Sayfa 372/1002 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. KCHOL 2,75 FK
    THYAO 4,77 FK (son bilanço henüz gelmemesine rağmen)
    TUPRS 3,89 FK
    SAHOL 2,57 FK
    SISE 6,79 FK

Hepsinin de çok güzel hikayeleri var bakmakla görmek arasında çok fark var.

Neyse herkese iyi akşamlar bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, toplam 490 civarı hissenin 270 tanesini tavan saydım, Credit Suisse kapanışa doğru en iyi satıcı oldu,
    sabahta yazdım bu halk emeklilik fon alımı olabilir,
    bugun blombergde Açıl bey fon alımları mevcut dedi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bakalım diğer bankalar bu akşam geri alım açıklayacak mı?
    Esas katalizör orası olabilir .

Amerika Birleşik Devletleri, Rusya'daki vatandaşlarına bir an evvel ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bakalım diğer bankalar bu akşam geri alım açıklayacak mı?
    Esas katalizör orası olabilir .
    silahlar erken sıkıldı depremden dolayı eğer 14 mayısta seçim olacaksa biraz dengelendikten sonra olabilir belki pıst 100 depremden önceki bantlara geldi , belki önümüzdeki zaman diliminde yeni kararlar gelebilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haksız yere yapılan her türlü şeyler bize deprem felaket ve müsibet olarak geri dönüyor. İyi yada kötü Bi kanun çıkarmışsın, çıkarttığın tarihten itibaren yürürlüğe girer. Geçmiş tarihli bu kanunu yürürlüğe sokman bile en başından hata idi, halen allayıp pullayıp bu kadar karmaşalığa ne gerek var. Bu saatten sonra O kadar eyt linin hakkını gasp ederlerse yabcak bişii yok diyecek bir söz bulamıyorum.
    galiba daha kanun çıkmadı, imzaya açılmıştı ve meclise sunulmak üzereydi.. şimdi deprem felaketi yüzünden gecikebilir biraz daha.. ama nasılsa millet ittifakı da kesin sözler verdi eyt destekliyor, yani seçimlere kadar yetişmese bile korkmasın eytliler.. millet ittifakı hükümeti kurunca imf onayını da alacak, imf izni olmadan bi adım atamaz tabii ki, ama bi şekilde ikna eder imfyi, eyt kanununu muhakkak çıkartacaktır.. müsterih olsun herkes

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen önce oyununa bak beni düşünene kadar sana ben biraz büyük gelirim .
    don kişotluğu bırak işine bak sonra tokat manyağı yaparım seni.
    Sevinme aninda alıp kapadım hırpo...Tokatlarm meşhurdur başka kapıya...

8.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Öyle doldum ki ins catapat gibi bir atom bombası patlatir Putin de, su cakallari nasil kacistiklarini görürüm yarın
    shortçuluğun kötü yanı da bu işte- shortçu hep kötülük ister, nükleer bomba ister, savaş ister, binlerce insan ölsün ister, deprem olsun ister, binlerce insan enkaz altında kalsın ister.. kötülüğün cisim bulmuş halidir shortçuluk

Sayfa 372/1002 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •