onlarda salaklara vursun...artık ne kadar uygunsuz durum var işin içinde bilemiyoruz,birşey desen hökömeti yıkmaya teşebbüs,halkı kin nefrete isyana teşebbüs,az kaldı ömürleri,bunu bildiklerinden son darbelerin peşindeler,anayasayıda bir halletsek işlem tam olacak peşindeler.
Topik sayfaları boş,dolar topiği hem bu,burada ben dolarda reha :notr:...acaba bizdemiyazmayı bıraksak,çünkü kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.:he:
Telefon uygulaması iptal olduktan sonra böyle oldu.
Kimse bilgisayar başına oturup forum takip etmiyor
Cep telefonundan da browser üzerinden foruma bakmak neredeyse imkansız.
Ben tapatalk uygulaması üzerinden foruma bakıyorum. Çoğu insan bunu nasıl yapacağını bile bilmez.
O yüzden forumu eski günlerine geri getirmek istiyorsanız hissenet uygulamasini çalışır hale getirin.
X5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi
Yerlikaya: TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır
Adalet Bakanı Tunç: "(TUSAŞ'a) Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturmada 1 başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "TUSAŞ yerleşkesine yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Hain terör saldırısı, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarıları hedef almıştır"
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin yayın yasağı getirildiğini duyurdu.
Ons altın 2750 idi bir ara,şimdi 2717.
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var"
Instagram ve x’e erişimde sorun yasaniyor
Erdoğan : 4 şehidimiz var
İçişleri Bakanı : 1 kadın 1 erkek olmak üzere 2 terorist etkisiz hale getirilmiştir . 4 şehitimiz var 3’ü ağır 14 yaralımız var .
Türkiyenin göbeği ve tusaş. Adam taksi ile gelip eylem yapıyor;dünyanın hangi ülkersin de olsun bırak iç işlerini bakanını hükümet gider .Bunlar bolca lanet okuyacaklardır.
Suriye den üç bomba atma meselesi değil ise.
Fetoş ölür
Bebek katili meclise çağrılır
Sonra bu.
Ne oluyoz???
Bahçeli : Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.
Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.