Sayfa 393/969 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. baygeorge sızı uyarmıstım millete güldürme kendını buyuk laf etme seans sonu demiştim ..... inşallah vebal almamıssındır tuttum fazla konusamadım yonlendırmıyım dıye ınsanları ama yaptığın dogru değil..keza kahramanbey denen arkadaşım düzeltme falan nedir habgı hacımlerle nerelerde olur bi öğren gözünü seveyim yok duzeltmeymiş de ..evlendirirler böyle kağitla seni işte barı mılletı yonlendırme bilgin var gıbı yapma lıtfen.. zararda olanlara gecmıs olsun ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    22 uye 65 ziyaretci mi hey masallah?
    Neredeydiniz sizler son 3 senede?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Majesteleri. Yazıyı Oku
    baygeorge sızı uyarmıstım millete güldürme kendını buyuk laf etme seans sonu demiştim ..... inşallah vebal almamıssındır tuttum fazla konusamadım yonlendırmıyım dıye ınsanları ama yaptığın dogru değil..keza kahramanbey denen arkadaşım düzeltme falan nedir habgı hacımlerle nerelerde olur bi öğren gözünü seveyim yok duzeltmeymiş de ..evlendirirler böyle kağitla seni işte barı mılletı yonlendırme bilgin var gıbı yapma lıtfen.. zararda olanlara gecmıs olsun ..
    Burdan birde tavan yapacak ondan sonra göreceğim seni belli olmaz 1.58 den aldım hiç yoktan piyasa düşerken para kazandım ve parayı koruyup 2 kat karşıt der gecerim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    3 yıllık grafigine bakarsan anlarsın...
    3 yıllıkta 2 tl den gelmiş
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bugun de tavan yaparsa bilinki kimse kalmamistir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Burdan birde tavan yapacak ondan sonra göreceğim seni belli olmaz 1.58 den aldım hiç yoktan piyasa düşerken para kazandım ve parayı koruyup 2 kat karşıt der gecerim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    usta sen iyi sabretmişin 2,18 tavan olmuş vermemişin kağıt 2,50 yi görmüş o kadar gap bırakmış yine vermemişin helal sana
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7. 2,23 den da aldım bakalım ne olacak sonu
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. 2.37 maliyet, 15 dakika uzaklaştık ekrandan hemen ele vermişler ...

Sayfa 393/969 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •