
Originally Posted by
Sugosu82
Pastacılıkta durum çok vahim uyarayım.
Pandispanyalar full ovaleks katkı maddesi oldu.
Pastacılık kreması adı altında pastacılı yağını çırpıp sürüyolar az bi kremanın içine.
Birçok malzemesi katkışı kimyasal yani.herşeyi hazırı çıktı, sulandırıp çırpıyosun hop ekler hamuru oldu.
Aldığınız yerlere dikkat edin
Nereden alacağız, mandra şantisi kullanan kalmadı hazır tozu süt Le karıştırmaca, dış krema eskiden de susuz yağ ile yapılırdı.
Ama eskiden bu kadar pastada kimyasal yoktu pandispanya sırf yumurtanın çırpılmasıyla yapılır.
Sen bunları doğru yapan yeri söyle ama sakın Pelit hele Hacıbekir falan deme. 2 yıl evvel Hacıbekir de profiterol kilosu 300 lira akide şekeri ise 100 liraydı. Toz şeker 5- 10 lira falaniken.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri