Bunu görmeden yazmıştım. Aklın yolu bir.
Printable View
cok değil 2 yıl önce 30-35 liradan önerince zılgıtı yiyordum...şimdi sadece 7-8 ay önce 70 civarındaki kağıt 500 lira olmuş da portföy kağıdı olmuş...
asıl sorun da bu işte...bu hisse ikiye katlayacak bir küsür milyon olacak ölme eşeğim ölme yatırımı...( tabii 40-50 maliyetli birisi de parasını 500 liraya kadar bir x 10 yaptıktan sonra x 20 yapacak sen de para kazandım diyeceksin...)
21 yıl sonra hala mevcut yönetimi savunan insanla tartışmayacaksın arkadaş...boşa zaman kaybı...hala göremediyse birşeyler ya
görmek istemiyordur
göremeyecek şekilde hasar almıştır
gördükleri hoşuna gidiyor ben de olsam aynını yapardım diyordur
aşık olmuştur ki aşkın gözü kördür
ya da dikkat çekmek hoşuna gidiyordur 5-6 yaşındaki bebeler gibidir...
sonuç = zaman kaybı...tuvalette fazladan 2 dakika kal vaktini daha faydalı geçirirsin...
Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum, Merkez Bankası BES fonlarından tahvil alacakmış.
Çünkü hisse alabilmeleri için tahvil satmaları lazım, herkes aynı anda satınca da tahvil faizleri düşüyor malum. (Bunu ileride bankalar için de yapacaklar demiştim zamanında)
Özetle, BES'ler henüz hisse alacak fonu yaratamamış olabilirler. Bugünden sonra ancak..
sevgili acm ben portföyüme bu hisseyi 50 tl iken aldım. pandemi döneminde çok can sıkıcıydı. hisse için buradan x10 yapar diye yorumum yok ancak büyüme hikayesi bitmedi bilakis tam gaz devam ediyor. heray 2 adt airbus a321 neo teslim alıyorlar. bu uçaklar yeni nesil uçuş maliyetleri düşük olan bir uçak. ayrıca sabiha gökçen 2.pist ile uçuş sayısı ve verimliliği de artar. kendi adıma ben taşırım. Hisselere nereden nereye gelmiş diye bakarsan hiçbir şey alamazsın. Tüpraş nereden nereye gelmiş halen de fk sı nerelerde? şirketlere kar ederek büyüyor mu daha nereye kadar büyüyebilir gözüyle bakmak lazım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113728
kargalar kahvaltı yapmadan kap göndermiş. oğlum bu acele niye?
Kızgın bufalo sürüsünün önünde durup boynuz darbesi yemektense yorulmalarını beklemeyi yeğlerim