Sayfa 18/54 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 428 madde; 137 - 144 arası.

Konu: IZINV - Iz Yatirim Holding Anonim Şirketi

1.  Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    Dostum ben o 10,000 tl yi unuttum bile ama bu kan emici speklerle işbirliği yapan patron da beleş enerji yi almak için ben borsada işlem gören bir şirketim halka açık bir şirketim diye başvurusunda belirtiyor. Devlete para vermesin halka açığım desin küçük yatırımcının soyulması zarar etmesi için her türlü dalevereye müsade etsin bizde kuzu kuzu kurtların bizi yemesine müsade edelim öylemi?. Senin maliyetin belliki düşük ses çıkartmıyorsun. 2011 de endeks 55,000 ken 2,75 halka arz fiyatı endeks 120,000 iztar en az 5 tl olması lazım sen diyorsunki 2,100 lot mu...
    Hektor diye biri grup kurup iztar garfa pazarlıyor amma peşini birakmayacam tüm şikâyetleri gereken yerlere yapılacak

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ahmettt78ag Yazıyı Oku
    Nasıl şikayet ediliyor mesela şirket hakkında ne yazmamız gerekiyor

Arkadaşım e devletinden bimer şikayet bölümüne iz tarım hayvancılık başlığı altında şirketin açık adresini girerek imkb de halka açık olarak işlem görmekte olan yatırımcısı olduğum şirket hisse senedi piyasasında yapılan işlemlerde speklatörlerin iztar hissesinde yaptıkları maniplasyonlara izin vererek biz küçük yatırımcıları zarara uğratmaktadırlar. Ama bizim gibi yatırımcıları kullanarak epdk dan enerji üretmeizni almak istemektedirler. Devletimize enerji parası ve çeşitli vergileri ödememek için biz yatırımcılarıkullanmakta ama hissede de çeşitli oyunlarla yatırımcılarını zarara uğratmakta ve her bilanço dönminde zarar açıklamaktadır. Şirkete verilen lisansın incelenmesini ve şirketin mali yapısının incelenmesini rica ederim. gibi bir şikayet yazmanız durumunda şikayet hem spk ya hem epdk ya hem bağlı bulunduğu vergi dairesi ve valiliğe gidecektir. Şikayet sayısı ne kadar fazla olursa o kadar etkili oluyor. Yetkili mercilere açıklasınlar neler olup bittiğini. Çünkü eminim bunlar yakında gelebilecek hayvancıık destekleme projeleri için yine bizleri kullanıp en ön sıradan devlette ten para alma peşine düşecekler ve lüsk içinde hayatlarını devam ettirecekcer. Lütfen böyle art niyetli şirket sahipleri ve yöneticilerine sessiz kalmayalım.
    Hem yatırımcının hemde bu zor günlerde devletin daha fazla zarar görmemesi için sesimizi yükseltelim.

Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    Dostum ben o 10,000 tl yi unuttum bile ama bu kan emici speklerle işbirliği yapan patron da beleş enerji yi almak için ben borsada işlem gören bir şirketim halka açık bir şirketim diye başvurusunda belirtiyor. Devlete para vermesin halka açığım desin küçük yatırımcının soyulması zarar etmesi için her türlü dalevereye müsade etsin bizde kuzu kuzu kurtların bizi yemesine müsade edelim öylemi?. Senin maliyetin belliki düşük ses çıkartmıyorsun. 2011 de endeks 55,000 ken 2,75 halka arz fiyatı endeks 120,000 iztar en az 5 tl olması lazım sen diyorsunki 2,100 lot mu...
    Açık arttırmadan senet almışsın kime kızıyorsun?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by ahmettt78ag Yazıyı Oku
    Hektor diye biri grup kurup iztar garfa pazarlıyor amma peşini birakmayacam tüm şikâyetleri gereken yerlere yapılacak

Bu fiyattan mı pazarlıyor? Biliyorum onu, yapmaz öyle şeyler
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Açık arttırmadan senet almışsın kime kızıyorsun?
    Ben hisse senedi aldığıma düştüğüne veya çıktığına kızmıyorum ki.Bizleri kullanarak bizlerden aldıkları paralar ile binbir dalavere çeviren lüx içinde yaşam süren şahşiyetsizlerinde rahatlarının bozulmasını istiyorum. Yoksa senindemi rahatın iyi.?????

Alıntı Originally Posted by sas03 Yazıyı Oku
    Ben hisse senedi aldığıma düştüğüne veya çıktığına kızmıyorum ki.Bizleri kullanarak bizlerden aldıkları paralar ile binbir dalavere çeviren lüx içinde yaşam süren şahşiyetsizlerinde rahatlarının bozulmasını istiyorum. Yoksa senindemi rahatın iyi.?????
    Allah sabırlar versin...

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bu fiyattan mı pazarlıyor? Biliyorum onu, yapmaz öyle şeyler
    Evet bu fiyattan bulsam duman edecem onu kendimde yok ama bı sürü insanın kanına girdi serefsiz

8.  Alıntı Originally Posted by ahmettt78ag Yazıyı Oku
    Evet bu fiyattan bulsam duman edecem onu kendimde yok ama bı sürü insanın kanına girdi serefsiz

Yeni bir yöntem daha bulmuşlar demekki. Bütün iyi aile evlatları çıkmaya başlamış gene piyasaya...
    Bu dediğiniz gurup hektor nereden ulaşılabiliyor.

Sayfa 18/54 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •