Sağlık ve esenlikler içinde kazançlarınızın bol olduğu, huzurlu ve İYİ bir yıl geçirmeniz dileği ile.
var bi hikmet !!!!
Sağlık ve esenlikler içinde kazançlarınızın bol olduğu, huzurlu ve İYİ bir yıl geçirmeniz dileği ile.
var bi hikmet !!!!
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Güzel başladık güzel devam ederiz inşallah, herkese bol kazançlar...
Demiştim şükür yanılmadım hadi hayırlısı
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu santralin tamamlanması şirketin elindeki nakşt varlığın çöm üstünde büyük bşr harcana gerektiriyor. Yüksek oranda bedelli olasılığı var herzanan. Finans borca dayalı olursa flnans gideri çok yüksek olur,
Adan uyanıklık yaptı. Prkme ye ait madeni sattı, bu inşaası devam ede varlığı alıp madenden gelen bütün nakiti Holdinge aktarmış oldu. Ayrıca pekme de bedelli koşulları oluşacağından, ileride bedelli yaparsa piyasadan ek nakitte toplamış olacak.
Neden üretimde olan şşrkete nakit akışı sağlayacak olan Silopi elektriği veya Çayırhan Termik santralini veya Kazan elektriği değilde, inşaatı devam eden santrali halka açık şirket kapsamına aldı, yani prkme nın bütün parası, şşrkete yüksek yatırım maliyeti çıkaracak uzun zaman kar dağıtamayacak grubun en pasif ve nştelşkslz varlığa yatırılması bir strateji mı?
Bari diğer grup santrallerinde şirket birleşimiyle prkme kapsamına alıp halka açık şşrkette nakit akışı da sağlansa
Yer İmleri