Sayfa 392/1030 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    N-kolay bonoyu tavsiye eder misiniz. günlük olarak 28 veriyor.anladığım kadarıyla hesap internetten hemen açılıyor ve aktifleşiyor. Yüksek birikimi olmayanlar için en yüksek burası sanırım... Sanki azcık imar bankasını andırıyor gibi geldi de bana : ) o yüzden biraz kararsızım...
    bence öyle bi sıkıntı olucanı zannetmiyorum ama mevduat faizi şuan kasım ayı sonunda kadar 32 gün ve üstü %5 stopaj bonolarda stopaj %10 yanlışsa birisi beni düzeltsin

2. Elinizi çabuk tutun bence..Şayet Erdoğan ile Trump görülmesi olur ise Yarın bu oranları zor verirler..
    Papaz olayını saymıyorum daha ..
    Kısa bir pastırma yazı yaşatır ülkeye ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Halkbanka sorun birde oranları ..Vakıfın bir iki tık üstü veriyor hep

halkbank şubeye gittim yaklaşık 40 45 dk oldu gideli %24 ten teklif etti vakıf 26 veriyor dedim bizde ençok %25.50 verebiliriz dedi üstü çıkmadı 500k vakıfta %26 aldım 40 gun için

4.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Hangi Mevduatlar Devlet Güvencesi Altında Değil?
    Yapılan değişiklikler sonucunda mevduatta devlet garantisi 2015 yılında bazı mevduatları kapsamı dışında bıraktı. En güncel yönetmelik kapsamında sigorta dışında bırakılan mevduatlar şunlardır:

*Mevduat bankalarının yurt dışı şubelerinde açılan mevduatlar

*Türkiye’de ya da yurt dışında off-shore faaliyetine sahip olan kredi kuruluşlarında bulunan mevduatlar

*Banka tarafından açıklanan ve Merkez Bankası kurumuna da bildirilen azami faiz oranlarıyla mevduat toplamı en yüksek olan beş mevduat bankasının ortalama faiz oranlarının da üzerinde faize sahip olan mevduatlar

Özellikle son maddeye uyan banka var mıdır acaba... mevduatımız devlet garantisinden mahrum kalmasın..
    Bir de e-mevduatlar, dijital mevduatlar vb. mevduat türleri de devlet garantisindedir değil mi
    Bunu yorumlayabilecek varmi faizi yüksek veren küçük bankalar 100k güvencesine girmiyor mu?

5. Arkadaşlar burgan30 dan yatırmak sizce avantajlı mı yoksa fed i beklemek gerek ne düşünüyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Elinizi çabuk tutun bence..Şayet Erdoğan ile Trump görülmesi olur ise Yarın bu oranları zor verirler..
    Papaz olayını saymıyorum daha ..
    Kısa bir pastırma yazı yaşatır ülkeye ..

Yine çok iyimsersiniz.
    İki liderin görüşmesi olursa milyar milyar dolar borçlar bir anda silinir.
    Evet evet.

7.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    halkbank şubeye gittim yaklaşık 40 45 dk oldu gideli %24 ten teklif etti vakıf 26 veriyor dedim bizde ençok %25.50 verebiliriz dedi üstü çıkmadı 500k vakıfta %26 aldım 40 gun için
    Halkbank için bir tüyo vereyim ..Asla büyük şubeye gitmeyin ..Esnaf,şirket ,sanayi civarı şube yerine mahalle arasında bireysel yoğunlukta çalışan şubelere gidin .
    Kotayı diğerleri doldurduğu için tok satıcı oluyorlar ..

8. Şimdi tl mevduatçılar için hesap kitap zamanı eylül son hafta bilanço olayını da hesaba katarsak aralık ayının son haftasına kadar uzun gitmek mantıklı olabilir mi?Üstelik 30 Kasımda eğer uzatılmazsa stopaj avantajı bitiyor.Biri marifetlide olmak üzere iki hesabım var icbc yarın vade dönüşü.Bugün yarın karar vericem şuan marifetli hesabım dahil olmak üzere Aralık son haftasına bağlamak fikri daha ağır basıyor..

Sayfa 392/1030 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •