Dün 146 dan verdim kurtuldum bundan.kağıt 171 dan 141 e gelmiş kıçını kaldıramıyor
Printable View
1.33 devre kesti kalanlara geçmiş olsun
Düşsene mk kağıdı ne bekliyorsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Acele etme , sabırlı ol
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her hareketi sahte düşmesinde çıkmasında sahte aslında olmayan sanal bir hisse
şer....o.ççççççççç ları milleti perişan ettilerrrrrrrrrrrrrr
uyuz borsa çıkarken bakıyor.düşerken en önde.... ya şerefszz hisseyi biz yada şerefszi hisse bizi buluyorrrrrrr
GLRYH Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2867785 Ana Ortaklık Payları: -2593709
İlk hedef 1.03
1.31 lerden ucuz diye atlayan ölü soyucular kazığı yediniz mi gidin sindirin şimdi
Kağıt hem zarar açıklamış hem bedelli hala atlıyorsunuz acımayacaksın kaşınanı
bedellisi ne kadar?
1.21 den hala yemliyo adam.1.14 tabanı yapta kurtulsun millet senden o... çocuğu
Bu kağıda bedelli parası yatırmak kerizlikten başka birşey değil.yarın 1.05 şerden bol bol alırsınız acele etmeyin
hadi patron tahsisli yapacaktı o haberle hisseyi 1.7 e çekti sonravazgecti
bedelli yapıcam dedi. şimdi sormazalr mı patronun para koymadıgı yere ben neden koyayım ???
2 sene önceside aynı hikaye bedelli deyince 2 liradan şelale düştü
yazıktr günahtır
ama sizin hakkınızdan CİMER gelir bu hırsızlara cumhurun reisi dur der.
ben şikayet oluşturdum sizde yapın spk imkb bimer her yere yazalım bu hırsızlara dur diyelim
Buralara kadar gelmişken tabana deyeydin bari.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmanın web sitesinde hakkımızfa bölümünün bir kısmını aynen kesip yapıştırıyorum;
" Güler Yatırım Holding A.Ş., faaliyetine ilk olarak menkul kıymet yatırım ortaklığı ile başlamış olup, mevcut durum itibariyle sermaye piyasalarında faaliyet gösteren %89,80 oranında bağlı ortaklığı A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla finans sektörü ağırlıklı olarak faaliyetlerine devam etmektedir."
Şimdi şu soruyu sorayım; madem sen bir borsa yatırım şirketisin sene basından beri ciddi yükselen endeks ile hangi hisseler ile portföy oluşturdun da zarar ettin? Yoksa parayı 6 lı ya mı yatırdın?
Niyetin belli oldu....
Kağıt 1 liranın altına gelirse bedelli iptal mi olacak ? Benim maliyet 1.50 diyelim. Ne kadar ödeme yapacağım 10k lota? Ya da bunlar bedelliyi mal toplamak için mi yaptılar anlamadım ki. Yani bedelliden vazgeçtim diyemez mi belli bi süre sonra ? Bunlar da o kaypaklik potansiyeli fazlasıyla var.
Aynı gun hem zarar açıkla hemde bedelli patlat sonuç yuzde 15 eksi çıkan borsada birikimlerimizi yedin
güler yatırım
şer..o...çççççççççç patronlarrrrr....yedi sülaleniz toprak yüzü görmesinnnnnnnnnnnnnnn
Milletin neden kaçıştıği anlaşıldı. E peki şu an patronun elinde de bi ton mal var. O da ödeyecek o zaman. Bi yandan da bedelli sonrası herkesin maliyeti yukarıda olacak. Yanı bedelliye kadar kâğıtta sıkıntı olabilir ama sonrasında bi rahatlama da olası..
İki sene sonra 1.50 yi görür.
Eylülde bölünme sonrası 0.80 kuruştan belki de 0.30 kuruştan alır maliyet düşürürüz.
Üst kademeden 18-18-18. 44-44-44. 111-111-111 alış yapıyor alt kademeye alıcı gelince basıyor.spk uyuma soyguna dur de.
Kardeş sen yenisin galiba hem de kekeme galiba.Ee demenden anladım.bir kere herkesin maliyeti yukarıda değil.spek .080-0.90 arası aldığı malı 1.40 ve üzerinden biz ky lara boşalttı..Bedelliyi bizim gibi kerizlere dayadı.sen hala neyin kafasını yaşıyorsun.ya da uyuyor musun uyan adam 0.80 den 1.71 e kağıdı çıkarıp dağıttı bedelliyi bildiği için.endeksin rekor kırdığı bir haftada yüzzde 21 düşüş yaparak kendine yakışan rekoru kırdı.hala burda patronda mal var diyerek küçük yatırımcıya mal pazarlamak değilse amacın gidip biyerlerden. Soğuk bişey iç ve borsadan uzak dur.he patronla birlikte isen o zaman görevini layikiyle yapmaya devam et.
Yok bilader yemişim spegini... olanlara inanamadığım için bir teselli arıyorum açıkçası. Böyle saçmalık olamaz,olmamalı. Fiyatı 1 lira olan kağıda bedelli yapıldığını hiç hatırlamıyorum. Spk 'nin da onay vermemesi lazım. Çünkü bu bedelli değil resmen halka arz. Onun dışında bizde de suç var şu endekste bu kağıda bulaşmamalıydık. Endeks kağıdı gitmez bu saatten sonra diye buna daldık oturduk kıçımızın üstüne..
Kuldan utanmaz. Allahdan korkmaz.. şer..patronlar.... Vurun ky bir darbede siz.... Inşaallah kefen paranız olur yedi ceddiniziz... Kefen parası olacaksa helal olsunnnnnnnnn paramız...........
4000 tl zararla kol kestim alan spekse hayrını görmesin.tez zamanda toprağa kavuşsun
Maliyet 1.55 satış 1.15 spek yatacak yerin yok
Burada kaybetmekten daha çok koyan kozaa satıp da bu boktan hissede kaybetmek oldu. Giren double girdi şeref yoksunları yüzünden...
***GLRYH* *ACP*** A1 CAPITAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
***GLRYH******ACP*** A1 CAPITAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler [GLRYH]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
Güler Yatırım Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 08.08.2017 tarihinde 1,18 TL fiyatla 1.500.000 adet pay satımı Borsa Dışında Murat GÜLER'e tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlerle birlikte Güler Yatırım Holding A.Ş. sermayesindeki paylarımız 08.08.2017 tarihi itibariyle %0,57'ye gerilemiştir.
Sn. Murat GÜLER'in, Güler Yatırım Holding A.Ş.de sahip olduğu %28,59 oranındaki paylar bizimle birlikte hareket etmektedir.
İşlemlerin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
08/08/2017 Satım (Sell) 1.500.000 1,18 1.770.000 1.591.794,95 % 9,95 91.794,95 % 0,57
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/623377
BIST
(08/08/2017 - 09:03:18)
Özet Bilgi
Pay Alım Satım Bildirimi
İlgili Şirketler
[GLRYH]
İlgili Fonlar
[]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
16/ 06 / 2017 Tarihinde Güler Yatırım Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1.37 - 1.48 fiyat Aralığından 580.000 Adet Alım işlemleri tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlerle birlikte Güler Yatırım Holding A.Ş. sermayesindeki paylarımız 16 / 06 / 2017 tarihi itibariyle % 9.953 sınırına ulaşmıştır.
Sn.Murat GÜLER'in, Güler Yatırım Holding A.Ş.de sahip olduğu % 19.219 oranındaki paylar bizimle birlikte hareket etmektedir.
İşlemlerin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
1.48 den a1 menkule al sonra 1.18 den kendine sat malları
amk o..ç......... patron ..yatırımcıyı bitirdinnnnnnnn.... yedi sülalen hayrını görmesin. amk.o.ççç
Dün 1.15 kol kestik bugün 1.34 şimdi 1.21 glryh ye yem olmayın