acemi şansı diyelim..birçok hisse uçtu gitti. bunu görmezlerse kısmetsizliğimizdendir.
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
acemi şansı diyelim..birçok hisse uçtu gitti. bunu görmezlerse kısmetsizliğimizdendir.
yatırım tavsiyesi değildir.
prkme
ANALİZ
http://www.ademayan.com/prkme-teknik-analizi/
Ümit ederim ki harekitini yukarıya doğru devam ettirir Adem .
Zararda bekleyen çok kişi var.
Grafik için tesekkurler
İyi de sizin eliniz armut mu toplayacak.Onlar vereceği zaman siz de verin..
Yarından itibaren 4.20 üzerine oturması ile zigzak hareketlerle 4.70 birinci hedef olur.
Biraz sabrederseniz ilk önce 4.70 lere,piyasa müsade ederse orta vade zikzaklı hareketlerle 5 tl üstüne gidecektir.
Endeksin in çıklarına hisse tabi ki ayak uyduracaktır.
.
amma kastı mal kıymetli galiba
Takas var mı acaba
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden bir cümle vardı cytas zamanında. "Benim bildiğim Ciner, gelir tahtasını çizer" diye.
Şimdilik eskide kalmış bir cümle. İnişler çıkışlar arasında herkese bol kazançlar.
kademe paylaşabilecek var mı acaba ?
195 milyon usd'ye maden sattı, şirketin piyasa değeri 162 milyon usd!!!!!!
Piyasa Değeri(USD)
162.168.994
Piyasa Değeri(TL)
617.799.000
Özsermaye(TL)*
429.494.000
Sermaye(TL)
148.867.243
Net Kar(TL)
470.189.000
Dönem:
** 17-09
Shark köpekbalıgı formasyonu var ilk hedef 4.60 hayırlısı bakalım
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devamı gelirse 5.10
Sağlık ve esenlikler içinde kazançlarınızın bol olduğu, huzurlu ve İYİ bir yıl geçirmeniz dileği ile.
var bi hikmet !!!!
Güzel başladık güzel devam ederiz inşallah, herkese bol kazançlar...
Demiştim şükür yanılmadım hadi hayırlısı
Bu santralin tamamlanması şirketin elindeki nakşt varlığın çöm üstünde büyük bşr harcana gerektiriyor. Yüksek oranda bedelli olasılığı var herzanan. Finans borca dayalı olursa flnans gideri çok yüksek olur,
Adan uyanıklık yaptı. Prkme ye ait madeni sattı, bu inşaası devam ede varlığı alıp madenden gelen bütün nakiti Holdinge aktarmış oldu. Ayrıca pekme de bedelli koşulları oluşacağından, ileride bedelli yaparsa piyasadan ek nakitte toplamış olacak.
Neden üretimde olan şşrkete nakit akışı sağlayacak olan Silopi elektriği veya Çayırhan Termik santralini veya Kazan elektriği değilde, inşaatı devam eden santrali halka açık şirket kapsamına aldı, yani prkme nın bütün parası, şşrkete yüksek yatırım maliyeti çıkaracak uzun zaman kar dağıtamayacak grubun en pasif ve nştelşkslz varlığa yatırılması bir strateji mı?
Bari diğer grup santrallerinde şirket birleşimiyle prkme kapsamına alıp halka açık şşrkette nakit akışı da sağlansa
şirketin % 68i holding ve cinerin..150milyon usd (570milyon) alınan ılgın sermayesi 126.250.000 tl ödenmemiş sermayesi 90.309.943 tl. nakit sermaye artışına giderse holding hisse satışından aldığı parayı geri vermiş olacak. böyle bişi yapmanın ona ne faydası var..alır krediyi kredi ile yapar. ticarette zaten başkasının parasını çevirip para kazanmak.. yatırım tavsiyesi içeremeyecek kadar küçük ve küçük yatırımcı düşüncesidir. yatırım tavsiyesi değildir..
Düş düş. Düşmezsen şaşarım zaten. Yeter bu kadar yükseldiğin. Süzül aşağılara doğru.
Hakan atilla hakkında bu kararı veren amerikan adaletinin içine s.çayım. birileri mal mülk içinde aldıkları rüşvetle keyf yapsınlar devletin kadirşinas bürakratı ise ceza alsın.
var bi hikmet !!!!
Zekana hayranım!
Projesi devam eden Santral holdingin elinde kalsaydı, Kredi ile tamalarsa Holdinge flnans maliyeti yüksek olurdu bedelli yapsaydı paranın tamamını Holding ödeyecekti
Şimdi bedeli olsada prkme den aldığı parayı koyacak,
Ayrıca prkme nakitsiz ve faliyetim ve karsız kalacak uzun süre, hisselerin değeri düşer en ucuza toplanır.
Para pekme kaksaydı hisse defter değeri yüksek kalacaktı, likitle durumu yüksek olduğu için talep yüksek olacaktı, hisse bu flyatjarda kalmazdı.
Ayrıca birde şurdan bak, halka açık şirketin parasını üretim yapan şşrkete kar ve nakit akılı sağlayan diğer santrallere değilde, inşaat halindeki sadece harcama gerektiren bşr santrale niye yatırdı...
birileri dahada düşecek diye sattı, daha düşmez yükselir diye aldık. yatırım döneminde düşen fiyatla yatırımcı olmak bence en iyisi. (zeka!) bol kazançlar..rüzgar bizden yana olur 2-3 ayda +%10 üstü görürsek satarız. kar-zarar için borsa oyuncusuna fırsat bitmez.. ky düşüncesi..
danışmanlık hizmeti değildir. yatırım tavsiyesi içermez.
Dostum aynen katılıyorum görüşme. Adama üzüldüm hakikaten yazık.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam çırpmanın bu kadar belli edenini de ilk defa gördüm. Gel sen gel, bi öpüşüp koklaşalım...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman sakın ha endeksten bağımsız yukarı gidersin. Kendini bist 30 da zannediyor.
Borsaya bak. lanet olsun senin gibi borsaya.
Basarsın vicdansızca aşağıya şimdi
Ne kadar da fırsatçı pisliklersiniz....
PRKME - 05.01.2018 17:12:19 - KAP
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Esas sözleşme değişiklik başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görülmüştür.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 02.01.2018
İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2022
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6.madde
SPK Başvuru Tarihi 02.01.2018
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 05.01.2018
Ek Açıklamalar
Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2022 yılına uzatılmasına ilişkin Şirket esas sözleşmesinin 6.maddesi tadil metni, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanarak Şirketimize bugün iletilmiştir.
Ekli esas sözleşme değişiklik tasarısının, 6 ay içinde ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulması öngörülmektedir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 PRKME ESAS SOZL TADİL TASARISI.pdf
EK: 2 SPK ONAYLI TADİL METNİ.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/649805
Vay arkadaş. Bakıyorum da haber iyi olsa tavan olurdu . Kötü olsa taban olur du. Ne oldu şimdi anlayamadım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.