7 milyarlik proje var dediler. Hisse 3 milyar daha 2 kat cikacak dediler aldim. Forumda yazmiyorum sacro hocaya sor o bilir dediler.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
7 milyarlik proje var dediler. Hisse 3 milyar daha 2 kat cikacak dediler aldim. Forumda yazmiyorum sacro hocaya sor o bilir dediler.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYnen galipten tek eksiğim sermayem.
Bende sermaye olacak varya anasını ağlatırım :D
Ahh ulen ahhh :D
Valla üstad başkasının parası bende stress yapıyor. En yakın örneğim peder :D
Olmayı.
Dediğiniz gibi zaten rally'nin sonlara çok yok.
para kazanan kazandı. Bu saatten sonra daha zor.
Karda olan korkusuzca devam eder benim gibi.
Ama işin içine ektra para girdimi sıkıntı.
Yolum düşerse gelirim. sizide beklerim.
Teşekkürler. iyi dilekleriniz için.
ahhhh goltş topikte kıdem bastı içimi efkar :whistling: https://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0 .. bugünlük makaraya son verdim fırça yemeden orhan abiyi dinleyek grş
izdmc yine yeşil yakamamış.
şeyini şey ettiminin kağıdı.
dün sacro başlattı.
küfür edelim de totem olsun bari :)
Bu arada arastirmaci gastecilik!! yaptim hepiniz icin. Hurriyet'in Bigparasi uzmanlarin en cok onerdigi 30 hisseyi yazmis, bana da email gondermis:
Tupras, SaSA,Eregli, Otokar, Aselsan,Sise, Petkim,Aksa, Arcelik,BIM,Koc, Sabanci,Kordsa, Egeen,Vestel Beyaz Esya, Tofas,Vestel, Izmdc,Soda, Trakyacam..
Bunlar al vermis arkadaslar; artik kime, ne zaman, nerede, nasil verdiyse....Bu kadar uckagit, alavere, dalavere medya ve araci kurum raporlarinin destegi olmadan gerceklesmez tabii ki. Ahalinin elinde bu guc olduktan sonra, vatandasa sene basinda 2 TL olan kagidi 8 TL olduktan sonra satmalarindan daha normal ne olabilir ki....
Sacro Hoca'nin kiymetini bilin.....
Ver Mehteri.....
PS: KRDMD chozumlemesi hala bekleniyor bu arada. Pair trade de olabulu belki. Hayirlisi...
Anladım.
Valla dostum kimse bilemez ne olacağını.
Sana bunu kim söyledi ise ona sor.
ben çok bilse idim bu kağıdı 2 liralarda satmazdım :D
Küfür yok.
Ben bi tane ettim. Sonra fark ettim yaptığım yanlış. :D
3.23 22 trend desteğine çekilirse ben ek yaparım. trendi biraz ağır 3.50 üstüne kalıcı olursa ancak güzelleşiyor. buralar toplama bölgesi.
3.60 üzeri durmaz. şimdilik kendi halinde takılıyor.
Ama çözümleme için sana maliyetini sordum cevap yazmadın. asıl ben senden cevap bekliyorum.
Bu listede petkim al unut. 5 sene sonra bak kaç lira olmuş. başka bişey demiyorum. Petkim için geçenlerde 20-25 milyar piyasa değer biçmiştim uzun vade.
şimdi hedef yükseltiyorum. 8.4 milyar pd var şuan.
2020-2021 gibi 30 milyar olabilir. Burdan alan bile 4-5 yıl sonra maliyeti temettüler ile sıfır olacak.
Bide izmdc ile sabancı bence ucuz. endeksin gerisinde kaldılar.
ya adamlar liste yapsın içinden seçmek yatırımcının işi. benim kurumda bana alka diyo 2 gündür öneriyoz falan diyo. Dedim ben o kağıdı 1.20-1.30 da alıp satıyodum. 4.27 lerde önermişlerdi dün falan. bugün bi baktım yüzde 10 artı. :D
yani bir yerlerde patlıcaklar o zaman sıkıntı olacak.
onun için ucuz yada orta ucuzlara yönelmek lazım.