Günlük yüzde 1 yüzde 1 eriyor.mail attım yatırımcı ilişkilerine dönen yok Allahın belası bir gün yüzünü yukarı çevir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlük yüzde 1 yüzde 1 eriyor.mail attım yatırımcı ilişkilerine dönen yok Allahın belası bir gün yüzünü yukarı çevir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hisse için 4-5 arası ağır hastalıksa, 4'ün altı mezar... geçmiş olsun...
y.t.d.
Hükümet ve devletin savcıları siz ne iş yaparsınız? Ayhan Karayama denilen adam Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu’nun gönderilerini retweet yapıyor. Üstelik de Atatürk’ü itibarsızlaştırma twiti. Bu adam hakkında ne zaman harekete geçilecek. Yeter artık milletin sabrını taşırmayın. Bu Karayama feötücü mü değil mi bilmem ama Atatürk’e fetöcülerin hepsi husumet besler.
Arkadaşlar artık bu adam hakkında organize olup yoğun şekilde devlet kademesinde kimi tanıyorsak girişimde bulunmalıyız. Hadsiz sen kim oluyorsun da Atatürk’e dil uzatıyorsun.
benim yıllardır bu hissede edindiğim izlenim düşük işlem hacimleriyle hisse yükseliyorsa by sürekli ky mallandırıyor anlamı çıkıyor...tam tersi düşük hacimle hisse düşüyorsa by topluyor demektir....bir yerde sert bir şekilde düşecek orada dökebildiği kadar ky döküp yukarı dönecek....ben bu anlamda hissenin düşüş trendini sonlandırdığını düşünmüyorum...benim açımdan hisse 1 lot bile satmam düşeceğini bile bile ilave alım yaparım sadece...by niyetini az çok anlayan para kazanır .....by satıyor ky topluyor diyen bence yanılıyor...ky bu hisseye yanaşamaz sebep dip belli değil ikincisi alanın elinde kalıyor bu durumda çoğu ky daha aşağısı olabilir diye bekler...
Yer İmleri