Abd, mevcut durumda swap kanallarını, bazı ülkelere şantaj aracı olarak kullanabilir.
Rusya ve İran korunaklı durumdalar. Bence Türkiye güvenli liman olacaktır.
Printable View
Abd, mevcut durumda swap kanallarını, bazı ülkelere şantaj aracı olarak kullanabilir.
Rusya ve İran korunaklı durumdalar. Bence Türkiye güvenli liman olacaktır.
Japonya Maliye Bakanı Suzuki: Hisse fiyatları piyasa tarafından belirlenir...
⚓️ Erol KUTLU
@KptKUTERO
·
20d
Fed vadeli kontratlarında bir hafta içinde olağanüstü toplantı ile 25 baz puanlık faiz indirimi %60 ihtimalle fiyatlanıyor -BN/Bloomberg HT
Alıntı:
▪️Reuters: Bangladeş Başbakanı askeri helikopterle Hindistan’a doğru yola çıktı.
▪️AFP: Protestocular başkent Dakka’da Başbakanlık konutunu bastı.
▪️CNN: Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina istifa etti.
▪️AFP: Şeyh Hasina'nın oğlu güvenlik güçlerine Bangladeş'te "herhangi bir seçilmemiş hükümeti" engelleme çağrısında bulundu.
https://i.hizliresim.com/qls8ly7.jpgAlıntı:
Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina’nın istifasını cumhurbaşkanına sunup ülkeden ayrıldığı belirtiliyor.
Bangladeş Genel Kurmay Başkanı, yarım saat sonra yaşananlarla ilgili bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
Halk Şeyh Hasina yönetiminin yerine askeri bir yönetim de istemiyor.
Toplum geçiş süreci için dahi olsa askeri bir yönetimi red ediyor.
https://i.hizliresim.com/s29e5mk.jpg
Abd 2 yıllıklar, 10 yıllıkların altında. Ayı düzleşmesi...
Charlie Bilello
@charliebilello
Pre-market action
S&P 500 $SPY: -4.6%
Netflix $NFLX: -4.9%
Microsoft $MSFT: -6.1%
Nasdaq 100 $QQQ: -6.3%
Google $GOOGL: -6.5%
$META: -9.5%
Amazon $AMZN: -9.7%
Apple $AAPL: -9.8%
Tesla $TSLA: -10.9%
Nvidia $NVDA: -13.7%
Bitcoin $IBIT: -19.2%
$VIX: 65 (+179%)
10-Yr Yield: 3.67%
Yahudi tarihi baştan aşağı yalandır. Musa, Davut ve Süleyman Yahudi falan değildirler. Bunlar Asurludurlar. İsrailoğulları diye birşey yoktur.Asuroğulları vardır. Kudüs'te Süleyman Tapınağı diye bir tapınak yoktur.Alıntı:
Globe Eye News
@GlobeEyeNews
·
23d
Turkish Foreign Minister:
Israel's owners should hold its leash.
Persler, Asur'a saldırdılar ve Nippur'u ele geçirdiler, burada bir tapınak vardı, Süleyman dedikleri Salamansar'dır.
Musa, halkını kurtarmak için Asurluları Filistin'e götürdü. Pers Kralı Ferudun bunları takip etti, Asi ya da Fırat'ta boğuldu.
Persler, Asur'dan ele geçirdikleri yerlere bu ''çocuk katillerini'' yerleştirdiler.
Erbil, sonra Babil, sonra Palmira en sonunda da Kudüs.
Şimdi İşid, Irak ve Suriye'de Yahudi izlerini silmek için tarihi eserleri havaya uçuruyor, uçurdu.
Acem dünyada en iyi masal anlatıcısı ve uydurucusudur.
Acem masalcısı bu hikayeyi tersine çevirdi. Pers Kralı Ferudun'u, Mısır Firavunu yaptı. Halbuki, Antik Mısır'da Firavun kelimesi geçmez. Antik Mısır tarihi 3'e ayrılır: Eski krallık, Orta Krallık, Yeni Krallık.
Eski ve Orta Krallık dönemlerinde firavun kelimesi geçmez. Yeni krallık döneminde geçer. Fakat bu anlatılan hikaye eski krallık dönemindendir.
200 binden fazla papirüs incelenmiş, Yahudilerin Mısır'da yaşadığına dair bir cümle bile bulunamamıştır.
Yahudilerin Mısır'dan çıktıkları, Firavun'un bunları takip ettiği, Nil'in ikiye yarıldığı hepsi Acem palavrasıdır.
Asurlu Musa(Büyük İskender gibi muazzam bir kahramandır) halkını, Pers saldırısından kurtarmak için Irak'tan çıkarmış, Kuzey Suriye'den Filistin'e götürmüş, sonra tekrar geri dönüp Perslerle savaşmaya devam etmiş ve Persleri püskürtmüştür.
Nabukadnezar ise Filistin'deki Asurluları tekrar geri Erbil'e getirmiştir.
Filistin'deki İsrail Devleti yalandır. Hiç böyle bir devlet olmamıştır.
Yahudiler Hindistan menşelidirler ve Çingenelerle akrabadırlar.
Avrupa'da gettolarda yaşarlarken, mahallelerinin yanında mutlaka Çingene mahallesi olurdu.
Bu dünya Korku ve Yalan İmparatorluğudur.
Pers Kralı Ferudun'u Firavun, Fırat'ı Nil, Asuroğullarını İsrailoğulları yaparlar.
Fareler gibi geberecekler. Okulun bahçesine füze atılır mı? 20 bin Müslüman çocuk şehit edilir mi?
Hz.Ömer Kudüs'e girdiğinde burada bir çöplükle karşılaştı. O ağlama duvarı dedikleri, Kral Herod denilen o.çocuğunun sarayının duvarıdır. Hz.Ömer burayı, çevredeki kabilelere para vererek temizletti.
Kudüs ufak bir köy gibiydi ve merkezde Yahudi falan yoktu. Yahudiler çevre köylerde yaşıyorlardı ve sayıları da son derece azdı.
İsa diye birisi hiç yaşamadı.
Herod denilen, Yahudi Kralı'nın karısı İran'lıydı. Yani o dönemde Yahudiler halen Pers kontrolündeydiler.
Herod denilen ********, Vaftizci Yahya'yı çarmıha gererek, korkunç bir şekilde öldürdü.
Vaftizci Yahya da Asurlu'ydu.
Bunun üzerine Romalılar, Herod'un sarayını yıktılar, işte o duvar geriye kaldı. Hiçbir kutsallığı yoktur.
Kuran'da Musa geçer.
''Musa'ya kitap verdik'' der, Tevrat verdik demez.
Yahudiler, Ezra'nın kabilesi olarak bilinirler. Ezra, Pers Kralı Büyük Kiros( Keyhüsrev)'in veziridir.
Kitaplarında geçen, Tanri Yahve ise direk Pers Kralı Büyük Kiros'tur.
Çocuk öldürmeyi emreden bir din olamayacağı gibi bunu yapanlar insan da olamazlar. Çocuk katillerinin, inançlarının kutsallığı olamaz.
Alıntı:
Mikdat Ertem
@MikdatErtemTR
·
4 Ağu
SATILMIŞ SİYONİST ŞEYTANLAR İŞ BAŞINDA !
Ürdün kralı II. Abdullah'tan sonra Mısır darbecisi Sisi de kendi topraklarından İsrail'e doğru yapılacak her türlü füze saldırısını engelleyeceklerini açıkladı…
Sisi'nin annesinin Fas Yahudi'si olduğunu yazmıştım. Bu, 2-3 ay önce sosyal medyada çıkmıştı. Şimdi iyice yayılıyor.Alıntı:
Yasin Aslan
@YasinAslanTrk1
İsrail İşgali Altındaki Mısır'ın Devlet Başkanı Sisi Gerçek bir Yahudidir!
Sisi'nin Annesi Faslı bir Yahudidir, bu da Sisi'yi bir Yahudi ve otomatik olarak İsrail vatandaşı yapıyor. Sisi'nin amcası Uri Sibagh 1948'den 1950'ye kadar Yahudi Savunma Birliği'nde ve Ben Gurion'un siyasi partisinde görev yapmıştır. Sisi, Tüm Yahudiler için ulusal bir kahramandır.
Sisi, İsrail'in Gazze'deki operasyonlarıyla ilgili olarak Mısır'da iktidara taşınmıştır. Sisi, şimdi Gazzelilerin Mısır'a girmesine izin vermeyerek, İsrai'in isteği doğrultusuna onları Mısır'ın büyük bölümü çöl olan Sina Yarımadası'na yerleştirmeyi teklif ederek, İsrail'e en büyük hizmeti yapmaktadır.
Asıl önemli olan bunun deşifre edilmesidir. Yani birileri diyor ki, ''artık yeter''.
Bakalım İsrail'e atılacak, İran ve Husi füzelerini havada vurursa, Sunni Mısır halkı ne yapacak?
Yalana bak. Küresel piyasalar çatırdıyor.Alıntı:
#SONDAKİKA
NASA ikinci kez Uyardı!
“Büyük bir göktaşı dünyamıza doğru yaklaşıyor. Çarpma, kabaca Ekim ayında gerçekleşebilir.”
Bugün pek çok intihar vakası gerçekleşti. Beterin beteri var demek istiyorlar.
Korku ve yalan imparatorluğu.
sn ayvagöbeknuri
bence ileri gittiniz... yahudi tarihi ile ilgili sadece israillilerin tarihi yok. yok dediğiniz şeyler Kuran-ı Kerimde var. Mescidi Aksa da bizztihi peygamberimizin hadislerinde geçer...
Mescid-i Aksa tabii ki var abi. Ben Süleyman Tapınağı yok diyorum. Bunlar Mescid-i Aksa'yı yıkmak için, onun altında Süleyman Tapınağı var diyorlar. Yok öyle bir şey.
Musa, Davud ve Süleyman Asurlu'durlar. Bunların söylediği Süleyman Tapınağı, Bağdat'ın biraz güneyinde Nippur şehrindedir. Aslında tapınak değildir. Tapınak şeytanidir. İlk tapınak, cehenneme atılan demonlar tarafından yapılmıştır.
Şeytanı yazdım, Lucifer ve Belzabub liderliğinde demonların yaptığı tapınak, Apollanium'dur.
Nippur'daki ise Beyt'tir. Sümer ve Asur şehirlerinde, şehrin ortasında yapılmış bahçeli binalardır. Halkın ortak malıdır. Öksüz çocuklar, dul kadınlar, acizler, fukaralar burada barınırlar. Halkın yardımlarıyla her gün kazanlarla yemek pişirilir. Mesela bizde şuan camilerin 200-300 metre yakınında kahvehane, birahane, meyhane falan açılamaz. İşte bu Asur ve Sümer'den gelmedir.
Asur şehirlerinde yaşayan halktan, beyt yakınından geçeceklerse akıllarından günah ve haram geçirmemeleri, beytin olduğu bölgeye iyilik ve merhametle yaklaşmaları beklenirdi.
Bugün Eritre olarak bilinen devlete ait takımadalar, eskiden sürgün yeriymiş.
Mesela Emeviler döneminde, hacca gelen kadınlara şiirle sarkıntılık eden, fasık bir şair varmış:
Ömer bin Ebu Rabia...
Bu fasıkı bugün de o günlerde de Dehlek denilen bu adaya sürgün etmişler.
Şöyle bir şiir yazmış:
Beldeler içinde en kötüsü Dehlek’tir.
Orada her kişinin sonu helak olmaktır.
Sana delil olarak adanın cehennem sıcağı
Ve sahip olduğu hapishane yeter.
İşte burada kurulu, İsrail'e ait bir radar üssü var. Mesela Husiler Yemen'den füze attıklarında bu radar tespit ediyordu.
Ediyordu diye yazdım, çünkü şuan füze atılırsa tespit edemiyor. Biraz önce havaya uçuruldu. Haber edeyim dedim de..
Murat AKAN 🇹🇷
@yazarmuratakan
·
11d
Donald Trump:
“Iran, bu gece İsrail'i vuracak…”
https://x.com/politicturk/status/1820552493220417892
Çok kötü haber. Tsk ile Pakistan Ordusu entegre oluyorlar. Hava Kuvvetleri entegre oldu sayılır. Hindistan ile arayı bozmamak icap eder.Alıntı:
Politic Türk
@politicturk
🚨HASSAS İÇERİK!
Bangladeş'deki protestolarda Yaşlı bir Hindu adam dövülerek heykele asıldı.
Linkte video var.
hadisi Şeriflerde zaten Mescidi Aksa diye geçmez. Süleymanın mescidi diye geçer. zaten sizin iddia ettiğiniz gibi şeytan tapınağı olsaydı ilk kıble olmazdı... yok dediğiniz İsrailoğulları beni israil diye Kuranda çok geçer... Musa Aleyhisselam, Davut Aleyhisselam oğlu Süleyman aleyhisselam da var. hakeza firavun... Kaldı ki günümüzde beni İsrail olarak algılanabilecek başka toplumlar da mevcuttur. o dönemdeki hitaplar bu döneme şamlldir.
Bak o Sharon Stone denilen kadin geldi, gözünün biri mosmor poz verdi.
Genclik iksiri yaptirmis dediler.
Nereden geliyor bu iksir?
Korkutulmuş cocuklarin kanindan yapilmiyor mu?
doğruları yalanlarla savunmak ya da bir şeyi savunurken birilerinin inançlarını ayaklar altına almak doğru değil...
101 hasta idi en son şimdilerde morali hasta sanırım
Çok üzüldüm hastalığına. Moralli hasta olması iyileşiyor demek, sevindim.Alıntı:
101 hasta idi en son şimdilerde morali hasta sanırım
Acil şifa diliyorum.
N'olucek bu borsanın hâli...?
:party:
Borsa düze çıkıyor mu?
:yahoo:
Borsa 4000-5000 arasına da şöyle bir haber var:
https://www.ekathimerini.com/politic...-a-compromise/Alıntı:
Lena Argiri
@lenaargiri
New:the United States has submitted proposal to resolve the S-400 issue, which includes transferring the Russian missile systems to the US-controlled section of Incirlik Base. Despite the complexity of the issue, both sides now appear eager to reach a successful resolution, as it would address a major challenge for Washington and NATO while allowing Ankara to re**** the F-35 fighter jet program
https://i.hizliresim.com/3k32ax5.jpg
Korku ve Yalan İmparatorluğu...Resmi rakamlara göre 20 bin çocuk şehit oldu.
Şeytan Dante'ye demiş ki:''Tanrı'yı tanısaydın sen de isyan ederdin...
https://i.hizliresim.com/brcd1g2.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/09/23/mrTTx7.webp
Bence maşa Israil. Suriye'de Şiilerin, Sunnilere yaptiklari işkence ve tecavuzlerin goruntuleri hala HiddenWebte.Ama oncesinde Sunniler de Siilere benzerini yaptilar.
Düsmanlik, bolunme 1400 sene oncesine dayaniyor.
Lubnan'da Suriyeden kacan 2 milyon Filistinli var, bunlarin cogu Sunni.
Sayet Israil bunlari silahlandirirsa(silahlandirmistir bile)Hizbullaha karsi savasirlar.
Lubnan'da daha once onlarca defa oldugu gibi ic savas cikar,Israil'in Lubnan'a girmesine hic gerek yok.
Sii-Sunni catismasi tum ortadoguya yayilir.
Turkiye'ye de yayilir,Nasrallah'in oldurulmesi sonrasi, sosyal medyada yuzbinlerce hesaptan "oh olsun" mesajlari yagdi.
Israil sadece Israil'de yok. Suriye'nin kuzeyinde 150 bin kisilik,agir silahli, hassas fuzelere sahip pkk ordusunun icinde var.
Turkiye'nin içinde var,Turkiyedeki Israil,Israildekinden daha kuvvetlidir.
Azerbaycanda Israil var. Sayet iran,Israil'e saldirirsa,Iran'a savas acariz demislerdi.
Turkiye'nin derhal Suriye ile anlasmasi gerekir fakat Erdoganla olmaz.
Sarigul goruntulerinin, İsrail tarafından ortaya çıkarıldığı anlaşıldı.Çünkü Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki kişiydi.
Teğmnlerin kılıç çatmaları da öyle,15 temmuz sonrası Erdoğan-Bahçeli-Kılıçdaroğlu mutabakatını bozmayı hedefliyor.
En son Yunan hucumbotunun,balıkçı teknesini limana kadar kovalaması var. Kimsenin umurunda değil ama bunlar çok önemli tacizlerdir.
İsrail,Kıbrıs Rum Kesimi,Yunanistan Akdeniz'de sürekli tatbikatlar yapıyorlar ve sürekli olarak da KKTC hava sahasını ihlal ediyorlar.
Türkiye'nin Suriye üzerindeki stratejisi(Davidoğlu-Stratejik Derinlik),Mısır'da Mursi devrildiği gün çökmüştü. Bunun çok öncesinde,Ruslar Lazkiye'ye indiğinde(Davutoğlu,Emevi camiinde namaz kılararız diyordu) ise Esad'ın gitmeyeceği kesinleşmişti.
Türkiye'nin demokrasi geçmişinin, demokratik olgunluğun, seçimlerle Erdoğan'ı gönderip, yeni siyasi aktörünü enaz 7 sene önce çıkarabilmesi gerekirdi. Hatta 15 temmuz öncesi çıkarmalıydı,çıkaramamasının sebebi Alevi-Sunni fayı ve kutuplaşmadır.
Tayyip Erdoğan diyor ki,''İsrail'e biri dur demeli''...
Kim diyecek abi? Sen bunu diyemiyorsan, gitmen gerekiyor Tayyip Ağam.
Nasrallah'ın ölümü öncesi, İran;Afganistan,Pakistan,Irak,Yemen ve ortaasyadan Şii gençleri getirip, Suriye'nin Lübnan ve İsrail sınırlarına konuşlandırdı. Buralarda da tüneller var, İsrail,Hizbullah'a intihar eylemlerinden başka seçenek bırakmadı.
Yakın gelecekte, Yemen'li intihar bombacılarının eylemleri korkunç olacak.
Sonrasında Türkiye askeri müdahalede bulunmalıdır. Yoksa Doğu Akdeniz'de ulusal çıkarlarını kaybetmekle kalmaz, toprak da kaybedebilir. Türkiye; İran,Rusya ve Suriye ile anlaşıp, Suriye'den geçiş hakkı isteyerek, bir ordusunu Suriye'ye sokmalı ve İsrail sınırına ilerlemelidir.
İsrail orataasyada da var. Şarkıyı söyleyen sanatçıyı kastetmiyorum, bu şarkı sözleri, müzik, ritim tam anlamıyla bir Yahudi işi. Hatta parçanın sonuna doğru Güney Amerika ritmine dönüp,saçmalamış.
Yahudilerin en iyi bildiği işlerden biri de müzikle halkları istedikleri yönlere sevk edebilmeleridir. Yahudiler avrupa'da gettolarda yaşarlardı ve bu gettoların yanında mutlaka Çingene mahalleleri olurdu. Çingeneler doğuştan müzisyendirler.
Ortaasya ülkelerinin alfabelerini değiştirdiler ve Türkçeyi de Türkiye Türkçesine yaklaştırmaya çalışıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=K5APYsWgfkw
İsrail ikinci sınıf bir askeri güçtür. Akıllı Yahudiler İsrail'den kaçtılar, çok zenginler de kaçtılar, zenginler kaçmaya devam ediyorlar.Alıntı:
Servet BEKİ
@bekiservet
·
5s
İşgal uçakları Beyrut'un güney banliyölerine şiddetli terör saldırısı düzenliyor.
Koskoca Ortadoğu’da ABD’nin yaramaz çocuğuna bir şamar vuracak yok mudur?
İslam Aleminin kağıttan kaplan olduğunu gördüğüm an bütün ümidimi kaybettim.!
Gelecekte İsrail diye bir devlet olmayacak. Ortadoğu'da Abd de olmayacak. Çünkü, artık ortadoğu kaynakları tükenmiş, sömürülmüş, boşaltılmış bir alandır, radikal İslam dışında ihraç edecek bir şeyi kalmamıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=G2WbCWqG2gk
İsrail'in Lübnan'a girecek,Hizbullah'ı yenebilecek askeri kapasitesi de yoktur. 2006'da denedi ve dersini feci şekilde aldıydı.Batı şimdilik İsrail'i kayıtsız şartsız destekliyor daha önemlisi balon gibi şişiriyor. İsrail,Hizbullah yönetim kademesini tek hamlede yok etmişmiş....Hadi ordan Adamların toplandıkları yer, yerin yedi kat altında, tahkim edilmiş bir yer. Yüksek ihtimal, yukardan bombardıman yapıldığı anda binanın içinde yerleştirilmiş bomba patlattılar. Kasım Süleymani ile 2020'de başlayan bir tasfiye süreci var. Geçen gün yine İran'da bir helikopter düştü. Şiilik,Lübnan'dan yayılmıştır. Zamanında İran'ı Şiileştirenler de Lübnan'dan gitmişler. Hizbullah yöneticileri ve Nasrallah, İran'dan gelen talimatları sorgusuz sualsiz yerine getirmiyorlardı ve önemli bir konu da Fransız İstihbaratı ile iş tutuyorlardı, aynen Süleymani gibi.
Bu işin arkasında İngiltere yok, İngilizler Fransızları kızdırmak istemezler. Bu işin arkasında direk Pentagon var. Herşey zavallı İsrail'in üstüne yıkılıyor. Peki, Kasım Süleymani'yi alenen Abd vurmuştu, Hizbullah yönetim kademesini yok ettiği halde, niye İsrail'in üstüne yıkıyor? İşte bu Hizbullah militanlarının gelecekte ne yapacaklarıyla ilgilidir. Bu gece takip ettiğim hesaplardan bazı sinyaller aldım, Hizbullah militanları Talabani'ye katılıyorlar. Talabani ise Pyd'ye destek veriyor. Yani Hizbullah direk TSK'nın karşısına geçiyor.
Bu gece İsrail'in Güney Lübnan'ı vurmasıyla ilgili görüntüler, tüm dünya tvlerinde yayınlandı. Bir füze de Şam'a salladılar. Fakat Hizbullah Lübnan'ın güneyinden tamamen çekildi. Kesinlikle anlaştılar. Lübnan'ın güneyini İsrail'e bıraktılar,İsrail girip 50 km ilerleyecek ve bir tampon oluşturacak. Lübnan savaşı çoktan bitti. İsrail kuzeyini sağlama aldıktan sonra hızla güneye, Mısır'a yüklenecektir. Mısır'ın başında, Fas Yahudisi Sisi var. Sisi de Sina'yı verir. En kolayı, Pentagon'un kaz***** belirlediği savaşı kazanmak.
İsrail tek hamlede Hizbullah'ın yönetim kademesini yok edebiliyor ama dümdüz edilmiş Gaza'da, bir senedir İsrailli rehineleri tutanların kademelerine bir türlü ulaşamıyor. Trump, yukarıdaki videoda kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla diye Hamas'ı tehdit ediyor. Aslında boruyu İsrail'e koymuş.
https://i.hizliresim.com/djz04ge.jpg
Nereye gidecekler? pyd'ye mi katılacaklar?
Korkunç bir tuzak kuruluyor. Pyd için defalarca operasyon hazırlığı yapıldı fakat operasyon bir türlü yapılamadı. Mesela tüm hazırlıklar tamamdı,operasyon başlayacaktı, deprem oldu. Şimdi gel vur diyorlar.
Şayet TSK, Suriye'ye girip, Rakka'ya kadar pyd'yi süpürebilirse(enaz 50 bin pydli mındar olmalı) tuzak bozulur. Tabii aşağıdaki fotoyu da unutmamak lazım. BM toplantısından mı acaba?
https://i.hizliresim.com/dr7i0js.jpg
https://x.com/dailyislamist/status/1840758475082592692
İran'daki Türklere seslenmemiş. Linkte video var.Alıntı:
İşgal Başbakanı Netanyahu, İran halkına yönelik bir sesleniş yaptı:
“Asil pers halkına sesleniyorum. Bir avuç azınlık teokrata izin vermeyin. Daha iyi bir geleceği hakediyorsunuz. Kadim yahudi ve pers halkı yeniden barış içinde yaşayacak. Şunu bilin; İsrail sizinle.”
https://x.com/fahrettinaltun/status/1841110752184197619
Sert konuşmuş ama konuşsa ne olacak? Yanlız kalınlatırılmış cümle İsrail'in yumuşak karnıdır. Bu Kuran'da da geçer.Alıntı:
Karşımızda hukukla mukayyet bir devlet değil; kandan beslenen, işgalle semiren bir "katil sürüsü" var. Karşımızda tüm bölgeyi ateşe atmaya niyetli, gözü dönmüş bir işgal şebekesi var. Karşımızda sadece Müslümanlara değil, Yahudiler arasında dahi ayrım yapan ırkçı bir apartheid rejimi var.
2.dünya savaşında, Naziler, Sefarad olduğunu kanıtlayanları serbest bıraktılar. Aşkenazlar yakıldı.
İsrail'in pervasızlığının sebebi, Suriye'nin askeri manada çökertilmesidir. Bunun sorumlusu kim? Ne kadar sert olursa olsun, konuşmanın bir manası yok. Esad'ı devirip, Mursi'yi Mısır'ın başında tutabilseydi, konuşmaya devam edebilirdi. Çok zor bir durumdayız.Alıntı:
İsrail sadece Gazze’ye değil, Batı Şeria’ya, İran’a, Yemen’e, Suriye’ye de saldırıyor; Mısır’la yapılan anlaşmaları alenen ihlal ediyor. Mısır’la, Irak’la giderek güçlenen ilişkilerimizin, Suriye’yle artan diyalog arayışımızın, bu bağlam içinde okunmasını özellikle tavsiye ediyorum.
İran'ın attığı füzeler Tel Aviv'deki hava üssünü vurmuş. Sosyal medyadan takip ediyorum. Başka vurulan yerler de var.
İşte meşru zemin, derhal çıkarma yapılmalı. Lübnan'da 100 bin Osmanlı Türkü var. İsrail'de pek çok yer vuruldu, görüntüler doğruysa karizmayı fena çizdirdiler. Yanlız bir konuda İsrail'in hakkını teslim etmek de gerekir, Lübnan'da Türklerin yaşadığı hiçbir yere füze atmadılar.Alıntı:
LÜBNAN;
TÜRKİYE'DEN ASKERÎ SİLAH ve ASKERÎ GÜÇ İSTİYECEK.
Demir Kubbeyi kim kapattı? Bünyamin'le, Galant denilen o iki yavşağı linç edin biraz zaman kazanın.
TSK derhal harekete geçmeli, Yahudileri sağ bırakmazlar. Aşkenazları kurtaralım, Sefaradlar başlarının çaresine baksınlar. Çocukları şehit etmeyecektiniz.
İran, bir füze dalgası daha yolladı. Ayvayı yediniz olumm...Alıntı:
Ya Rabbi! İntikamını almaya bizi memur eyle. İntikamını görmeyi bize nasip eyle.
https://x.com/DrLoupis/status/1841168966938509362
Asparagastır. Dilipak paylaştığı için kopyaladım. Kaçmaz o ********...Alıntı:
Netanyahu on the run!
https://x.com/TandoganHazar/status/1841175989822660638
Linkte video var. Demir Kubbe hiç çalışmadı, kadının yazdığı doğruysa şaşırmayalım. Sosyal medya bu. Tabii Korku ve yalan imparatorluğu...Alıntı:
Hazar Tandoğan
@TandoganHazar
Algı mühendisliği had safhada. Patlama şekline bakılırsa bunlar füze değil, balon.