2013 de 2 tl olan hisseye enflasyon farkını köy 3.2 den önce hala zarar. Neymiş iki günde%40 yapmış.ne yapalım bizde bekleriz bir üç sene daha
Printable View
2013 de 2 tl olan hisseye enflasyon farkını köy 3.2 den önce hala zarar. Neymiş iki günde%40 yapmış.ne yapalım bizde bekleriz bir üç sene daha
Korkudan verdiler bence.... Yada verecek sazan buldular. 2.36 üstüne kapatırsa iyi.... Rusya ve ABD ne zaman savaşmışlar bugün savaşsın.... ABD daha önce suriyeyi vurdu.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dediğim aralığı geçerse dükkanı kapatıp kahve molasına tavsiye değil tabiki ama fikir çarpıştırması :)
gap kapatmış olabilir diye 2,19 girdim 2,25 az bişey bende maksat katkım olsun dedim
Böyle günlerde foruma az girerim, al/sat manasına gelecek yazılardan ne etkilenmek ne de başkasını etkilemek istemem. Bu hareket şüpheli bir hareket ve maalesef yine Canlar yakıyor, ona üzülüyorum, düşerken de ralli yaparken de can yakabilen bir hisse oldu. Alış satış stratejisi olmalı bir yatırımcının 0.70 PD/DD ine ulaştı gün içinde. Kar beklentisi kısa vadede yok gibi. Beynimiz temel analiz değerlendirmesini günlük yüzde 20 primlerde dahi bir an bile terk etmemeli. Bugün 0.72 PD/DD değerini gördü hisse.