Beklenti neydi hissede millet neyi aldi neyi sattı? Yukarı devam etmesi için bir neden varmı?
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beklenti neydi hissede millet neyi aldi neyi sattı? Yukarı devam etmesi için bir neden varmı?
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlik takas alabilir miyim acaba
2.44 den almadım .2.52 den kaşıntı tuttu hadi bakalım uy yaylaya
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaylaya uyarmi bakalim bende 2.33 den aldim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.90 dan 3 götüren spek hareketi dökme sanki
Daha yolu var diye tahmin ediyorum.
Bir beklentimi var bu kagitdaki acaba.yoksa spek hareketlerimi
Beklenti haberini spek bilir fiyat olgunlaşırsa patron hisseyi satar.o sırada küçükler dolar
Teşvik haberi hayvancılık ve tarım sektöründe şeklinde bir haber olabilir mi bakacağız
Benimde oyle dusuncem oldu.riskli oldugu icin fazlq atlamadim kagida.dusdukce toplarim dusumcesiyindeyim
Arkadaşlar perşembe günü kapanışta yapılan hareket bürüt takasa girmesi için yapılan bilinçli ve kötü niyetli bir hareketti.
Bununla alakalı bimerden şikayette bulunun lütfen.Daha önce EPDK dan aldıkları kendi enerjilerini üretme ve fazlasını satmak için aldıkları lisansın incelenmesini isteyin. Çünkü şirket hisseyi kötü amaçlı insanların elinde oyuncak olmasına göz yumuyor bu açıkça ortada. Biz iki arkadaş bimerden şikayeti yaptık lütfen sizlerde yapın şikayet ne kadar fazla olursa bu kötü niyetli insanlardan kurtulmamız o kadar hızlı olur.
Bu kagitda nedir beklenti.bir yayla gibi olabilirmi?
2011 yılında 2,75 den halka arz oldu 4-5 li rakamlardan maniplasyonla 9 lara gitti sonra patron spek voleyi vurdu geçti yıllardırda sürüncemede şirket sahipleri iyi niyetli olmadığı için ne yalya olur nede tarla bu hisse. benim maliyetim 4,2 ve inatla yıllardır 2100 lot bekliyorum ama her şirketi aradığımda lakayık piyasa düşer çıkar ceza alırlar gibi umursamaz cevaplar alıyorum.Ama arkadaşlarım 1-2 kağıtta bimerden başvyrulrının karşılığını aldılar.Bu epdk aldıkları lisansı iptal ettirebilirsek o lakayık umursamaz patronlara iyi bir ders verilebilir kanaatindeyim.
Dostum ben o 10,000 tl yi unuttum bile ama bu kan emici speklerle işbirliği yapan patron da beleş enerji yi almak için ben borsada işlem gören bir şirketim halka açık bir şirketim diye başvurusunda belirtiyor. Devlete para vermesin halka açığım desin küçük yatırımcının soyulması zarar etmesi için her türlü dalevereye müsade etsin bizde kuzu kuzu kurtların bizi yemesine müsade edelim öylemi?. Senin maliyetin belliki düşük ses çıkartmıyorsun. 2011 de endeks 55,000 ken 2,75 halka arz fiyatı endeks 120,000 iztar en az 5 tl olması lazım sen diyorsunki 2,100 lot mu...
Arkadaşım e devletinden bimer şikayet bölümüne iz tarım hayvancılık başlığı altında şirketin açık adresini girerek imkb de halka açık olarak işlem görmekte olan yatırımcısı olduğum şirket hisse senedi piyasasında yapılan işlemlerde speklatörlerin iztar hissesinde yaptıkları maniplasyonlara izin vererek biz küçük yatırımcıları zarara uğratmaktadırlar. Ama bizim gibi yatırımcıları kullanarak epdk dan enerji üretmeizni almak istemektedirler. Devletimize enerji parası ve çeşitli vergileri ödememek için biz yatırımcılarıkullanmakta ama hissede de çeşitli oyunlarla yatırımcılarını zarara uğratmakta ve her bilanço dönminde zarar açıklamaktadır. Şirkete verilen lisansın incelenmesini ve şirketin mali yapısının incelenmesini rica ederim. gibi bir şikayet yazmanız durumunda şikayet hem spk ya hem epdk ya hem bağlı bulunduğu vergi dairesi ve valiliğe gidecektir. Şikayet sayısı ne kadar fazla olursa o kadar etkili oluyor. Yetkili mercilere açıklasınlar neler olup bittiğini. Çünkü eminim bunlar yakında gelebilecek hayvancıık destekleme projeleri için yine bizleri kullanıp en ön sıradan devlette ten para alma peşine düşecekler ve lüsk içinde hayatlarını devam ettirecekcer. Lütfen böyle art niyetli şirket sahipleri ve yöneticilerine sessiz kalmayalım.
Hem yatırımcının hemde bu zor günlerde devletin daha fazla zarar görmemesi için sesimizi yükseltelim.
Sakın bu hisseye bulasmayin Hektor denen p*c mal pazarlıyor
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilmeden , yada bilerek algi operasyonu yapmayin..ne demek hisseye bulasmayin. bu yazilar yon veren yazilar yonetim bunlara nasil mudahale etmez..yesil yatirimdada birisi kagit 10 binde dip yapmisti. yakalanan varmi demisti. ertesi gun tavan acti sonra 30 a gitti...hic birsey degilde bu milleti cokmu enayi saniyorsunuz almayin, vermeyin , verin..bu ne demek , goren diyecek ne yardimsever insanlar yav...sonra bu kagitlar birgunluk hareketle sadece adam batirir. bir gunluk sonuc olmaz..denge, flap , beyaz, firca, yesil . bunlar 1 tavanda is bittimi..yonetime is dusurme bak isine.
seni ne ilgilendirir, ki al o zaman ver o zaman dersin..yok aselsan al vestel al, asuzu al...sen kimsin ,bana ozel yatirim danismanligimi yapiyorsun...iyi iyi...yalniz al dediklerini aldim, zarar yazdi...ettigim zarari tazmin et..en az 50 bin..kacma biryere. bu zararı bir şekilde tazmin etmemiz lazım.çünkü al ver demişsin.
ne araştırması. sen beni toy sandın herhalde..sen yeşili aldınmı 1.80 . alış 20 bin satış. beyaz aldınmı 8 bin alış satış...?...işbir aldınmı 135 alış . satış..?..derim alış 7.50 satış 12 bin. neyse saymayayım... senin o araştırmayla bulduğun bilgiler önceden kafada yazılı merak etme uçan birde kaçam.. kurtuluşu yoktur bende...ha dengeyi unutmuştum..tam 2.50 de sayın mohikana teknik sayımını yaptırmış idim eski sayfalardan çıkarabilirsin...neyse şimdilik bu kadar ..yapacak bişey yok .belki sen daha bilgilisindir.. gerçi hareket tarzın yeni yetmelere benziyor..yani güdümlü hareket, kaybetmeye mahkum...
alan alır satan satar tahtada zaten fazla küçük yatırımcı yok alanlarda zaten c grubunun riskini alarak girmişdir siz istediğiniz kadar s.dik yarışı yapın tahta sahibi son sözü söyler....
Artık yazmaz her halde.. 😁
Opecekler seni Hektor
Yazanların hepsi susmuş tuzak tuzak
Nedense aklıma birden Ozan Arif'in "Kör müsün?" adlı parçası geldi.