hahaha
ne günlere düşürdü kağıt bizi yahu
işgyo binasının önüne gidip üstümüzü başımızı yırtalım
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74ce741223.jpg
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
Bunların Kule-3'ü ofis olarak kiraya verecekleri yok !!!
Normal daire olarak verseler bari :)
Her kattan 6 daire çıkar...
En az 1.000 dolar eder kira ..belki 1200-1300- 1500 bile olur...
Küçük düşünüp 1.000'den hesaplasak..
Her kat 6.000 USD
26 Kat eder 156.000 USD
Yılda 1.872.000 USD gelir yapar.....
Boş boş durmasından iyidir....daha ne kadar boş duracak...
satma ihtimali olabilir mi?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
kaçtan kapıyı açar bugün? Altılı gibi. hadi yavrum
1,60'ı geçebilmesi için endeksin 110 bin filan olması lazım bence. ondan unutun
http://fs5.directupload.net/images/170307/ownvisqx.jpg
bir ay evvel piyasadaki kağıt miktarı
http://fs5.directupload.net/images/170307/67mmwxoz.jpg
bugünkü miktar
http://fs5.directupload.net/images/170307/28lbg73e.jpg
son bir ayda alanlar
KAP: ISGYO [ ] İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/591356 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aa7f5a2f75268
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aa7f5a31b5269
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı güncellenmiştir. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 24.02.2017 Genel Kurul Tarihi 23.03.2017 Genel Kurul Saati 10:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 22.03.2017 Ülke Türkiye Şehir İSTANBUL İlçe BEŞİKTAŞ Adres İş Sanat Kültür Merkezi İş Kuleleri Levent-Beşiktaş/İstanbul Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması. 2 - 2016 yılı faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi ile Denetçi Raporunun okunması. 3 - 2016 yılına ilişkin finansal tabloların okunması, görüşülmesi ve onaylanması. 4 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yılı çalışmalarından dolayı ibra edilmesi. 5 - 2016 yılı faaliyet karının dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması. 6 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan alınan izinler çerçevesinde, Şirketimizin 2.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı ile ilgili olarak Yönetim Kurulu'na 2017-2021 yılları için yetki verilmesi ve bu kapsamda Şirket Ana Sözleşmesinin "Sermaye ve Pay Senetleri" başlıklı 7. maddesinde yapılan değişikliklerin onaylanması. 7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin tespiti. 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin tespiti. 9 - Denetçinin seçilmesi. 10 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi. 11 - 2016 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2017 yılında yapılacak bağışlara ilişkin sınırın belirlenmesi. 12 - Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.6 no.lu ilkesi kapsamında Genel Kurul'a bilgi verilmesi. 13 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Tebliğ'inin 37.maddesi uyarınca pay sahiplerine bilgi verilmesi. 14 - Dilek ve öneriler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım Kayıtlı Sermaye Tavanı
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 ISGYO 2016 Davet-Gündem-Vekaletname-Tadil Metni.pdf - İlan Metni EK: 2 2016 Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Ek Açıklamalar Yönetim Kurulumuzun 24 Şubat 2017 tarihinde yapılan toplantısında; Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 23 Mart 2017 Perşembe günü saat 10.00'da yukarıdaki gündemi görüşmek üzere İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri Levent-Beşiktaş/İstanbul adresinde yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Yakın zamanda BİSTte işlem gören AKSGYO ve SAF GYO birleşmiş. KAPtan birleşme ile ilgili duyuruları takip ettim. 01.06.16 tarihinde ilk duyuruyu yapmışlar.
Daha sonra aynı bizim birleşmedeki duyurulara benzer "görüşmelere devam edilmesi" ve "hukuk ve denetim şirketi seçilmesi" duyuruları olmuş.
08.09.16 tarihinde ise (yani ilk duyurudan tam 3 ay 1 hafta sonra) KAP'a birleşme yönünde kesin karar alındığı duyurulmuş.
Sonra 30.11.16 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul çağrısı yapılmış
28.12.16 tarihinde Olağanüstü GK toplanmış,
19.01.17 tarihinde ise birleşme tamamlanmış, 1 SAF hissesine 0,3232313128 hisse verilmiş.
Bizde ilk Birleşme duyurusu 18.11.16 tarihinde yapıldı. Aynı süreç olsa 3 ay 1 haftada kesin karar açıklansa 25 Şubatta kesin kararı açıklamaları gerekirdi. Ama YK maalesef çok çok yavaş çalışıyor ve halen net bir açıklama yok. Hep boş açıklamalar. Sanırım kesin karar açıklanıp oranlar belirlenmedikçe hisse fiyatları sürünmeye devam edecek. Sonuçta belirsizlik yatırımcıyı her zaman korkutur diye düşünüyorum. Umarım GK toplantısında birşeyler açıklanır.
YTD.
Ayrılma hakkında ilk bildirim tarihindeki yani 1 Hazirandaki kapanıştan önceki 30 günün aritmetik ortalaması alınmış ve 2,867 TL olarak ocak 2017de ödenmiş. Şimdiki fiyat 2,66 görünüyor.
İlk açıklama tarihindeki kapanış fiyatı ise 3,17 ile son 1 yılda gördüğü en yüksek fiyat olarak görünüyor mynet, finans, borsa sayfasında. Yani o da sürekli düşmüş görünüyor. Umarım sonumuz aynı olmaz...
YTD.
investorrelations cc'li yiğit buluta mail atalım mı?
Eğer bizde de 18 kasımdan önceki 30 günlük aritmetik ortalama alınırsa ayrılma hakkı olarak 1,55 civarı çıkar sanırım. Çok kötü bir rakam. Alışım 1,66, neredeyse 1 yıl bekleme süresi, borsa endeksi rekorda ve bizim fiyat 1,57 lerde...Tabi daha yüksek rakamlardan alan arkadaşlarda vardır...
kafalar karisik....
1,57.
Neden?
ABV.
Endeks 90 bin üzerinde.
İnsanlar bunun temettüsünü filan görmüyor. Demek ki çok kötü bir beklenti var.
oooo
patron çıldırdı
1.56'ya veriyo
bravo
devam
anlamak mumkun degil...
Oyun oynuyorlar desen, diger hisselerde niye bayram var o zaman?
Ucuz almaya calisiyorlar desen, satan satana,
is bankasi el atmali mutlaka, sadece tsgyo'yu yamamak olmamali bu kagidin hak ettigi deger !!! :(
burası borsa
kaybetmek de var
kazanmak da
lakin böyle anlamsız kaybın bi nedeni olmalı
bu bayram havasından zerre nasibini almayan kağıt olarak kaldık
her sene temettü zamanı coşardı
Hocam tamam da 1.55 mi simdi bu hissenin trade fiyati?
1.55 ne ya? Dalga mi geciyorlar bunlar bizle.
Is bankasi arkasinda, yabanciya bizi kurban etmez, faizde bankada tutacagima kagida dokunmam temettusunu keyfime gore alirim diye girdik, simdi 3-5 kurus temettu alacagiz diye anaparamiz eriyor.
Uzgunum ama maalesef soylemek zorundayim, is bankasi mevduatta relabetci olamadigi icin bu sekilde mi beni kandirmaya calisiyor yoksa !!!
Malin cogu bende, istedigimi yaparim mantiginda kulhanbeyi yaklasimi midir IS bankasi kagidina guvenenlerin hakettigi muamele? Saygi gosterin biraz lutfen. 1.55 ne ya??????
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gozuken birlesme kararina kadar hissenin yukarlara gitmesine engel oluyor isbankasi nedeni ise ayrilma hakki fiyatini dusuk tutmak boylecr piyasadan mal gelmeyecegini yorumluyor simdi hisse 1.9 larda olsa birlesme aciklandiginda 1 .90 lardan sirketin hisseleri satanlara odemesi gerekecek. Baskilama bu amacla gizli eller tarafından yapiliyor ozelllikle yatirim finans ve isyatirim satislari bu amaca yonelik gibi
Spk kamuya aciklandigi ilk ozel durumu baz alabilir buda 18.11 den onceki 30 gunluk ortalama olan 1.55 e denk gelir, ama kesin yk karari alındığı tarihten geriye donuk 30 gunluk ortalamaya bakmakta onemli olacak , eger kesin birlesmeninin aciklandigi tarihte hisse 2 lerdeyse o halde 2 tl baz alinmali ancak görünen is bankasi bunada tas koymus resmen.gitmesine izin vermiyor .
Sirket bilerek erkendengörüşmelere basladik haberi yaptigi , boylece hisseye tampon koydu.5 aydi nebgorusuyorsun be mubarek sanki facebook ile twitter birlesiyor
şimdi oturup 10 bin lot alıp temettüyü beklesen
yine kar.
niye almaz ki millet
Aynen bende sizinle aynı amaçla almıştım ve ben de bu şekilde düşünüyorum. Kafamda dolandırılmışlık duygusu var. Bu birleşme bu kadar kötü is isgyo için, yönetim kurulunun basiretli yönetici olarak davranma sorumluluğu yok mudur? Zaten iyi birşey olsa şirket hisseleri uçardı. Mesela bu şirket iş yönetiminde değilde tarasız bir yöneticide, kayyumda falan olsa böyle bir birleşme davalık olurdu herhalde...
Evet, bilanço belli, kurlar, değerleme raporları herşey mevcut ve hazırda var. 5 aydır neyi görüşüyorlar sahiden, soruyorsun hep geçiştirme cevapları. Bu kadar hantal olunur mu, bu kadar tembel bir yönetim nasıl hala işbaşında anlamıyorum. Şirket yönetiminin bir görevi de şirketin değerini yükseltmektir. Bu kadar senelik firma, elemanlarını bir de yazılı sözlü sınavlarla alır, ama bütün iş gurubu şirketlerde pd/dd vb oranlar hep aşağılarda, hiç Koç veya Sabancı şirketlerini yakalıyamıyor, kalitesiz yönetimden, keşke bunu daha önce görebilseydim...