Spor hisselerinin hepsi satýcýlý,en fazlada TS,adamlar devamlý bedelliye gidiyor hökömette onaylýyor,daha önceki bedelliden gelen paralarý ödemediler,iyiki çoðunu 2.70 üstü postalamýþtýk,bugün %200 bedelliye gitti hisse 1.20 altýnda,ekmek fiatý bile bundan pahallý yahu,zaten hökömet 2 takýmý tutuyor,biri TS,diðeri maþak spor,zat besledi maþaðý bizim paramýzlan,temennim yerlen yeksan olsun,rum sporda nasibini alsýn,çünkü çoðu kýrma bunlarýn,sadece %25 kýsýmlarý hariç nede olsa eski adý pontus,türkmem çepni boyu emir süleyman vs bunlarlan savaþtý devamlý,vakfýkebirlen ordu arasý Türklerin bölgesiydi,peþi malum osmanaða çýktý bizim bölgeye onun sayesinde düþman ayaðý basmadý,oda yetmedi kurtuluþ savaþýnda baþ roldeydi,trabzon doðuda rizeylen batýda yýllarca giresunlan didiþti ve halada öyle,benim damatta trabzonlu,onlarýn aileside öyle diyor,sadece kýz verdikleri çevreleride pontus artýðý,bazen denk geliyoruz atýþýyor,bende hain diyorum makineli gibi sýralýyorum kaçýp gidiyor,üstelik Atatürkede hakaret ediyor elimden zor kurtuldu,neyse ayni pontusluðu þimdi borsada yapýyorlar![]()
Borsaya basýyorlar köteði,2 gün sonra fed toplantýsý var 21 cývarýnda,sanýrým birazda ondan,manilerimin çoðu fonda,sadece borsada %10-15 kýsýmý var,hiç olmazsa fon garantili her gün getiri saðlýyor,kýsa vade en iyisi,öyleya ne olur olmaz bakmýþsýnýz ingiliz süper bono çýkartmýþ çiller gibi,þu an özal ve çillerin yolundan gidiyor![]()
Taksimde gezelerken bir olaya þahit oldum,oraya hemen polis damladý,zaten devamlý oradalar zatçýklarýnýn emrini bekliyorlar,çünkü gezi onlarý ifþa ettiði için tekrar olmasýn diye polislere nöbet tutturuyor gazaya gitmeyelim diye,neyse,Türk gençleriylen vatanýna ihanet etmiþ suriler arasýnda,bizim uþaklar defolun gidin buradan demiþ,polis bizimkilere çýkýþýyor doðru ifadeye,hain surilere birþey yok siz keyfinize bakýn bizim cepten bol kese yiyin misali,öyleya 40 milyar dolar bize baðýþ yapýlmadýya onlara yapýldý,o zaman zalim eseddi,þimdi sisinin eteðini öpme peþinde misali,ama esat uygar insan ve akýllý,þartlarýmý yerine getirirsen anca olur diyor![]()
Hazine Maliye Bakaný : Risk primimiz 700’den 270’e düþtü.
Bakan Þimþek : Ülkemizin rezervlerini iyileþtirdik , dýþ kýrýlganlýðýný azaltmak ana hedefimiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
(Türkiye'nin gri listeden çýkmasý) Bakan Þimþek: "Ülkemizin itibarý, dýþ þoklara karþý dayanýklýlýðý arttý"
Bakan Þimþek : En zorlu dönemi geride býraktýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Þimþek : Enflasyon en kötü vergidir , enflasyon gelir daðýlýmýný bozuyor , dar gelirliyi olumsuz etkiliyor
Bakan Þimþek : Bir geçim sýkýntýsý olduðunun farkýndayýz .
Yer Ýmleri