1.çeyrek sonu olduğu için dolar düşebilir.
hazinenin dönüşleri var.
tcmb fonlama fiyatlaması artıyor..
bankaların yarışı vs..
bu hafta bankalarda 33 belki 35
bono tarafında ise 36-37 leri duymayı bekliyorum.
ytd.
syg,
Printable View
Halk bank Vakıfbank aralarında müşteri almama anlaşması var :) Mt söyledi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyimser değilim Sn.purple.Krizin daha derinleşeceğini bekleyenlerdenim.2020 ye kadar süründürecekler ..
Ancak;bir süre işler iyi gidecek ..Bir kaç tweet ile doları 7 yapanlar isterlerse doları yarın 5 yaparlar ..
Bu ülke asla batmaz ,batmasına izin vermezler..Ülkemizin değerini yurtdışına çıkanlar iyi bilir .Ukrayna grevnisi değer kazanırken biz değer kaybediyorsak bu işde bir iş vardır ...
Kriz var kabul bir süre devam eder ama toplarız ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bloomberg sabah yayınını izlediniz galiba sayın rxpu. O kişiler %18 faiz olduğunda da çok yüksek maaliyet var dolar almayın diyen şahıslardı. Şimdi de araba satılmaz %30 faiz çok yüksek. Bankalar faiz indirecek diye hayal satıyorlardı bu sabah.
Bunlar inecek diyorsa yakın zamanda %35'ler gelecek kanaatindeyim.
2-3 yıl diye bekliyorum.
Doların geldiği yerden 5.50'lere rahip hariç geri çekileceğini düşünmüyorum.
Hangi ülkenin para birimine bakarsak bakalım.
Dolar hiçbir zaman zirve değerinin altına düşmemiş.
Bizim 7'li değil, 6'lı seviyeler görmememiz gerekirdi.
Umarım dibi erken görüp çıkabiliriz.
Burada ve başlıklarda yeni troller türemiş. Yok faizler gevşeyecekmiş, yok dolar düşecekmiş, papaz artık pilav yemiyormuş da 12 ekimde salınacakmış felan. Yahu tüm dünya da dolar kıtlığı giderek artıyor, faizler dış dünyada artıyor, bizi batıran papaz mı da bırakınca dertler bitecek ?
her ay bir rüzgar buluyor ve 20- 40 gün ( ovp gibi ) umut aşılayarak günü idare ediyorlar. Biz de gecelik faizde bekleyerek para kaybediyoruz. Herkes konuşmaya ve yazmaya korkuyor, anlıyoruz ama, ülke için en iyiyi hepimiz diliyoruz. Bu ülkede ekmek, su, et alıyor ve yaşamaya çalışıyoruz. keşke enflasyon çok düşük olsa da hiç bir şeye zam olmadan, faiz almadan huzurlu yaşasak.
250k burgan %30 dan 32 gün bağlandı.