Berat varsa dolar sabaha
Bize iyi kâr yazdıracak gibi...
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Berat varsa dolar sabaha
Bize iyi kâr yazdıracak gibi...
bend ebir şey duydum ama kesin banka bilişim sistemlerine yeni iki pencere konmuş
bu arada kabi,nede müthiş ilginç isimler varmış
Mesajı aldım hocam birde rakam söylerseniz çok sevinirim ona göre haraket edelim
Ne demek meali?
Yok vazgeçtim dolar molar almıyorum hepsi hikaye şu saatten sonra herşey beklenir burdan ve milletten bugün gördüğüm yazılardan sonra tıp üç kuruşluk insanlar yüzünden çoluk çocuğumuzdan ayrı kalamam amk... ispicilik=...,,,,!!!!!!! düşündüm eşitliğini bulamadım amk
Yaw Berat ın CB damadı olması dışında ne gibi özelliği var? Memlekette o kadar kaliteli ekonomistler varken Beratı ekonominin başında görmek ne kadar etik Bir davranış
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu düzenleme orduya ciddi zafiyet getirecek bir şey..
yandaşlar Türk ordusuna yapılan bu şekilde bir müdahelenin ne tür sonuçlara yol açacağını düşünebiliyorlar mı ?
terfileri tek bir kişiye bağlanan insanlar ülke çıkarı için gerektiğinde "kral çıplak" diyebilecekler mi? çok üzücü.. sistem tek kişiye biat getiriyor her alanda..
----------------------alıntı
KHK ile Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu'nda da bazı düzenlemeler yapıldı. General ve amiraller de dahil subayların rütbe bekleme sürelerine ilişkin yapılan düzenlemeyle, bu süreler Cumhurbaşkanı kararıyla uzatılıp kısaltılabilecek.
http://www.haberturk.com/ankara-habe...rde-degisiklik