sabahtan bu yana sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim ben çıkıp biraz dolaşayım ISPARTA sokaklarında ne var ne yok gözlemleyeyim ...
Printable View
sabahtan bu yana sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim ben çıkıp biraz dolaşayım ISPARTA sokaklarında ne var ne yok gözlemleyeyim ...
S-400 konusunda uzun süredir bekliyoruz. Bir şey çıkmadı. Bizimkilerin manevra alanı kalmadı. Hem demokratlar, hem cumhuriyetçiler karşımızda. Başkanda farklı bir konum almayacaktır. 2030 yılı sonrasında hava savunması sorunuda hesaba katarsak s-400 geri adım atılıp, f-35 konusuna dönülmesi faydalı olacaktır.
Tabiki arka kapılarda neler oluyor bitiyor bilemiyoruz. Mesela suudi katar barışı, Türkiye-Mısır ilişkilerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok üstad siyah ok değil. Siyah ok Ağustos ayında kalıyor.
Aşağıda yeşil okla işaretlediğim bölgeyi kısa vadeli yükseliş trendinin başlangıcı olarak dikkate alıyorum.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...f602443172.png
s400 başından beri koz olarak alındı kanaatindeyim ben..
Kime karşı kullanılacak o bile meçhul..
Türkiye ye son 30 40 sene içinde kim füze saldırısında bulunmuşda bir anda hava savunma akıllarına geliverdi..
Kim füze atacak bize zaten..ırak suriye gürcistan ermenis..bulgaristan mı..yunanistan ile dalaşma 80 lerden beri devam eder..it dalaşları vardı bi aralar..savaş çıkacak sanır korkardık ..çocuktuk o zamanlar..:)
bi iran ın ciddi füze yatırımları var..onlarla da bildiğim kadar ile kanka idik ucuz petrol falan hacılıyorduk..:)
Alınmasının üzerinden 1 seneden fazla geçti kuruldu mu kurulmadı mı operative mi o bile belli değil daha..:)