1.21 den hala yemliyo adam.1.14 tabanı yapta kurtulsun millet senden o... çocuğu
1.21 den hala yemliyo adam.1.14 tabanı yapta kurtulsun millet senden o... çocuğu
Bu kağıda bedelli parası yatırmak kerizlikten başka birşey değil.yarın 1.05 şerden bol bol alırsınız acele etmeyin
hadi patron tahsisli yapacaktı o haberle hisseyi 1.7 e çekti sonravazgecti
bedelli yapıcam dedi. şimdi sormazalr mı patronun para koymadıgı yere ben neden koyayım ???
2 sene önceside aynı hikaye bedelli deyince 2 liradan şelale düştü
yazıktr günahtır
ama sizin hakkınızdan CİMER gelir bu hırsızlara cumhurun reisi dur der.
ben şikayet oluşturdum sizde yapın spk imkb bimer her yere yazalım bu hırsızlara dur diyelim
Buralara kadar gelmişken tabana deyeydin bari.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmanın web sitesinde hakkımızfa bölümünün bir kısmını aynen kesip yapıştırıyorum;
" Güler Yatırım Holding A.Ş., faaliyetine ilk olarak menkul kıymet yatırım ortaklığı ile başlamış olup, mevcut durum itibariyle sermaye piyasalarında faaliyet gösteren %89,80 oranında bağlı ortaklığı A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla finans sektörü ağırlıklı olarak faaliyetlerine devam etmektedir."
Şimdi şu soruyu sorayım; madem sen bir borsa yatırım şirketisin sene basından beri ciddi yükselen endeks ile hangi hisseler ile portföy oluşturdun da zarar ettin? Yoksa parayı 6 lı ya mı yatırdın?
Niyetin belli oldu....
Kağıt 1 liranın altına gelirse bedelli iptal mi olacak ? Benim maliyet 1.50 diyelim. Ne kadar ödeme yapacağım 10k lota? Ya da bunlar bedelliyi mal toplamak için mi yaptılar anlamadım ki. Yani bedelliden vazgeçtim diyemez mi belli bi süre sonra ? Bunlar da o kaypaklik potansiyeli fazlasıyla var.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı gun hem zarar açıkla hemde bedelli patlat sonuç yuzde 15 eksi çıkan borsada birikimlerimizi yedin
güler yatırım
şer..o...çççççççççç patronlarrrrr....yedi sülaleniz toprak yüzü görmesinnnnnnnnnnnnnnn
Yer İmleri