Divan hakkında ki yorumunuz nedir ?
///
Özsüt’te , şubeden şubeye tazelik değişiyor.
Printable View
bahsettiğim müşterilerimden birisi gaziosmanpaşa gülcan pastanesi.mesela bu adam eski usul günlük sütten kremasını yapıp mermer tezgahta soğutup yapıyor vs.
leventte dilim pasta fiyatına buradan no 1 turta alıyorsunuz :)
mesela eski istanbul pastanelerinde ki geleneksel usul alman pastası yapıyor sadece ctesi günleri vs.çekirdekli galetası başka yerde bulamazsınız bu kalite vs.ay çöreği de çocukluğumda ki lezzette yapan tek yer diyebilirim.hiçbir pastasına eklerine vs başkasının elini dokundurmaz kendi yapar.
neyse övmüş gibi olmayayım :)
Ev sahiplerinin enflasyonu yüzde 25, devletin yüzde 156....
Belediyenin bile görevi olmadığı halde, But dağıttığı bir ülkede Kiracıya neden sosyal yardım olarak devlet para vermez de ev sahibi ile çatışmasını seyreder.
Yüzde 25 ile kirayı öldür, yıllık gelir gergisi olan yüzde 15 stopajı bile düşürme...
Evsahibi olmak ne kadar kötü bir şeymiş bu ülkede...
Nas de, parayı faize yatırma, döviz alma, ne bok yiyeceksin, emekli her birey işletme mi açacak?
Emeklinin bilmem ne adalarına gönderecek parası da yok ki vergiden kaçırsın.
Patates toptan 15 olmuş. Pazarda 2 kilosu 2.5 kilosu 50 normal. Ama Reis kuru soğanı hala tutabiliyor. Şaka şaka toptan oda 10 tl ye yaklaşmış.
Özsütten almadım, Bebek divandan bir kere almışlığım var, iyiydi, şimdi sağlam para alırlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Abartılı para ödemem , zira sinirleniyorum çok abuk rakam görünce ve de söylüyorum lüks falan tanımam. Hacıbekir de konuştuydum 10 dakika baka kaldılar :kahkah:
Tamam üstad oraya yolum düştüğünde mutlaka alırım. Bütün bilgileri kaydettim. Sağol.
Tam 1 aydır bazı şeref... ağızlarında emekliye ek zam sakızı çiğniyorlardı, çok şükür artık bu bitmiş emekliye ramazan ikramiyesi 5 bin gayme sakızı başlamış.