Evet Haklısınız. o kısmı kaçırmışız. Ama Cuma günü dohol ün genel kurulu var. O zaman orada da karar alınır P.tesi devir yapılır sanırım.
Printable View
Arkadaşlar çağrı olayı nasıl olacak kısaca açıklarmısınız? Yatırımcının yapması gereken nedir? Teşekkürler.
mrb arkadaşlar dzgyo dan buraya geldim bugün.5,19 la aranızdayım.çağrı fiyatı 1,35074 dolar dan az olmamamsı lazım.çünkü yasa gereği 3 hususa bakııyor çağrı fiyatı espitinde,
1-Geriye doğru altı aylık ortalama hisse fiyatı (bu fiyat düşük )
2-şirkentin satış fiyatı 132 milyon dalar buna göre =5,4 tl
3-Çağrıdan önce ana ortalık tarafından iktisab edilen pay varsa onun fiyatı yani dünkü alış.1,35074 dolar =5,8
bu üç fiyattan hangisi yüksekse o fiyattan az olmamak üzere çağrı fiyatı belirlenir.yani buna göre en yükseği 5,8 inş.yanılmam
Hoşgeldin de bu olayları aşalı çok oldu. Net olan tek şey çağrı günkü dolar kuru X 1,35074. şUAN İTİBARIYLA 4,30 DOLAR KURUNDAN ÇAĞRI FİYATIMIZ 5,80. Dün ortakların sattığı fiyat min fiyat olacak artık. BORSANIN HALİNE VE DOLARIN YÜKSELİŞİNE BAKACAK OLURSAK NE KADAR GECİKSE O KADAR İYİ BİZİM İÇİN.
kredili alıpta diğer kağıtlarda yaşanan aşırı düşüş nedeniyle cari oranı bozulanlar satıyor gibime geliyor bana. yoksa böyle garanti paraya niye satarlar anlamadım.
Pay devri yapıldı. 5 gün içinde spk ya başvurup onayla birlikte ( 20 - 45 gün) çağrı total de 2 ay bekle 5.70 leri gördü mü okut gitsin
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.