Sayfa 393/1223 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Berat varsa dolar sabaha
    Bize iyi kâr yazdıracak gibi...

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Yani.........
    geçenlerde bisey duydum,bankalarda belli bir miktarin üzerinde dollari olanlarin listesi dolasiyormus piyasada,ne kadar doğru bilemem
    ama
    tehlikeli bir durum.
    yarin tutup el konulur mu konulur burasi tr
    Hamdım Piştim Yandım

bend ebir şey duydum ama kesin banka bilişim sistemlerine yeni iki pencere konmuş
    bu arada kabi,nede müthiş ilginç isimler varmış
    bir halt olacağı yok.

4. Mesajı aldım hocam birde rakam söylerseniz çok sevinirim ona göre haraket edelim

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bend ebir şey duydum ama kesin banka bilişim sistemlerine yeni iki pencere konmuş
    bu arada kabi,nede müthiş ilginç isimler varmış
    Ne demek meali?

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yok vazgeçtim dolar molar almıyorum hepsi hikaye şu saatten sonra herşey beklenir burdan ve milletten bugün gördüğüm yazılardan sonra tıp üç kuruşluk insanlar yüzünden çoluk çocuğumuzdan ayrı kalamam amk... ispicilik=...,,,,!!!!!!! düşündüm eşitliğini bulamadım amk

7. Yaw Berat ın CB damadı olması dışında ne gibi özelliği var? Memlekette o kadar kaliteli ekonomistler varken Beratı ekonominin başında görmek ne kadar etik Bir davranış

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şu düzenleme orduya ciddi zafiyet getirecek bir şey..
    yandaşlar Türk ordusuna yapılan bu şekilde bir müdahelenin ne tür sonuçlara yol açacağını düşünebiliyorlar mı ?

terfileri tek bir kişiye bağlanan insanlar ülke çıkarı için gerektiğinde "kral çıplak" diyebilecekler mi? çok üzücü.. sistem tek kişiye biat getiriyor her alanda..

----------------------alıntı

KHK ile Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu'nda da bazı düzenlemeler yapıldı. General ve amiraller de dahil subayların rütbe bekleme sürelerine ilişkin yapılan düzenlemeyle, bu süreler Cumhurbaşkanı kararıyla uzatılıp kısaltılabilecek.

http://www.haberturk.com/ankara-habe...rde-degisiklik
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 393/1223 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •