Arama sonucu : 717 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Varant

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. borsa tavandayken satış varantı aldım akşam kapanana kadar tavan yaptı durdu çıkartamadım elimden şansa bak..
    gün kaybı yok uzun vadeli pazartesiye sarkıttım.. 4 gündür thy yi takip ediyorum bugün sabah girecektim kaçırdık tireni yine
    şöyle bi %5 artan kağıt bulup giremedik varantına yanarım ona..

sabah vestel %7 idi gördüğümde bu % 20 yapacak dedim varantı yok oda gitti...
    ....yorumlarım kendimi bağlar yatırım tavsiyesi değildir..olamaz..

Alıntı Originally Posted by dertli69 Yazıyı Oku
    borsa tavandayken satış varantı aldım akşam kapanana kadar tavan yaptı durdu çıkartamadım elimden şansa bak..
    gün kaybı yok uzun vadeli pazartesiye sarkıttım.. 4 gündür thy yi takip ediyorum bugün sabah girecektim kaçırdık tireni yine
    şöyle bi %5 artan kağıt bulup giremedik varantına yanarım ona..

sabah vestel %7 idi gördüğümde bu % 20 yapacak dedim varantı yok oda gitti...
    Geçenlerde Yine yazmıştım... Ben 0.10 altındakı ölü gibi olan varantlarda bi nevi fantazı arıyorum dıye... kardemır ın cuma gunku yukselısınde elımde olan ları sonunda sattım ve yenı hedefım olan EGICI.V varantına 02 den yetısemedım ama yınede hafta boyunca denıcem 02(25,000-500 tl) den almayı ve mart ayında EKGYO ıcın bı umudum var... fantastık oluyo ama gerceklesırse cok sevındırcek benı

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •