Sayfa 17/928 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 129 - 136 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Hükümet ve devletin savcıları siz ne iş yaparsınız? Ayhan Karayama denilen adam Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun gönderilerini retweet yapıyor. Üstelik de Atatürk’ü itibarsızlaştırma twiti. Bu adam hakkında ne zaman harekete geçilecek. Yeter artık milletin sabrını taşırmayın. Bu Karayama feötücü mü değil mi bilmem ama Atatürk’e fetöcülerin hepsi husumet besler.

2. Arkadaşlar artık bu adam hakkında organize olup yoğun şekilde devlet kademesinde kimi tanıyorsak girişimde bulunmalıyız. Hadsiz sen kim oluyorsun da Atatürk’e dil uzatıyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.Ayhan Karayama ve muhteşem ekibi Gübretaş'ı an itibariyle 1$ yaptı. (3,93 tl)

1 $ size neyi anımsatıyor?

Tespit budur [emoji106] [emoji106] [emoji114]

4.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Tespit budur [emoji106] [emoji106] [emoji114]
    fetöcüler mi sattı sattı parayı kaçırdı acaba...herşey mümkün bu ülkede...tarım kredinin fetö yuvası olduğu eskiden dillendirilirdi geçmiş yönetimlerde dahil....baksanıza 1 milyar dolarlık altın madeni beleşe kozaya verilmiş şimdi almak için uğraşıyoruz...geçmişe dönük hisse alan satanlar incelense birşeyler çıkabilir belki...

5. benim yıllardır bu hissede edindiğim izlenim düşük işlem hacimleriyle hisse yükseliyorsa by sürekli ky mallandırıyor anlamı çıkıyor...tam tersi düşük hacimle hisse düşüyorsa by topluyor demektir....bir yerde sert bir şekilde düşecek orada dökebildiği kadar ky döküp yukarı dönecek....ben bu anlamda hissenin düşüş trendini sonlandırdığını düşünmüyorum...benim açımdan hisse 1 lot bile satmam düşeceğini bile bile ilave alım yaparım sadece...by niyetini az çok anlayan para kazanır .....by satıyor ky topluyor diyen bence yanılıyor...ky bu hisseye yanaşamaz sebep dip belli değil ikincisi alanın elinde kalıyor bu durumda çoğu ky daha aşağısı olabilir diye bekler...

6. kozaaya verilen altın madeni ederi ortada...bu şirket kozaya verildi şirket ne kazandı...benim bildiğim hiçbirşey...rödövans sözleşmesi var ortada şirketin kasasına giren para yok...tek taraflı ticaret nasıl oluyor devletin malı özel şirkete nasıl peşkeş çekiliyor bunu birilerinin izah etmesi lazım....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    fetöcüler mi sattı sattı parayı kaçırdı acaba...herşey mümkün bu ülkede...tarım kredinin fetö yuvası olduğu eskiden dillendirilirdi geçmiş yönetimlerde dahil....baksanıza 1 milyar dolarlık altın madeni beleşe kozaya verilmiş şimdi almak için uğraşıyoruz...geçmişe dönük hisse alan satanlar incelense birşeyler çıkabilir belki...
    Tkk içinde dönen para miktarı belli.
    Geçmişte demiştim bu kadar para dönerken bir kurumda fetönün orada yuvalanmamasını düşünmek saflıktır.
    Ayhan Karayama'nın tweetlerini okudukça yerinin TKK değilde Ak parti binasının içi olduğu aşikar.
    Bu tip insanlar yıllardır oy verdiğimiz partiden bile insanı soğutuyorsa varın siz düşünün gerisini.

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    benim yıllardır bu hissede edindiğim izlenim düşük işlem hacimleriyle hisse yükseliyorsa by sürekli ky mallandırıyor anlamı çıkıyor...tam tersi düşük hacimle hisse düşüyorsa by topluyor demektir....bir yerde sert bir şekilde düşecek orada dökebildiği kadar ky döküp yukarı dönecek....ben bu anlamda hissenin düşüş trendini sonlandırdığını düşünmüyorum...benim açımdan hisse 1 lot bile satmam düşeceğini bile bile ilave alım yaparım sadece...by niyetini az çok anlayan para kazanır .....by satıyor ky topluyor diyen bence yanılıyor...ky bu hisseye yanaşamaz sebep dip belli değil ikincisi alanın elinde kalıyor bu durumda çoğu ky daha aşağısı olabilir diye bekler...
    Ortak dikkatli bak istersen yavaş yavaş nasıl hisse yıkılmış küçük yatırımcıya. 2 hafta içinde Tacirler deucthe nin mallarını sattı.

Sayfa 17/928 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •