Originally Posted by
dertli69
varanat işi ocak batırır ciddiyetle söylüyorum arkadaşlar türk insanının yapısına uygun değil bulaşmadıysanız hiç bakmayın gidin uzun vadede bekleyeceğiniz hisselere girin thy aselsan gibi..
5 gündür zararda olduğum halde korkudan giremiyorum... akşam keşke şöyle yapsaydım dediklerimi ıuygulasam zarar marar kalmamış 2 kat kar etmiştim ama işte o anda karar veremiyorsun..
mesela thy hissesi -1,5 alım varantı alsammı diye dğüşünüyorsun sonra aklına geliyorki 2 gün evvel -3 leri geçmişti batarsam ddiyorsun 5-10 dakkad a hisse -1,5 düzleyip +1 e çıkmış kaçırdın treni..
veya hisse +1 lerde ulen iki gün evvel +4,5 yapyı yüzde alayımmı diyorsun bi bakıyorsun hisse % -1 e çekilmiş riski fazla..
tutturabilirsen kazanırsın amma çok çok zor.. birde her gün varantın 1 kuruş değer kaybı var..
bugün hisse 1 lirayken varantın 0,20 kuruş 5 gün sonra hisse yine 1 lira varantın 0.10 kuruş yok vade teta gama duyarlılık cart curt..
kazanırsın nasıl kazanırsın alırsın halkbankın alım varantını 0.20 den mesela hop fetoyu iade ederler varantın olur 10 lira bi haftaya 50 kat kar edersin varsa maçasına güvenen böyle bekler.. tabi gün içi olmazda yarıan bırakırsan varantı gün kaybundan sıfırlar gider varant.. yatırdğın para sıfır olur yani..
alırsın borsa çıkacak diye halkbank varantı alım zerrrabı yakalarlar seni değil yedi sülaleni batırırlar