Sayfa 20/672 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 153 - 160 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Gozuken birlesme kararina kadar hissenin yukarlara gitmesine engel oluyor isbankasi nedeni ise ayrilma hakki fiyatini dusuk tutmak boylecr piyasadan mal gelmeyecegini yorumluyor simdi hisse 1.9 larda olsa birlesme aciklandiginda 1 .90 lardan sirketin hisseleri satanlara odemesi gerekecek. Baskilama bu amacla gizli eller tarafından yapiliyor ozelllikle yatirim finans ve isyatirim satislari bu amaca yonelik gibi
    çok bariz manipülasyon bu ama
    yalnız haberin çıktığı 30 gün ortalaması değil mi hisse devri fiyatı
    burada karıştım biraz
    ama mantıklı birşey söylüyorsunuz gibi çözemesem de

2.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    çok bariz manipülasyon bu ama
    yalnız haberin çıktığı 30 gün ortalaması değil mi hisse devri fiyatı
    burada karıştım biraz
    ama mantıklı birşey söylüyorsunuz gibi çözemesem de
    Spk kamuya aciklandigi ilk ozel durumu baz alabilir buda 18.11 den onceki 30 gunluk ortalama olan 1.55 e denk gelir, ama kesin yk karari alındığı tarihten geriye donuk 30 gunluk ortalamaya bakmakta onemli olacak , eger kesin birlesmeninin aciklandigi tarihte hisse 2 lerdeyse o halde 2 tl baz alinmali ancak görünen is bankasi bunada tas koymus resmen.gitmesine izin vermiyor .

3. Sirket bilerek erkendengörüşmelere basladik haberi yaptigi , boylece hisseye tampon koydu.5 aydi nebgorusuyorsun be mubarek sanki facebook ile twitter birlesiyor

4.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Sirket bilerek erkendengörüşmelere basladik haberi yaptigi , boylece hisseye tampon koydu.5 aydi nebgorusuyorsun be mubarek sanki facebook ile twitter birlesiyor
    hahahaha çok iyidi facebook twitter

5.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Spk kamuya aciklandigi ilk ozel durumu baz alabilir buda 18.11 den onceki 30 gunluk ortalama olan 1.55 e denk gelir, ama kesin yk karari alındığı tarihten geriye donuk 30 gunluk ortalamaya bakmakta onemli olacak , eger kesin birlesmeninin aciklandigi tarihte hisse 2 lerdeyse o halde 2 tl baz alinmali ancak görünen is bankasi bunada tas koymus resmen.gitmesine izin vermiyor .
    o zaman duruma göre değişir gibi. ben 18.11 öncesi kesin diye bakmıştım. o zaman baskılaması çok mantıklı. ama spk uyuyor mu. yiğit buluta yazmalık olmuş tam

6. şimdi oturup 10 bin lot alıp temettüyü beklesen
    yine kar.
    niye almaz ki millet

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Aynen bende sizinle aynı amaçla almıştım ve ben de bu şekilde düşünüyorum. Kafamda dolandırılmışlık duygusu var. Bu birleşme bu kadar kötü is isgyo için, yönetim kurulunun basiretli yönetici olarak davranma sorumluluğu yok mudur? Zaten iyi birşey olsa şirket hisseleri uçardı. Mesela bu şirket iş yönetiminde değilde tarasız bir yöneticide, kayyumda falan olsa böyle bir birleşme davalık olurdu herhalde...

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Hocam tamam da 1.55 mi simdi bu hissenin trade fiyati?
    1.55 ne ya? Dalga mi geciyorlar bunlar bizle.
    Is bankasi arkasinda, yabanciya bizi kurban etmez, faizde bankada tutacagima kagida dokunmam temettusunu keyfime gore alirim diye girdik, simdi 3-5 kurus temettu alacagiz diye anaparamiz eriyor.
    Uzgunum ama maalesef soylemek zorundayim, is bankasi mevduatta relabetci olamadigi icin bu sekilde mi beni kandirmaya calisiyor yoksa !!!
    Malin cogu bende, istedigimi yaparim mantiginda kulhanbeyi yaklasimi midir IS bankasi kagidina guvenenlerin hakettigi muamele? Saygi gosterin biraz lutfen. 1.55 ne ya??????

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Evet, bilanço belli, kurlar, değerleme raporları herşey mevcut ve hazırda var. 5 aydır neyi görüşüyorlar sahiden, soruyorsun hep geçiştirme cevapları. Bu kadar hantal olunur mu, bu kadar tembel bir yönetim nasıl hala işbaşında anlamıyorum. Şirket yönetiminin bir görevi de şirketin değerini yükseltmektir. Bu kadar senelik firma, elemanlarını bir de yazılı sözlü sınavlarla alır, ama bütün iş gurubu şirketlerde pd/dd vb oranlar hep aşağılarda, hiç Koç veya Sabancı şirketlerini yakalıyamıyor, kalitesiz yönetimden, keşke bunu daha önce görebilseydim...

Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Sirket bilerek erkendengörüşmelere basladik haberi yaptigi , boylece hisseye tampon koydu.5 aydi nebgorusuyorsun be mubarek sanki facebook ile twitter birlesiyor
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 20/672 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •