Sayfa 191/415 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 3315 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,355
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Endex dün 8650 kapatmıştı,bugünde yataya yakın açılış yaptı,önce kaldırıyor kapanışta indiriyorlar,bakalım bugünde öylemi olacak
    8650-şimdi 8850

Ereğli ve İsdemir bilançoları geldi 6 aya ek 1 milyar küsür ilave etmişler kara

Asıl dikkatimi çeken kısa vadali borçtan uzun vadeye geçmeleri ve İsdemir 35 milyarda 32 milyar TL ye düşerken Ereğli 91 milyar dan 120 milyar TL ye çıkmış 6 aylıktan 9 aylığa YTd.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    8650-şimdi 8850
    Türkiye yeniden kurgulanıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Türkiye yeniden kurgulanıyor.
    Yağlı urgandan,nerelere geldik. Ben bu kuklalara değil oy verenlerine kızıyorum. Var yukarda örneği.
    Bunları başımıza musallat eden milletin ta kendisidir .Bu milletin Atamızın kurduğu düzende fabrika ayarlarına dönmesi lazımdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    En büyük terörist Can Atalay millet vekili olmasına rağmen meclise sokulmamalıdır.Bebek katilleri girebilir.Sende destekle.
    Bunların en büyük marifeti anında çirkefleşmek. Seviyemiz izin vermediğimizden cevap verilmiyor.Zeka ben haklıyıma çıkıyor.
    Sizlere yuh olsun.Aynayı alıp bir yüzleşin.

6.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    En büyük terörist Can Atalay millet vekili olmasına rağmen meclise sokulmamalıdır.Bebek katilleri girebilir.Sende destekle.
    Bunların en büyük marifeti anında çirkefleşmek. Seviyemiz izin vermediğimizden cevap verilmiyor.Zeka ben haklıyıma çıkıyor.
    Can ATALAY'dan mecliste 301 tane MV olsa ülke cennet olmuştu, tersi olunca ne olduğunu canlı yaşıyoruz.

Bunlar hep böyleydi, sadece destekçileri görmek istemediler.

Nereden nereye, sen hayatın boyunca savunduğun ilkelerden bir anda çark et, tam tersini savun.

Yazılacak ve söylenecek o kadar şey var, ama son DEM de bu utanç yaşadıkları sürece yeter de artar...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,355
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yani dürüstler bu ülkenin yüz karası ve hain onlara göre ...kafayı 17 aralıka takmışlar,çünkü foyalarının çıkmaması lazım ifşa olmaları onlara gelmiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Salağa yatıp PKK diyor. PKK mı kaldı.Hepsi oldu PYD.Sen uyu kardeşim. Milliyetciyim diyor isen altı okun biri milliyetcliktir.Yüzünü Atamızın milliyetciliğine dön.Taklitlerinden uzak dur.
    Bak şu densize,meclise gelip konuşmalıymış.Yuh diyorum.Ne yazsam boş.

Sayfa 191/415 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •