Arkadaşlar çağrı olayı nasıl olacak kısaca açıklarmısınız? Yatırımcının yapması gereken nedir? Teşekkürler.
mrb arkadaşlar dzgyo dan buraya geldim bugün.5,19 la aranızdayım.çağrı fiyatı 1,35074 dolar dan az olmamamsı lazım.çünkü yasa gereği 3 hususa bakııyor çağrı fiyatı espitinde,
1-Geriye doğru altı aylık ortalama hisse fiyatı (bu fiyat düşük )
2-şirkentin satış fiyatı 132 milyon dalar buna göre =5,4 tl
3-Çağrıdan önce ana ortalık tarafından iktisab edilen pay varsa onun fiyatı yani dünkü alış.1,35074 dolar =5,8
bu üç fiyattan hangisi yüksekse o fiyattan az olmamak üzere çağrı fiyatı belirlenir.yani buna göre en yükseği 5,8 inş.yanılmam
Hoşgeldin de bu olayları aşalı çok oldu. Net olan tek şey çağrı günkü dolar kuru X 1,35074. şUAN İTİBARIYLA 4,30 DOLAR KURUNDAN ÇAĞRI FİYATIMIZ 5,80. Dün ortakların sattığı fiyat min fiyat olacak artık. BORSANIN HALİNE VE DOLARIN YÜKSELİŞİNE BAKACAK OLURSAK NE KADAR GECİKSE O KADAR İYİ BİZİM İÇİN.
kredili alıpta diğer kağıtlarda yaşanan aşırı düşüş nedeniyle cari oranı bozulanlar satıyor gibime geliyor bana. yoksa böyle garanti paraya niye satarlar anlamadım.
Pay devri yapıldı. 5 gün içinde spk ya başvurup onayla birlikte ( 20 - 45 gün) çağrı total de 2 ay bekle 5.70 leri gördü mü okut gitsin
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri