Ben neyi alam abi zaten var al sat yok .sırada gedza var .Dün safkr 2.50 den 2.72 Allah bereket versin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Derimodun yukselisi simdiye kadar borsa tarihinde gordugum en proffosyonel yukselis oldu.
Nasil yaptilar halen daha aklim ermiyor ama adamlar becerdi ..
becerdikleri sey; efendi gibi trade etmeyenlere %100 kazandirdilar..
az trade edenlere daha az kazandirdilar.
ve bir cok esas isi traderlik olanlara da totalde %100 kaybettirdiler..!
Bu kaybeden al satci traderler kayiplarini azaltmak icin 20 ve uzerini deneyeceklerdir.
trade edenlerin yaninda etmeyenler cok azinlikta oldugu ici de hissenin dusmesini beklemek iyimserlik olur..
bakiniz trader kahramanbeyinde derimod sularinda dolasmasida o ettigi zararlarlari kurtarma hevesidir.
trader kardesler korkmasinlar 20 yapsalarda satmayacagim ...!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Acemsah abi treder adam zarar etmez kısa vadede uzun vadede kaybeder.Derimod Allah razı olsun iyi kazandırdı
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Acemsah abi şimdi hisse 12 ye tabana yapişsa bunun vebalı ağır olur.Simdi ben rahatım mal istesem istediği kadar var.Burdan girene ben bişey diyemem.Sen kesin bir şey var dersen para tekniği cizer
Nakit kraldır.
Hocam deşiklerinize yüzde 100 katılmakla beraber daha 1 ay önceye kadar bu hisse 8 liradaydı ve uzun zaman o fiyat aralıkalrında geldi gitti tahta sahibinin aklı yıllar sonra yeni mi geldi acaba yada bilmediğimiz bir haber mi gelecek zaten bu çıkış son çeyrekte yüksek bir karın geleceğinin göstergesi lakin arkasında başka bir satış veya birleşme olabilir mi
600 lot koydul bakalim hayirlisi slm olsun herkese
Öğleden sonrası için beklentiniz nedir arkadaşlar...
Aşağı salar mı yoksa yukarı denemesi gelir mi
Yer İmleri