O zman biraz uzaktan izle milletin canını sıkma yazma
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O zman biraz uzaktan izle milletin canını sıkma yazma
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu uyarı işaret fişeği
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir haber gelir fırlar gider ben bilmem inşallah uçar kimse zarar etmez .uzun vadeci olan kazanır.acemsah abi dediyse gider ben sadece figüran
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biyere gidemez merak etme kahramanbey isin teknik boyutunu gec gidecek hissr bantas gibi yapar.endeks düsmüs kalkmis faso fiso
Bantas mayıs 2017 gibi yapmasında, 9 dan 2,5 hoop diye indi.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip ediyor olmaniz güzel 😁 Ayni duygulari yasadigimdan % 25 lik kismi sakli kalmak üzere vedalastik bugün 😬
Arkadaşım yıllardır benim gibi bu senettesin ama burda yazanların çoğu kumar olarak görüyorlar borsayı ama sabrın sonu bellidir buraya yazanlar bir hisse keşfedildiği zaman nasıl gerçek değerine ulaşacağını öğrenmemişler onlar istiyorki roket gibi gitsin öyle birşey yok borsa demek sabır demek eğer hissene güveniyorsan bekleyeceksin burası ağlama duvarı değil yatırım yeridir gerçek yatırımcı asla ağlayıp durmaz sabırla bekler ben Konya çimentoyu 8 sene bekledim 8 ₺ aldım 398₺ sattım ve derimodun bütün bedelsiz-bedellisine katıldım çok komik bir maliyetim var ve gerçek değerine yürüyen senedinde asla yoluna çıkmam sadece hedefime gelirse satarım yazdıklarım asla yatırım al sat değildir herkesin kendi aklı var