http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Halil Buhur hocamız 2 ay evvel şöyle buhurmuş:
GUBRF 5,26 TL
15.09.2017
Hisse iki yıl süren düşüşün ardından Golden Cross formasyonu ile toparlanma sürecinde 5,10 TL üzerinde indikatörlerimiz pozitif görünüme geçmiş.
Takasta ciddi yabancı alımı dikkat çekiyor.
5,18 TL kısa vadeli trend desteği olmak üzere 5,02 TL stop-loss seviyesi göz önünde tutulmak şartıyla orta ve uzun vadede 5,55 – 6,31 – 8,73 TL yükselen kanal formasyon hedefi olur.
5,02 stop-loss demiş orayı atlamamalısın.
Şu an bu hisse için teknik çizecek bir babayiğit var mı merak ediyorum.
3,5 veya 3,0 tl olması için 10 taneden fazla madde sayarım.
5,0 olması için 1 tane neden var. (koza davası) dava sonucunda olumlu haber gelirse bu gudubet yönetim eline yüzüne bulaştırıp onuda mahveder.
Sn.Ayhan Karayama ve muhteşem ekibi Gübretaş'ı an itibariyle 1$ yaptı. (3,93 tl)
1 $ size neyi anımsatıyor?
https://i.hizliresim.com/kXaNaW.gif
Gubreyi goltas ve doasla beraber yilin en rezil hissesi ilan etmek lazim. Allah yardimciniz olsun eski ortaklar. Sirketin yoneticileri her türlü hakareti hakediyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük yüzde 1 yüzde 1 eriyor.mail attım yatırımcı ilişkilerine dönen yok Allahın belası bir gün yüzünü yukarı çevir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söyledikleriniz kısmen doğru. Aselsan, Vakıfbank, thy gibi devlet bağlantılı şirketler çok ciddi çıkışlar yaptılar. Bu şirketin yönetimi özel bir şirkette memur bile olamaz. O koltuklarda siyasi bağlantıları sayesinde oturuyorlar zaten bunu da sosyal medyada siyasi paylaşımlarından görüyoruz. Şirket yönetmeye zaman bulamıyorlar kim daha iyi yaranacak diye. Gubrf halka açık bir şirket ve yönetimin asla kar etmeyeceğim demesi bir suçtur. SPK için yeterlidir bu soruşturma başlatmak için. Eğer zihniyet bu şekildeyse bu şirketi borsa kotundan çıkarırsın. Böyle kepaze yönetim olmaz
bu hisse için 4-5 arası ağır hastalıksa, 4'ün altı mezar... geçmiş olsun...
Hükümet ve devletin savcıları siz ne iş yaparsınız? Ayhan Karayama denilen adam Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun gönderilerini retweet yapıyor. Üstelik de Atatürk’ü itibarsızlaştırma twiti. Bu adam hakkında ne zaman harekete geçilecek. Yeter artık milletin sabrını taşırmayın. Bu Karayama feötücü mü değil mi bilmem ama Atatürk’e fetöcülerin hepsi husumet besler.
Arkadaşlar artık bu adam hakkında organize olup yoğun şekilde devlet kademesinde kimi tanıyorsak girişimde bulunmalıyız. Hadsiz sen kim oluyorsun da Atatürk’e dil uzatıyorsun.
fetöcüler mi sattı sattı parayı kaçırdı acaba...herşey mümkün bu ülkede...tarım kredinin fetö yuvası olduğu eskiden dillendirilirdi geçmiş yönetimlerde dahil....baksanıza 1 milyar dolarlık altın madeni beleşe kozaya verilmiş şimdi almak için uğraşıyoruz...geçmişe dönük hisse alan satanlar incelense birşeyler çıkabilir belki...
benim yıllardır bu hissede edindiğim izlenim düşük işlem hacimleriyle hisse yükseliyorsa by sürekli ky mallandırıyor anlamı çıkıyor...tam tersi düşük hacimle hisse düşüyorsa by topluyor demektir....bir yerde sert bir şekilde düşecek orada dökebildiği kadar ky döküp yukarı dönecek....ben bu anlamda hissenin düşüş trendini sonlandırdığını düşünmüyorum...benim açımdan hisse 1 lot bile satmam düşeceğini bile bile ilave alım yaparım sadece...by niyetini az çok anlayan para kazanır .....by satıyor ky topluyor diyen bence yanılıyor...ky bu hisseye yanaşamaz sebep dip belli değil ikincisi alanın elinde kalıyor bu durumda çoğu ky daha aşağısı olabilir diye bekler...
kozaaya verilen altın madeni ederi ortada...bu şirket kozaya verildi şirket ne kazandı...benim bildiğim hiçbirşey...rödövans sözleşmesi var ortada şirketin kasasına giren para yok...tek taraflı ticaret nasıl oluyor devletin malı özel şirkete nasıl peşkeş çekiliyor bunu birilerinin izah etmesi lazım....
Tkk içinde dönen para miktarı belli.
Geçmişte demiştim bu kadar para dönerken bir kurumda fetönün orada yuvalanmamasını düşünmek saflıktır.
Ayhan Karayama'nın tweetlerini okudukça yerinin TKK değilde Ak parti binasının içi olduğu aşikar.
Bu tip insanlar yıllardır oy verdiğimiz partiden bile insanı soğutuyorsa varın siz düşünün gerisini.
Ortak dikkatli bak istersen yavaş yavaş nasıl hisse yıkılmış küçük yatırımcıya. 2 hafta içinde Tacirler deucthe nin mallarını sattı.
https://i.hizliresim.com/WGyBy4.gif
Valla hocam bu hep böyledir. Bir satar, diğeri alır. %5 düşen hisselerde, %50 düşen hisselerde de böyle durum.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satış tek günde olmadı ki, günlerce tek satan hep Tacirler, ky bu kadar mı akılsız ki göre göre almaya devam ediyor?..
Resmen midem bulandı artık. Bu ne be. Her işi hallettin 'Fesli' yi retweet etmen mi kaldı. Bimer 'e yazdık cevap veren yok, meclisteki partilerin tüm ekonomi kurmaylarına mail attım. Bakalım burada gündeme gelecek mi.
Ne olursa olsun, bizden olsun anlayışı yönetimde ölçü ise işte gelinen sonuç bu olur. Tahtayı çook uzun hatta 10 yıllık dönem bazında bile bir karanlığa soktunuz. Allah bildiği gibi yapsın. Çok uzun vadeli endeks bazında trendi bile kırdırdınız ya şu tahtaya size helal olsun.
Biri geçen gün çıkmış demiş ki maliyetlerin şu kadarı dolar ve ithal demiş. Afedersiniz de Türkiye 'de hangi üretim yapan kurumda bu böyle değil. Afedersiniz de ağlama makamındasınız, sorumluluk makamındamısınız. Tamam para kazanamadınız peki şirket giderlerini rehabilite etmek için ne gibi bir çalışma yaptınız bugüne kadar. Maaşallah Genel Yönetim, Reklam, Pazarlama giderleri ellerinizden öper. Ondan sonra yok şöyle yok böyle. Zaten çok bişey beklemiyordum ama bu kadar berbat performasıda beklemezdim doğrusu. Gerçi farketmez, önce boya sektörü, sonra medya sektörü, sonra ajans, sonra gübre sektörü, bundan sonrada herhalde 5 yıldızlı bir otelde görev alır bu arkadaş. Maaşallah her sektörde bilgi sabihi. Sektörel uzmanlaşmayı aşmış.
Hele önümüze sandık bir gelsin, biz de gidip görevimizi gördüğümüz muamele ölçüsünde yapacağız. Bu saatten sonra fizana gitsede ben sandıkta görevimi yaparım arkadaş. Bana bu şirketin bir yatırımcısı olarak bu muameleyi layık gören, cevabını sandıkta alacak elbet.
y.t.d.
kaç yıldır bu hissedeyim benim elim gitmiyor yeni ky borsaya mı ilgisi var ki gubrf ye girsin...ky bu hissede iddia ediyorum eser miktarda kaldı...tacir sattı kim aldı onu bilemem ky değildir eminim...belkide bereket emeklilik aldı veya ziraat aldı..bu takaslar fırıldak işi bunu çözmeye çalışmak zaman kaybı...
http://www.fertilizerworks.com/sites...ber%202017.pdf
http://www.indexmundi.com/commoditie...urea&months=60
üre fiyatlarında bu haftada düşüş var...ana trend hala yükseliş içinde...
bizim için acil güzel haber lazım....tarım kredi katılım bankası haberi bana en yakın hikaye geliyor...bu şirkete güç katar...şirket bu haliyle yarım kaldı fosfat işi artık bitmeli bakalım inşallah hükümet süpriz yapar...endeksin düştüğü ortamda gubrf yukarı ayrışsa mükemmel olur gubrf yatırımcısı için..bu ancak haber akışı ile olabilecek durum görünüyor...
3:93 ile yanınızdayim. Son ceyregin kağıda etkisi konusunda bilgi rica edebilirmiyim.
Bir bu bir de arçelik ucuz kaldı, arçelik güven veriyor da buna hiç güvenemiyorum. Geçmiş yazıları okudum, adam açık açık kar etme amacımız yok, asıl amacımız çiftçimize en uygun şartlarda gübre vermek diyor.
hocam bunlar oyunun parçası olabilir...hisse toplamak adına...buna benzer olay yaşadığım için malesef olumsuz düşünüyorum...kar etmeyen şirketin ayakta kalması mümkün değil....hissenin toplanması içinde söylemler negatif olabilir....bu tip söylemler sonrası bu hisseyi kim alacak peki ky mı tabi ki değil...uyanıklar alacak ucuzdan bunun için her türlü pislik yapılıyor işte....benim geçmiş tecrübelerim algının bozuk olduğu ortamlarda by topluyor hisse toplamak için fırsat olarak görüyor tam tersine algının çok iyi olduğu dönemde by mal dağıtmak için kullanıyor....ky ise bu durumları fırsat görüyor sonrasında bir bakmış mal taşıyor...1952 den beri bacası tüten borsanın ilk şirketi kocaman bir devin hissesini taşıyoruz..hissede algının bu şekilde olumsuz olmasını hiç haketmiyor....
Biz 5 tl den tam manasiyla araştırmadan sirf ucuz diye aldık şimdi 4 tl den ucuz diye alınıyor.
Bana göre halen ucuz degil nedeni önceki gönderilerimde yazılı.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılbaşından bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c6f5a2e4ef.jpg
Diğer kısmındaki 43 milyon lotu yorumlayabilicek var mı? Nasıl yani o kadar mı dağınık hisse?o kadar aracı kurum var mı?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Valla sosyal medya şikayetlerimizi galibe yakarışa çevirsek belki düzeltiriz durumu [emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yabancı payı şu ortamda artmaz görünüyor...bu hissenin spekülatif hareket edeceğine inancım çok fazla...bu istedikleri zaman kullanırlar...karayama altın madeni ruhsatı ile ilgili alırsak ortaklık vs.yaparız bile dese hisse uçar...spekülasyona açık hale geldi hisse.
Kurtuluş reçetemiz.
1. Hisse geri alım %10 ihtimal
2. Koza davası lehte sonuçlanması %50 ihtimal
3. Fosfat yatırımı %10 ihtimal
Tek gerçekçi beklentim koza davası o yüzden portföyün yarısını kademeli zararına satmıştım. Dava kazanılırsa kalan yarısıyla rallide olurum kaybedilirse düşünmek istemiyorum...
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi