Sayfa 396/548 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    eminmisiniz?

dünkü pay devirleri doğan ailesine ait şahısların ve toplamı cüzi bir rakam

doğan holdingin hakim payı geçmiyor o haberde benim gördüğüm?

ytd
    Evet Haklısınız. o kısmı kaçırmışız. Ama Cuma günü dohol ün genel kurulu var. O zaman orada da karar alınır P.tesi devir yapılır sanırım.

2. Arkadaşlar çağrı olayı nasıl olacak kısaca açıklarmısınız? Yatırımcının yapması gereken nedir? Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by Gümüşlü Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çağrı olayı nasıl olacak kısaca açıklarmısınız? Yatırımcının yapması gereken nedir? Teşekkürler.
    Çağrı fiyatı ve tarihi açıklandığında aracı kuruma çağrıya katılacağına dair bilgi ve talebini iletiyorsun okadar.

4. mrb arkadaşlar dzgyo dan buraya geldim bugün.5,19 la aranızdayım.çağrı fiyatı 1,35074 dolar dan az olmamamsı lazım.çünkü yasa gereği 3 hususa bakııyor çağrı fiyatı espitinde,
    1-Geriye doğru altı aylık ortalama hisse fiyatı (bu fiyat düşük )
    2-şirkentin satış fiyatı 132 milyon dalar buna göre =5,4 tl
    3-Çağrıdan önce ana ortalık tarafından iktisab edilen pay varsa onun fiyatı yani dünkü alış.1,35074 dolar =5,8
    bu üç fiyattan hangisi yüksekse o fiyattan az olmamak üzere çağrı fiyatı belirlenir.yani buna göre en yükseği 5,8 inş.yanılmam

5.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    mrb arkadaşlar dzgyo dan buraya geldim bugün.5,19 la aranızdayım.çağrı fiyatı 1,35074 dolar dan az olmamamsı lazım.çünkü yasa gereği 3 hususa bakııyor çağrı fiyatı espitinde,
    1-Geriye doğru altı aylık ortalama hisse fiyatı (bu fiyat düşük )
    2-şirkentin satış fiyatı 132 milyon dalar buna göre =5,4 tl
    3-Çağrıdan önce ana ortalık tarafından iktisab edilen pay varsa onun fiyatı yani dünkü alış.1,35074 dolar =5,8
    bu üç fiyattan hangisi yüksekse o fiyattan az olmamak üzere çağrı fiyatı belirlenir.yani buna göre en yükseği 5,8 inş.yanılmam
    Hoşgeldin de bu olayları aşalı çok oldu. Net olan tek şey çağrı günkü dolar kuru X 1,35074. şUAN İTİBARIYLA 4,30 DOLAR KURUNDAN ÇAĞRI FİYATIMIZ 5,80. Dün ortakların sattığı fiyat min fiyat olacak artık. BORSANIN HALİNE VE DOLARIN YÜKSELİŞİNE BAKACAK OLURSAK NE KADAR GECİKSE O KADAR İYİ BİZİM İÇİN.

6. kredili alıpta diğer kağıtlarda yaşanan aşırı düşüş nedeniyle cari oranı bozulanlar satıyor gibime geliyor bana. yoksa böyle garanti paraya niye satarlar anlamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    kredili alıpta diğer kağıtlarda yaşanan aşırı düşüş nedeniyle cari oranı bozulanlar satıyor gibime geliyor bana. yoksa böyle garanti paraya niye satarlar anlamadım.
    Bugün satan yatıırm fonları adına işlem yapan Global. Elinde 500.000 lot kadar kaldı onuda bir bitirsinler bakalım satacak kimse kalmadı artık bu fiyatlardan.

8.  Alıntı Originally Posted by Gümüşlü Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çağrı olayı nasıl olacak kısaca açıklarmısınız? Yatırımcının yapması gereken nedir? Teşekkürler.
    Pay devri yapıldı. 5 gün içinde spk ya başvurup onayla birlikte ( 20 - 45 gün) çağrı total de 2 ay bekle 5.70 leri gördü mü okut gitsin

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 396/548 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •