Doktoranin ilk dersindeyiz, hoca finans ve muhasebe sektorunde ahlaki degerlerin oneminden ve durustlukten bahsettikten sonra, muhasebe dersine fikrayla basliyor:
Bir sirkete muhasebeci alacaklarmis, adaylarla birer birer gorusmeye basliyorlar. Sorunun birisi de "2 kere 2 kac eder?". Adaylardan birisi kapiyi pencereyi kapatip, perdeleri cekiyor ve bu soruya cevap vermeden once soruyor patrona; Size kac lazim?
Sacro Hocam'in sorusu da aklima bunu getirdi. Size kac maliyet lazim hocam?![]()
Aslinda kriz bekleyen birisi icin ben gereginden fazla bile durdum bu kagitta ya, bazen giprasmamak iyiymis derler. 1100 den alip, 1300 den satmistim. Sonra gaza geldim, 1300 den geri aldim sattiklarimi ikiye katlayarak. O arada fordu da gondermistim 39 kusurlardan. ABV.![]()
Siz 1,300 sayabilirsiniz, oncesi ayri bir hesap diyelim. Yarisini sat, yarisi kalsin diyecek Sacro Hocam. Her iki ihtimalde de kafan rahat olur.Bakalim dogru tahmin mi....
Slmlr, tesekkurler...
Sacro hocam 8.46 dan sasa aldik bir eseklik ettik. Gidermi sizce. Forumda yeniyim tskr.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Oha :D
şakamı bu gerçekmi ?
En zirvenin 1 kademe altından almak değişik bir beceri.
istesen yapamassın.
Foruma ilk mesajınız.
Valla eğer doğruysa. Geçmiş olsun.
7.40'ın altına düşerse bu kağıt belki yıllarca sizin maliyetinize gelmeyebilir.
Biraz acımasız oldu ama öyle.
Google'ye yazın. Ada dönüş formasyonları diye görsellere bakın biraz fikir edinebilirsiniz.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Cok insafsiz olmus Sacro Hocam,
Ama su da var ki, 8.473'teki direncini kirarsa 30'a kadar onu acik diyolarmis bazi yerlerde...(Kotu espriydi kabul...Ama aklima esegin fiyati geldi....100 TL'den baslayip, 1,000 TL'ye uzanan gunici fiyat artisi...)
![]()
Yer İmleri