Takipçileri bilgilendirelim.
http://www.parkelektrik.com.tr/hakki...-park-elektrik
Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Þ., 1997 yýlýnda halka açýlmýþtýr. 2000 yýlýnda gerçekleþtirdiði Ana Sözleþme deðiþikliðiyle ticaret ünvanýný ve faaliyet alanýný madencilik ve enerji sektörlerine giriþ için hazýr hale getiren Þirket, o tarihten bu yana madencilik alanýnda faaliyet göstermektedir. Þirket, 2006 yýlýnda Siirt’teki bakýr madeninde konsantre bakýr üretimine baþlamýþtýr. Þirket, Mart 2017 tarihine kadar Siirt Madenköy’deki bakýr madeninde tüvenan üretimi yapmýþ, konsantrasyon merkezinde iþlenen tüvenan, konsantre bakýr haline getirilmiþ ve tamamý yurtdýþýna ihraç edilmiþtir.
Þirket, Mart 2017 tarihi itibariyle bakýr madenciliði ile ilgili varlýklarýný satarak bakýr alanýndaki faaliyetlerine son vermiþ, ayný tarihte Konya Ilgýn Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Þ.’nin %100 hissesini satýn alarak faaliyet alanýný deðiþtirmiþtir.
Þirketin %100 hissesini satýn aldýðý Konya Ilgýn Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Þ., 500 MW kurulu güce sahip, toplam 138 milyon ton iþletilebilir linyit cevheri sahasý ile entegre bir termik santral kurma projesine sahiptir. Çevre ve Orman Bakanlýðý tarafýnca ÇED Olumlu Belgesi verilen santralle ilgili olarak þu ana kadar sondaj, zemin etüd çalýþmalarý, maden sahasý susuzlaþtýrmasý ve mülkiyet hakký alýmý çalýþmalarý gerçekleþtirilmiþ, yatýrým sürecine henüz geçilmemiþtir.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Durup dururken bu kadar hacim hayra alamet deðil. Bir þeyler dönüyor ama hayýrlýsý. 3.40 lara çok ani düþmeside normal deðildi. 4 lerin üzerine kýsa sürede atmasý da. Bilanço milanço hikaye. Tek beklenti Ilgýn. Benim 2-3 aylýk sürede kaçýrdýðým baþka biþey varsa bilemem
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Takas atabilecek bir arkadaþ varsa bir yorum yapabiliriz.
Cumhurbaþkanýný kullanýp resmen garibana kaðýdý sattýlar
daha sodayý üretmeden üçkaðýt baþladý ben bir kimyacýyým tonlarca soda kullanýyorum yerli üretici her zaman tercih ederim ama nasýl alýrým ben bunlarýn sodasýný siz söyleyin.
Sabahki hareketler Galip hareketleriydi sanki
Yer Ýmleri