Sayfa 1973/2208 İlkİlk ... 973147318731923196319711972197319741975198320232073 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 15,777 - 15,784 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Bugün Eritre olarak bilinen devlete ait takımadalar, eskiden sürgün yeriymiş.
    Mesela Emeviler döneminde, hacca gelen kadınlara şiirle sarkıntılık eden, fasık bir şair varmış:
    Ömer bin Ebu Rabia...
    Bu fasıkı bugün de o günlerde de Dehlek denilen bu adaya sürgün etmişler.

Şöyle bir şiir yazmış:

Beldeler içinde en kötüsü Dehlek’tir.
    Orada her kişinin sonu helak olmaktır.
    Sana delil olarak adanın cehennem sıcağı
    Ve sahip olduğu hapishane yeter.

İşte burada kurulu, İsrail'e ait bir radar üssü var. Mesela Husiler Yemen'den füze attıklarında bu radar tespit ediyordu.

Ediyordu diye yazdım, çünkü şuan füze atılırsa tespit edemiyor. Biraz önce havaya uçuruldu. Haber edeyim dedim de..
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 05-08-2024 saat: 22:24.
    @erefefik

2. Murat AKAN 🇹🇷
    @yazarmuratakan
    ·
    11d
    Donald Trump:

“Iran, bu gece İsrail'i vuracak…”
    @erefefik

3. https://x.com/politicturk/status/1820552493220417892

Politic Türk
    @politicturk
    🚨HASSAS İÇERİK!

Bangladeş'deki protestolarda Yaşlı bir Hindu adam dövülerek heykele asıldı.
    Çok kötü haber. Tsk ile Pakistan Ordusu entegre oluyorlar. Hava Kuvvetleri entegre oldu sayılır. Hindistan ile arayı bozmamak icap eder.

Linkte video var.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn ayvagöbeknuri
    bence ileri gittiniz... yahudi tarihi ile ilgili sadece israillilerin tarihi yok. yok dediğiniz şeyler Kuran-ı Kerimde var. Mescidi Aksa da bizztihi peygamberimizin hadislerinde geçer...
    hadisi Şeriflerde zaten Mescidi Aksa diye geçmez. Süleymanın mescidi diye geçer. zaten sizin iddia ettiğiniz gibi şeytan tapınağı olsaydı ilk kıble olmazdı... yok dediğiniz İsrailoğulları beni israil diye Kuranda çok geçer... Musa Aleyhisselam, Davut Aleyhisselam oğlu Süleyman aleyhisselam da var. hakeza firavun... Kaldı ki günümüzde beni İsrail olarak algılanabilecek başka toplumlar da mevcuttur. o dönemdeki hitaplar bu döneme şamlldir.

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    hadisi Şeriflerde zaten Mescidi Aksa diye geçmez. Süleymanın mescidi diye geçer. zaten sizin iddia ettiğiniz gibi şeytan tapınağı olsaydı ilk kıble olmazdı... yok dediğiniz İsrailoğulları beni israil diye Kuranda çok geçer... Musa Aleyhisselam, Davut Aleyhisselam oğlu Süleyman aleyhisselam da var. hakeza firavun... Kaldı ki günümüzde beni İsrail olarak algılanabilecek başka toplumlar da mevcuttur. o dönemdeki hitaplar bu döneme şamlldir.
    Abi bir sayfa dolusu cevap yazdım, telefon dondu, gönderemedim. Silindi gitti, cok yazik oldu. Resmen ilham gelmisti, yazi nasil da akıp, gidiyordu.
    Çocuk öldürüyorlar abi, çocuk.

0101 nerelerde?
    @erefefik

6. Bak o Sharon Stone denilen kadin geldi, gözünün biri mosmor poz verdi.
    Genclik iksiri yaptirmis dediler.
    Nereden geliyor bu iksir?
    Korkutulmuş cocuklarin kanindan yapilmiyor mu?
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,940
    doğruları yalanlarla savunmak ya da bir şeyi savunurken birilerinin inançlarını ayaklar altına almak doğru değil...
    101 hasta idi en son şimdilerde morali hasta sanırım

8. 101 hasta idi en son şimdilerde morali hasta sanırım
    Çok üzüldüm hastalığına. Moralli hasta olması iyileşiyor demek, sevindim.

Acil şifa diliyorum.
    @erefefik

Sayfa 1973/2208 İlkİlk ... 973147318731923196319711972197319741975198320232073 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •