Sayfa 395/996 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. sabahtan bu yana sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim ben çıkıp biraz dolaşayım ISPARTA sokaklarında ne var ne yok gözlemleyeyim ...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bizim kiler yumurta kapıya dayandı mı 180 derece dönüş yapabilme kapasitesine sahipler..
    En son papaz , faiz , fıratın doğusu ..say say bitmez..
    s400 ler de de dönüş için hazır olduğumuzu düşünüyorum..
    Yani Biden le de anlaşılmış olabilir..

Zaten böyle bir durumda 4 dolara kadar gidebiliriz endeks de..

2002 2003 havalarını seziyorum..O zamanlar dada teskere krizi falan vardı ABD asker çıkaracak idi falan borsa zaten gümlemiş yeni yeni filizleniyor bişiler millet dolar 2.5 olacak borsa çökecek derken tarihi dolar bazlı hemde ralli başladı..
    S-400 konusunda uzun süredir bekliyoruz. Bir şey çıkmadı. Bizimkilerin manevra alanı kalmadı. Hem demokratlar, hem cumhuriyetçiler karşımızda. Başkanda farklı bir konum almayacaktır. 2030 yılı sonrasında hava savunması sorunuda hesaba katarsak s-400 geri adım atılıp, f-35 konusuna dönülmesi faydalı olacaktır.
    Tabiki arka kapılarda neler oluyor bitiyor bilemiyoruz. Mesela suudi katar barışı, Türkiye-Mısır ilişkilerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    eyvallah ......

Yok üstad siyah ok değil. Siyah ok Ağustos ayında kalıyor.

Aşağıda yeşil okla işaretlediğim bölgeyi kısa vadeli yükseliş trendinin başlangıcı olarak dikkate alıyorum.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    abi ne gızıon senin yazdığından bişey annamıyok kigavurmalı sıtayla mıtayla bişey yazıon benim aklım gavurmaya sucuğa tosta neyin gidior acıkıomobez bir insanım neticede, avatardaki benim foto değil yanineyse sen işşini bilirsin sağa bişey olmaz her düştüğünde 1 dene jeton atarsan düzeltme bilem gelirse etkilenmessin
    Ne gızacam yaw, ele$tirdim hepi topu.. Burda ödül esas piyasadan değil mi.
    ...

Avatarındaki kardeşimiz şehidimiz zaten.. Nasıl senin foton olacakmışki ??..

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ne caatsa ne de avrupada yaptırımlardan bir cacık çıkmaz.
    caatsa da incirlik üssü yüzünden bir şey olmaz.
    avrupada da oybirliği lazım bildiğim, ilave olarak ithalatımızın çoğu oradan, bindikleri dalı kesmezler kanaatimce.
    ytd...
    İncirliğin artık pek fazla önemi kalmayacak önümüzdeki zaman diliminde girit adasına patriot yunanistana Asker ve üst kurulumu mevcut

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    S-400 konusunda uzun süredir bekliyoruz. Bir şey çıkmadı. Bizimkilerin manevra alanı kalmadı. Hem demokratlar, hem cumhuriyetçiler karşımızda. Başkanda farklı bir konum almayacaktır. 2030 yılı sonrasında hava savunması sorunuda hesaba katarsak s-400 geri adım atılıp, f-35 konusuna dönülmesi faydalı olacaktır.
    Tabiki arka kapılarda neler oluyor bitiyor bilemiyoruz. Mesela suudi katar barışı, Türkiye-Mısır ilişkilerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.

s400 başından beri koz olarak alındı kanaatindeyim ben..
    Kime karşı kullanılacak o bile meçhul..
    Türkiye ye son 30 40 sene içinde kim füze saldırısında bulunmuşda bir anda hava savunma akıllarına geliverdi..
    Kim füze atacak bize zaten..ırak suriye gürcistan ermenis..bulgaristan mı..yunanistan ile dalaşma 80 lerden beri devam eder..it dalaşları vardı bi aralar..savaş çıkacak sanır korkardık ..çocuktuk o zamanlar..
    bi iran ın ciddi füze yatırımları var..onlarla da bildiğim kadar ile kanka idik ucuz petrol falan hacılıyorduk..

Alınmasının üzerinden 1 seneden fazla geçti kuruldu mu kurulmadı mı operative mi o bile belli değil daha..

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku

Aşağıda yeşil okla işaretlediğim bölgeyi kısa vadeli yükseliş trendinin başlangıcı olarak dikkate alıyorum.
    Pardon pardon siz TRENT çizgileriyle bulduğunuz rakamdan bahsediyorsunuz ben yanlış anladım

özür dilerim

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İncirliğin artık pek fazla önemi kalmayacak önümüzdeki zaman diliminde girit adasına patriot yunanistana Asker ve üst kurulumu mevcut
    Giritten helikopter kaldırıp operasyon yapmayı düşünmüyorsunuz sanırım. Mücadele para ile yapılıyor. İncirlik güvenli bir üs. Ve adamların operasyon merkezlerine yakın. Girit bu noktalara uzak

O egeli ben değilim

Sayfa 395/996 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •