1.21 den hala yemliyo adam.1.14 tabaný yapta kurtulsun millet senden o... çocuðu
1.21 den hala yemliyo adam.1.14 tabaný yapta kurtulsun millet senden o... çocuðu
Bu kaðýda bedelli parasý yatýrmak kerizlikten baþka birþey deðil.yarýn 1.05 þerden bol bol alýrsýnýz acele etmeyin
hadi patron tahsisli yapacaktý o haberle hisseyi 1.7 e çekti sonravazgecti
bedelli yapýcam dedi. þimdi sormazalr mý patronun para koymadýgý yere ben neden koyayým ???
2 sene önceside ayný hikaye bedelli deyince 2 liradan þelale düþtü
yazýktr günahtýr
ama sizin hakkýnýzdan CÝMER gelir bu hýrsýzlara cumhurun reisi dur der.
ben þikayet oluþturdum sizde yapýn spk imkb bimer her yere yazalým bu hýrsýzlara dur diyelim
Buralara kadar gelmiþken tabana deyeydin bari.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmanýn web sitesinde hakkýmýzfa bölümünün bir kýsmýný aynen kesip yapýþtýrýyorum;
" Güler Yatýrým Holding A.Þ., faaliyetine ilk olarak menkul kýymet yatýrým ortaklýðý ile baþlamýþ olup, mevcut durum itibariyle sermaye piyasalarýnda faaliyet gösteren %89,80 oranýnda baðlý ortaklýðý A1 Capital Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla finans sektörü aðýrlýklý olarak faaliyetlerine devam etmektedir."
Þimdi þu soruyu sorayým; madem sen bir borsa yatýrým þirketisin sene basýndan beri ciddi yükselen endeks ile hangi hisseler ile portföy oluþturdun da zarar ettin? Yoksa parayý 6 lý ya mý yatýrdýn?
Niyetin belli oldu....
Kaðýt 1 liranýn altýna gelirse bedelli iptal mi olacak ? Benim maliyet 1.50 diyelim. Ne kadar ödeme yapacaðým 10k lota? Ya da bunlar bedelliyi mal toplamak için mi yaptýlar anlamadým ki. Yani bedelliden vazgeçtim diyemez mi belli bi süre sonra ? Bunlar da o kaypaklik potansiyeli fazlasýyla var.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný gun hem zarar açýkla hemde bedelli patlat sonuç yuzde 15 eksi çýkan borsada birikimlerimizi yedin
güler yatýrým
þer..o...çççççççççç patronlarrrrr....yedi sülaleniz toprak yüzü görmesinnnnnnnnnnnnnnn
Yer Ýmleri